Nejsi přihlášen
K zamyšlení
Tak nějak mě je tady poslední dobou smutno
Přídu z háku, zapnu komp, vlítnu na stránky a odevírám témata od poslední návštěvy
Mé poznatky:
1) častá buzerace kvůli profilu (polovina lidí kteří tu už nějakej pátek jsou nemaj profil taky úplně redy)
2) buzerace ve smyslu " hledej kundo a neptej se" (beru to ze svého pohledu když jsem začínal a potřeboval něco vědít)
3) hlasování o "exotech" fora (nikdo učenej z nebe nezpad a každej sme holt jinej a každej má jinej pohled na svět, nebuďme maséři)
4) je tu spoustu témat vo hovně a tak když mě to nezajímá, tak nečtu a neodpovídám( tim že se hned do někoho naseru nic neřešim)
5) přihlásí se spoustu novejch lidí s kterejma by mohlo bejt fajn ježdění a pokec ale po několika příspěvcích už sem radši nevlezou
Když sem se zaregistroval a poprvé sem vlez před cca.3 rokama, tak to mělo úroveň a připadalo mi to tu jako fajn parta lidí.
Tímhle přístupem s toho můžem udělat chatovací místnost a blejt hovna vo 106.
PS: Sem střízlivej, a teď do mě.
to jebu
Re: K zamyšlení
Kuba B12 psal:než sem dočet nakonec, myslel sem že seš vopilej. Na mě lezou tyhle myšlenky po pár pivech
Na mě taky. Někdy pro příspěvky na jedný a někdy na druhý straně. A pak sem za exota
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
inkvizitorr (Administrator) 05.04.2010 21:29:57 Offline |
tak tak bobuláku
doba je temná...
To je tim jarem... všichni jsou nadržený jezdit a jsou nervozni Ale jinak to tu mám rád. Nejdřív jsem si řikal co to tu je za , ale kdy to bereš jako srandu! A nakonec ti někdo vždycky poradí! Já bych dal do registrace upozornění na rejpavost místních uživatelů.
Paladin86 psal:To je tim jarem... všichni jsou nadržený jezdit a jsou nervozni Ale jinak to tu mám rád. Nejdřív jsem si řikal co to tu je za , ale kdy to bereš jako srandu! A nakonec ti někdo vždycky poradí! Já bych dal do registrace upozornění na rejpavost místních uživatelů.
řek bych že to s jarem nemá nic splečnýho
jdi ne jakýkoliv server a pošli jim dotaz na konkrétní věc(z95ti% ti odověděj i když po tisícátý)
nikoho nenapadám, každej ať si zamete před svym prahem
ne každej to pobere jako ty, když ti hned z první řekne hledej
srát na to, jen sem napsal co mě sere
to jebu
bobule psal:Tak nějak mě je tady poslední dobou smutno
Přídu z háku, zapnu komp, vlítnu na stránky a odevírám témata od poslední návštěvy
Mé poznatky:
1) častá buzerace kvůli profilu (polovina lidí kteří tu už nějakej pátek jsou nemaj profil taky úplně redy)
2) buzerace ve smyslu " hledej kundo a neptej se" (beru to ze svého pohledu když jsem začínal a potřeboval něco vědít)
3) hlasování o "exotech" fora (nikdo učenej z nebe nezpad a každej sme holt jinej a každej má jinej pohled na svět, nebuďme maséři)
4) je tu spoustu témat vo hovně a tak když mě to nezajímá, tak nečtu a neodpovídám( tim že se hned do někoho naseru nic neřešim)
5) přihlásí se spoustu novejch lidí s kterejma by mohlo bejt fajn ježdění a pokec ale po několika příspěvcích už sem radši nevlezou
Když sem se zaregistroval a poprvé sem vlez před cca.3 rokama, tak to mělo úroveň a připadalo mi to tu jako fajn parta lidí.
taky mám ten pocit
beztak je nás tady jak hoven, tagže pokud nepřibudou další, nebo někeří uražení zmizí, plakat nebudu je fakt, že honba za vyplňováním profilu je už vo ničom, na druhou stranu je na volbě každýho,jestli s dotyčným bude komunikovat a jak. co se týče hledání, souhlasím s bobulí, i já jsem kolikrát lenivej procházet starý diskuze zasekaný žblechtama a raději se zeptám znovu, šak co, beztak byzme se tu nudili
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Na jednu starnu máš bobule pravdu, člověk se může trochu krotit a jít hned k věci bez těch známejch vofuků - žádnej učenej z nebe nespadnul..
