Nejsi přihlášen
...další nováček (kam na servis, Zlínsko?)
Zdarec Baňďouráři,
Asi před čtrnácti dny jsem koupil v Polsku 1250S najeto necelých 7000 prej po garančce v každém případě to chci udělat radši znovu ... poraďte kde ? Jsem ze Zlína (něco jste tady psali o Triskelu že je dobrý...) Dá se seřídit světlo? Zdá se mi že to svítí na......o ...jo a nějak mi nejde stáhnout ten Manuál .... mimochodem český asi nikdo pořád nemá ? Jinak jsem celkem nováček pač naposledy jsem řídil motorku asi před deseti lety ( a to byla MZ 250) ..takže pro mně není Bandita moto ale spíš lokomotiva.....
Editoval osiris (06.04.2010 22:46:58)
Re: ...další nováček (kam na servis, Zlínsko?)
...nazdar , aby sis nemyslel, tak tě hned zčerstva zjebu ...nadpis v technickým chlívu vol prosím výstižnějc co se danýho týče, ať se v tom dá hrabat i holejma rukama
...dík, konec hlášení v českým jazyce
ps: ne abys to bral špatně, jen recese ...ale vem si to k srdci, možná to budeš potřebovat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tož vitaj jeden tip na Zlínsku http://www.skzmoto.cz/
..slivovicu mááš
mimo tema:
tady je krasne videt, ze to s tim upadkem kultury nebude tak zly...prisel, pozdravil, neco o sobe napsal, celkem smysluplne se zeptal a...
-dostalo se mu privitani
-i nejakou radou schytal
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Vitej
osiris psal:...jo, ale jen díky tomu že si bobule vylil srdce, tak se jich spoustu zamyslelo a aspoň tejden jim to vydrží
jj, ale nechtel jsem brat iluzi...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1