Nejsi přihlášen
Kde v Praze nechat udělat klíče k B12?
na starou bandasku jsem to snad nechal dělat v OBI na Roztylech, ale pani se netvářila... a vono to taky už ňákej jár je
bejvalej majitel ... nevím esi mu mám věřit, že klíče už nemá tak aspoň pro svůj klid mít druhej doma v šuflíku
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Smoula.koumak (Člen) 21.03.2010 16:14:39 Offline |
Re: Kde v Praze nechat udělat klíče k B12?
nechal jsem ho v těch Roztylech dělat vloni v létě a žádný problém (B6 96´)
Bandit v lese :-))
Banditatom (Člen) 21.03.2010 16:15:56 Offline |
nevím jestli máte v práglu tesco(taková bílo modrá budova s čebreným nápisem) ale tam je takovej krámek kde to dělaj.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
luboss psal:na starou bandasku jsem to snad nechal dělat v OBI na Roztylech, ale pani se netvářila... a vono to taky už ňákej jár je
bejvalej majitel ... nevím esi mu mám věřit, že klíče už nemá tak aspoň pro svůj klid mít druhej doma v šuflíku
Bývalý majitel má doma tolik klíčů, že by ti to kapsu utrhlo Ale od B ani jeden. S jedním klíčem si to dokonce i sám přivezl a celou dobu se chystal si taky jeden náhradní udělat
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 15:03:11 Offline |
klíč ti udělá kdejakej zámečník pokud má prodloužený polotovary na klíče.Jinak cena 120,- je asi standart..ve vlašimi to dělají za stejný peníze
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jo tam jsem nechaval delat klice k origo zahrádce na superba, za ktery chteli v Auto Jarov 140,- / kus bez DPH !!!
v Hornbachu mi pani oznámila, že je to zámek používaný na schránky a stál 24,- ... drzost prodejců je fakt nekonečná.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
lucas Bandit (Nový člen) 23.03.2010 10:15:16 Offline |
http://www.centrumcernymost.cz/sluzby/v … ky/gruber/
docela šikovnej pán .
Stránky: 1