Na stranu druhou, jak tu někdo psal, je třeba zapojit mozek, než něco napíšu a i to tlačítko hledat, který je dobře vidět, má taky asi svůj smysl, ne? Já jsem dostal hned po registraci sodu, ale vydržel jsem to. Profil jsem měl taky vyplněný hnedka, což mi přijde jako to minimum, když chce člověk po někom nějakou radu, pokud nepočítám "prosím". Prostě když něco dělám, tak nad tím přemejšlím. A to, že se tu najde pár rejpalů... neříkej, že na jinejch fórech jsou všichni vážní a seriózní..
toť můj názor.
Bandit 4EVER!!!
bobule psal:Tak nějak mě je tady poslední dobou smutno
Mé poznatky:
to těžký myšlení máš z řízků nebo svíčkový
žádnou křeč v tom nevidím i když určitý žblechty se furt vopakujou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Mám pocit, že se problém zbytečně zveličuje.
Takže přestaňte brečet........ ale uznávám, že na každého to někdy přijde a potřebuje si vylít srdce a napsat pár canců...
To, že by si měl každý vyplnit profil beru jako povinnost už i proto abych dotyčnému mohl relevantně poradit...
Že dostanu sodu, když se ptám na -vinu? No a? Stejně na to odpověď nakonec dostanu akorát si vyslechnu milión věcí okolo, které ale patří ke koloritu těchto stránek a bez nich by to byl heřmánkový odvárek...
Aj já se někdy ptám jak debil Nikdo nemáme patent na rozum
motorku má dneska gdejakej kokot ,, já jezdím silný motorky vot 16cti CBR1500... ZRX 16000 a těšilo mně dyš lidi koukali jak sem vodjížděl po zadním z benízknky a pálil gumu a dělal šou ... ted má každej kokot bandita a v stroma a nikdo na mně nekouká :(
Bandit pičo
Před rokem jsem se regnul a potkal fůru lidí.Nelituji v žádném případě.100x raději pojedu na komorní pičoakce než se někde koukat na bandu mladejch kokotů co jim papá koupil mašinu.Chodím sem často a rád.Už pro ty lidi a jejich názory...
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
To Freš,,,máš pravdu, jak se jedná vo babu tak se radama můžou všici strhat, ale starýmu dědkoj aby někdo poradil kolik mu to žere, nebo voznámili, že Kelly bydlí s nějakým němcem, to né, já se snad projedu po zábradlý s hřebíkem. Zdenek.
muj nazor: prave kvuli tomu,co se Bobulovi nelibi se odlisujeme od ostatnich for. (motorkari.cz,cumbajspil). Tim,ze predpokladame a svym zpusobem i vyzadujeme pri komunikaci mezi sebou duvtip,slusnost a selsky rozum. Pokud sem nekdo novej prijde,je snad slusnost se predstavit-vyplneni profilu je ten nejjednodussi zpusob. Dale: na blby otazky blba odpoved (viz dotaz novacka na rozdil mezi N a S). Pokud nekdo napise rovnou,ze se mu nechce hledat v archivu,nebo to nemuze najit,tak mu tu vzdycky nekdo znovu poradi... Chapu lehke rozcarovani a nostalgii starych kocouru nad rozsirujici se clenskou zakladnou. (zlaty jadro zakladatelu je holt minulosti). Co me nebere,nebo tomu nerozumim,tak tam se necpu... Nejsem zadnej starej motorkar,ale nez jsem se vubec predstavil, prolezl jsem forum (hlavne technickou sekci),stahnul a vytisknul manual.... Omlouvam se za slohove cviceni,vcera jsem z nudy prolejzal Motorkare.cz...
God Gave me Everything I want
Co se týče profilu, tak alespoň ten kraj nikoho nezabije. Můžeš ho pak i líp směřovat, kdy hledá třeba servis.
Jedno čínské přísloví říká:
Nedávej hladovému rybu. Nauč ho rybařit.
Prostě když mu někdo řekne hledej, tak v tom vidím to, že ho spíš učí jak si najít informace, což dělá některým lidem neskutečné problémy (nejen tady a nezávisle na počítačové gramotnosti). Co to tu Osiris moderatoruje, tak témata příspěvků bývají celkem výstižná a když nad tím člověk trochu zapřemýšlí, tak určitě najde v historii co potřebuje. I když je jak Lytří.
Navíc, když se naučí hledat, tak najde informace hned a nemusí tu čekat až se někdo vyspí z opice a odpoví mu.
