Nejsi přihlášen
nejede to nevim proc...
Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
Re: nejede to nevim proc...
kaci psal:Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
Nech vyčistit a seřídit karbce bude to bohatá směs.Nemáš vytaženej sytič?Jaký jsou svíčky barva?
kaci psal:Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
přepni na rezervu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.04.2010 19:47:03 Offline |
nemáš ucpaný odvětrání nádrže???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:kaci psal:Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
přepni na rezervu
taky mě to napadlo ale zas snad tohle má vošéfovaný
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:kaci psal:Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
přepni na rezervu
taky mě to napadlo ale zas snad tohle má vošéfovaný
vlastní zkušenost bylsem zvyklej na mašinu s hluboků nádržů, dyž byla vidět hladina benálu, znamenalo to, že je ho hafo. Dyž sem bral šesku, mrknul sem do nádrže, vidět hladina byla, byl sem f klidu pak sa to začalo dusit. Nechápal sem dokáď sem nedočepoval, vona ta bandaska je plochá:o)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. psal:nemáš ucpaný odvětrání nádrže???
něco podobného jsem taky zažil.........to odvětrání si lehce odzkoušiš tím, že až to začne dělat otevři nádrž a jeď.......jestli tankuješ do plna a máš někde na odvzdušňovací hadici "zhup", tak se tam benál může držet a podtlak je potvora.........
tomassodek (Člen) 05.04.2010 09:45:26 Offline |
nemas tam starej benzim ja nechal pul nadrze pres zimu na jare to nastartoval ujel par kilaku a pak si to zas odtlacil domu starej benzin dal do vymenil palivovej filtr a hura
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
tomassodek (Člen) 05.04.2010 09:48:47 Offline |
tomassodek psal:kaci psal:Zdar , koupil jsem si bandita 600 (2001) najel sem na tom sotva 300 km a uz mam problem. Kdyz to natocim chova se to normalne ale po 10km (kdyz se to prohreje) to zacne mit spozdeny reakce na plyn a pod 3 tisice otacek to vynechava a dusi se a neudrzi se ani volnobeh. Doprovazi to i docela divny zvuky.... napadlo me jesli to neni spatnym spalovanim tedy svicky ale kdyz sem to vymenil tak to dela porad. Koukal sem i na karbce ale tam sem taky nic nevykoumal. Nevite nekdo co s tim ?
nemas tam starej benzim ja nechal pul nadrze pres zimu na jare to nastartoval ujel par kilaku a pak si to zas odtlacil domu starej benzin dal do vymenil palivovej filtr a hura
pravda teda ze bys neujel 300km ale na ten filtr bych mrknul
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
jak vypadali ty starý svíce, suchy? Mokrý? OK?
skusil bych ten podtlak...
to chípne uplně jako když vypneše klíč, nebo to jde třeba na 3 či se to dusí?
sytič jsi stáhnul? není nikde seklej??
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ty svice byly v poho ..
jinak po zime benal to nemuze bejt uz sem tankoval ale ten filtr palivovej by to mozna chtelo
kouknu na ten podtlak
a sitic to nemuze bejt kouslej koukal sem na karbce mel sem to venku a funguje normalne
jinak me prekvapilo ze to prislo najednou jeden den jede a je vsechno v pohode a druhej den po deseti kilometrech to zaclo. jinak pod 3 tis se to dusi a kdyz pustis plyn tak to chcipne.
Něco podobného se mě stalo taky na B6 ´01, když sem po zimně vyjel první nádrž a ono se ně to začalo trocha dusit. Hadice, svíce, kabely aj odvzdušnění sem zkontrolíroval a furt to samé, tak sem vypustil karbeci a zvrchu eště JEN zkontrolíroval membrány s jehlama a bylo po závadě
Dodnes sem to nepochopil
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 15:42:38 Offline |
Pšán psal:..zvedni nádrž..někde zespoda je navařená trubička a ní nasazená hadička..
..nemá to nic společného s palivovým kohoutem..
ročník 00 a možná i nějakej další nemá přepad pod motorku a odvzdušnění je hned pod víčkem.
K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:..zvedni nádrž..někde zespoda je navařená trubička a ní nasazená hadička..
