Nejsi přihlášen
Re: dotaz k výměně voleje
peter psal:když mi vyteče starej volej,tak mám nejdřív zašroubovat vanu?Nebo to nechat otevřený a nalejt tam novej volej?
nech to otevřený a ten novej olej nalej do tý nádobky co je na pravým řidítku....a pak už tomu jen nasaď krutou pilu, ať si to sedne....
peter psal:když mi vyteče starej volej,tak mám nejdřív zašroubovat vanu?Nebo to nechat otevřený a nalejt tam novej volej?
Zašroubuj to nahoře. pak otoč motorku vzhůru nohama a nalej tam zespoda olej. Takhle to dělaj i v moto GP
hans psal:nech to otevřený a ten novej olej nalej do tý nádobky co je na pravým řidítku....a pak už tomu jen nasaď krutou pilu, ať si to sedne....
Vogo, ale musí to nejdřív odvzdušnit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 09:28:27 Offline |
Jeden ze života:Kámoš mi povídal..tak jsem byl u zákazníka a ten mi říká tak jsem na mašině(marauder 800) vyměnil olej a ono to teď čoveče nějak nejede nedá se to vytočit přes 3000 jako by se to dusilo.A jak jsi to měnil?No normálné vyndal jsem olejovej filtr nechal to vytéct potom jsem tam dal novej filtr a nalil jsem tam 1,7 lit kolik tam má bejt.A kámoš mi povídá..tak jsem nad tim chvilku přemejšlel a nějak mi tam chyběl jeden krok....kterej pak asi ...tak mu prej povídá..a měl jsi vyndanej vypůšťák dole z vany????Nééé neměl to se má??mě se zdálo ,že toho oleje z toho vyteklo nějak málo
Takže v motoru měl přiblížně 2x tolik oleje plus ještě od odvětrání motoru zasranej celej vzducháč a to se vyplatí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:hans psal:nech to otevřený a ten novej olej nalej do tý nádobky co je na pravým řidítku....a pak už tomu jen nasaď krutou pilu, ať si to sedne....
Vogo, ale musí to nejdřív odvzdušnit.
to jsem bral jako samozřejmost
Ja uz na to seru, mam scotoilmaster a mycham si olej do benzinu primo, proc ho porad menit po nekolika tisicich mazu primo, motorka si chrochta, co bych pro ni neudelal
Billy psal:Ja uz na to seru, mam scotoilmaster a mycham si olej do benzinu primo, proc ho porad menit po nekolika tisicich mazu primo, motorka si chrochta, co bych pro ni neudelal
takhle to mám na fichtlovi
člověk se musí nějak odlišit......
Stránky: 1