Jsem to tu psal před časem... Nově příchozí se buďto přizpůsobí nebo odejdou. Panují tu jistá nepsaná pravidla. Ty je buď přijmeš a zůstaneš nebo nepřijmeš a odejdeš. S lidma, který hned v druhým příspěvku posílají všechny do jezdit nemusím. Stejně nejradši jezdím sám.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jo, a vždycky jak nějdo přijde o Bandasku, povýší do "in levelu", tzn. koupí si nějakou plastovou vstřikovanou mrdku tak má tendenci přinést nějaké moudro a zamyšlení
Uvědomte si, že třeba tu Komenského a jeho zasranej Labyrint světa a ráj srdce dodnes nikdo nepochopil
Měl se v Lešně upálit i s těmu svými výblitky a ušetřil nám, studentům, fůru času
Jo, a měl sebou vzít i ty smrady Štůrovce
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jo, a vždycky jak nějdo přijde o Bandasku, povýší do "in levelu", tzn. koupí si nějakou plastovou vstřikovanou mrdku tak má tendenci přinést nějaké moudro a zamyšlení
Uvědomte si, že třeba tu Komenského a jeho zasranej Labyrint světa a ráj srdce dodnes nikdo nepochopil
Měl se v Lešně upálit i s těmu svými výblitky a ušetřil nám, studentům, fůru času
Ale fuj,takhle nadávat na Učitele národů a slovenské obroditele
...a bude hůř!
inkvizitorr (Administrator) 06.04.2010 10:53:26 Offline |
Kelly01 psal:Jo, a vždycky jak nějdo přijde o Bandasku, povýší do "in levelu", tzn. koupí si nějakou plastovou vstřikovanou mrdku tak má tendenci přinést nějaké moudro a zamyšlení
koukám že futrál s písmenkama a stavbu slov typu má-ma ne-se ma-so už máš za sebou a pak že se pro důchodce nic nedělá
doba je temná...
Zdenek psal:To Freš,,,máš pravdu, jak se jedná vo babu tak se radama můžou všici strhat, ale starýmu dědkoj aby někdo poradil kolik mu to žere, nebo voznámili, že Kelly bydlí s nějakým němcem, to né, já se snad projedu po zábradlý s hřebíkem. Zdenek.
Dědku...s tebou je pořád prdel!!! (PS: chystám se k tobě na kukačku, už jsem mluvil s tvým sousedem co má tu zelenou šeredu)
Jezdím tak, abych dojel!
...máte ještě furt prázdniny ...hybaj, už zvonilo, než tě školník vezme násadou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly Ty jedeš dnes do Brna pařit do růže ?Se někdy stav v Olomouci, od počátku roku jsem změnil působiště a přes týden jsem v olmíku, na víkendy se vracívám domů no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jo a co píše čuňas Bobule nekomentuji, neb se už pramálo na něco ptám, kdybych se ptal a někdo mne poslal do , tak ho pošlu do a ještě mu přidám i profil mám jakž takž už nějaký ten pátek vyplněný, co se mi nechce nečtu - co ano, to ano a tak život běží dál
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
No po dlóhej dobje jsem sem kuknul a co to nevidím
Souhlasím s nazory Barynka, Ondráše,a Jaryna.
Prostě profil je základ,a je to tak trochu představení sebe sama.
Tlačítko Hledat vůbec není špatný
A vůbec prostě jsme trochu vyjímeční néééé
Kdo ten příjimač vydrží tak je aspoň vidět jestli tady chce být, nebo jenom chce vycucávat rady a ani nepoužít tu svou lebku na nějakou činnost
A že tady dostávali sadu někteří lidi
Že XJelene (oči máš zelené)
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Je to jednoduchý,měkejši votpadnou hnedka na začátku,nebo později koupí jebku a přastanou sen chodit a ti normální s banditama zůstávají a plkají tady vo hovně,taková domácí pohoda
A pár pacošů s jebkou tady přetrvává proto,že mají vostatní pacoše rádi
Vostatní ať si naserou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Je to jednoduchý,měkejši votpadnou hnedka na začátku,nebo později koupí jebku a přastanou sen chodit a ti normální s banditama zůstávají a plkají tady vo hovně,taková domácí pohoda
Vostatní ať si naserou
..asi tak..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
VikecB12 psal:Je to jednoduchý,měkejši votpadnou hnedka na začátku,nebo později koupí jebku a přastanou sen chodit a ti normální s banditama zůstávají a plkají tady vo hovně,taková domácí pohoda
Vostatní ať si naserou
No istěééé
Jebat motorky :-)
Vostatní ať si naserou
máš pravdu pičo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bobule psal:ross psal:a co máš vlastně bobuláku za jebku?