..nemá to nic společného s palivovým kohoutem..ročník 00 a možná i nějakej další nemá přepad pod motorku a odvzdušnění je hned pod víčkem.
...nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 15:51:19 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:..zvedni nádrž..někde zespoda je navařená trubička a ní nasazená hadička..
..nemá to nic společného s palivovým kohoutem..ročník 00 a možná i nějakej další nemá přepad pod motorku a odvzdušnění je hned pod víčkem.
...nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorku
tak tě můžu uklidnit,že nemaj..nebo mám nějakej divnej bazmek
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
ročník 00 a možná i nějakej další nemá přepad pod motorku a odvzdušnění je hned pod víčkem....nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorku
tak tě můžu uklidnit,že nemaj..nebo mám nějakej divnej bazmek
Na mé 00 je odvzdušnění pod víčkem a přepad má pod mašinu...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorkutak tě můžu uklidnit,že nemaj..nebo mám nějakej divnej bazmek
Na mé 00 je odvzdušnění pod víčkem a přepad má pod mašinu...
to je jedno. Prostě to šecko prožďárej a hotovo
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:..zvedni nádrž..někde zespoda je navařená trubička a ní nasazená hadička..
...starý vrány fakt nemaj odvzdušnění dolů, a to ani ty malý a ani ty velký ...ale přepad přece jo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 19:49:59 Offline |
osiris psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
ročník 00 a možná i nějakej další nemá přepad pod motorku a odvzdušnění je hned pod víčkem....nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorku
...starý vrány fakt nemaj odvzdušnění dolů, a to ani ty malý a ani ty velký ...ale přepad přece jo
Tak mám asi divnou motorku,ale ani přepad tam nemám..jediný co mi z nádrže kouká směrem dolu je palivovej kohout..dneska jsem to měl sundaný
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Filous psal:
...nehádam se, ale řek bych, že fšecky Bandasky maj přepat i vodvzdušnění pot motorku...starý vrány fakt nemaj odvzdušnění dolů, a to ani ty malý a ani ty velký ...ale přepad přece jo
Tak mám asi divnou motorku,ale ani přepad tam nemám..jediný co mi z nádrže kouká směrem dolu je palivovej kohout..dneska jsem to měl sundaný
...hele tak přece ti to snad neteče nahoru ...schválně, když přeleješ nádrž, nebo vycvrndáš z hrdla ...tak teoreticky do vzduchový kapsy když ti to vyběhne, ale kdybys ji přetankoval, tak co s tím ?
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 20:25:06 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...starý vrány fakt nemaj odvzdušnění dolů, a to ani ty malý a ani ty velký ...ale přepad přece joTak mám asi divnou motorku,ale ani přepad tam nemám..jediný co mi z nádrže kouká směrem dolu je palivovej kohout..dneska jsem to měl sundaný
...hele tak přece ti to snad neteče nahoru ...schválně, když přeleješ nádrž, nebo vycvrndáš z hrdla ...tak teoreticky do vzduchový kapsy když ti to vyběhne, ale kdybys ji přetankoval, tak co s tím ?
tak to poteče po nádrži jako kdysi na Jawce.fakt to tam nemám.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 21:07:32 Offline |
osiris psal:...tak já vím, že máš nemocnou motorku, ale tohle
no co naděláš...ve svym věku a s tim co má zasebou už má nárok na problémy s prostatou
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...tak já vím, že máš nemocnou motorku, ale tohle
no co naděláš...ve svym věku a s tim co má zasebou už má nárok na problémy s prostatou
...spíš je mi ji líto skrz ten nádor vepředu
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 21:17:56 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...tak já vím, že máš nemocnou motorku, ale tohle
...spíš je mi ji líto skrz ten nádor vepředu
to nemusí...přes zimu prošla náročnou operací hlavy a nádor byl odstraněn
http://kasym.rajce.idnes.cz/Prestavba_B … ie0123.jpg
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2010 21:26:30 Offline |
osiris psal:...poslas vřed na histologii ? :))
jako nevzdělanec jsem si to slovo musel dát do wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Histologie a odpověd zní jo...je to nezhoubný prej se to šířit nebude...takže cajk
Stránky: 1