čum do řádně vyplněnýho profilu a neptej se jak trotl
...tak nějak jsem si vzpomněl na ty blahoslavený kydy vo dvouválu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jirka silver (Člen) 06.04.2010 22:54:48 Offline |
Je to fakt někdy o ničem.Fora jakej olej,helmy ...doporučujete
už fakt nemusím.
Prostě už si vybírám podle uživatele:
Vorel,Inkviz,drzej kelly,palous,husky,jarken,čendina,baltazar,
osiris, takový skalní brambory.
Fora typu prodám:106 peugot,byt k pronájmu ještě tu chybí
multilevel kurva trochu úcty a nesrat sem svoje osobní sračky.
To by jsme každému foru musely přidělovat hvězdičky,aby přispěvatel viděl,že je mimoň a zkorigoval se sám.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Je to fakt někdy o ničem.Fora jakej olej,helmy ...doporučujete
už fakt nemusím.
Prostě už si vybírám podle uživatele:
Vorel,Inkviz,drzej kelly,palous,husky,jarken,čendina,baltazar,
osiris, takový skalní brambory.
Fora typu prodám:106 peugot,byt k pronájmu ještě tu chybí
multilevel kurva trochu úcty a nesrat sem svoje osobní sračky.
To by jsme každému foru musely přidělovat hvězdičky,aby přispěvatel viděl,že je mimoň a zkorigoval se sám.
Šak diskuze je tady vod toho aby si tu každej řešil svoje osobní sračky ne?
Na olej, helmy a tak dále je tu sekce jiná a řekl bych, že je to tu vedené vopravdu slušně.
Co potřebuju to si najdu a když to nenajdu tak se zeptám a za chvíli mám odpověď
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
tomassodek (Člen) 07.04.2010 12:41:52 Offline |
Fresh Man psal:motorku má dneska gdejakej kokot ,, já jezdím silný motorky vot 16cti CBR1500... ZRX 16000 a těšilo mně dyš lidi koukali jak sem vodjížděl po zadním z benízknky a pálil gumu a dělal šou ... ted má každej kokot bandita a v stroma a nikdo na mně nekouká :(
to si opsal od ty z motohausu ?
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
tohle fórum je jiný a mělo by tak zůstat. přece nemusí být stejný jako všechny ostatní, tím má svou exkluzivitu.
je pravda, když něco hledám, tak to nějakou dobu trvá, než přejdu ty různý kecy okolo, ale zase se u nich pobavím a zasměju
profil jsem si vyplnil hned jak jsem se registroval, je to během pár sekund hotový a pak se ví o koho jde
motorku už může být kde kdo, jsou už hodně cenově dostupný. ale tím že ji vlastní, neznamená hned že je motorkář. většinou ji maji jen na dopravu z místa a do místa b. např. studenti dostanou 125ccm a jezdí na ní jen do školy aby nemuseli mhd. já si koupil taky kdysi 125ccm ale jen na cestu do školy jsem ji fakt neměl. jezdili jsme s klukama všude možně a skoro každej den, protože mě to baví a pořád nepřestalo, teď s banditem mě to baví ještě víc. ted na tý 125ccm jezdí bratr a už má od roku 2006 najeto asi 24000km, z toho 18000km je mých
motto "Vem za heft a val"
Bobule tohle není jen tady ale i na našem foru "kde je 500-600 uživatelu z olomoucka "a jiných forech kde se lidi znají když to začínalo,uživatelu příbýva ale neznají se nejezdí na akce nepišou jenom zevlujou.stará garda to táhne dál jiní odpadnou přijdou další to je koloběh.a s tím razením je to všude stejný běž na motorkáře.cz a dej doztaz na hondu dostaneš pojeb at si koupíš kawu atd...u nás to stejný akorát to moderátoři mažou.My třeba uživatele dost mažem-nepředstavíš se do měsíce zdarec...ale to je na pravidlech co sou nastavený.Bude huř líp už bylo neboj
Banditatom (Člen) 07.04.2010 19:05:08 Offline |
nemyslím-bolí to
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to Kim: je tu par lidi,kteri jsou ve svym oboru odbornici. Nadto maj vyplnenej profil (email,mobil). A kdyz je o nich vseobecne znamo,ze jsou ochotni poradit kdykoli a bez poznamek,pak jim pisnu nebo zavolam. Pokud je nad me sily HLEDAT, nebo nechci utrzit posmech od publika. (Filous,mas u me lahev)
God Gave me Everything I want
Stránky: 1