Nejsi přihlášen
jirka silver (Člen) 12.11.2008 13:35:14 Offline |
Už jsou tady
Nedávno tu na vláknu někdo řešil kácení stromu.
Město Příbram má pozemek vedle mýho domu cca 7m.Výška stromu
cca 30m.Před rokem budovalo město plynovod a 1 metr od paty stromu provedli výkop pro plynové potrubí.Kořeny z 50% v prdeli.Napsali jsme 4 nemovitosti co bydlíme vedle a při pádu nás strom ohrožuje,žádost o pokácení.
Co se stalo.
Pátý soused velitel okresního výboru ČSSD nesouhlasí s poražením stromu.Město Příbram vede další z party ČSSD.
Okamžitě byl strom prohlášen za památečný.
Dendrologický posudek objednaný městem bohužel pro město nedopadl dobře.Znalec konstatoval nebezpečnost stromu.
Město nedbalo vyjádření znalce a zakázalo strom porazit.
Požádal jsem o kopii rozhodnutí.Nebylo mi vydáno, přestože jsem je upozornil,že porušují zákon č.106/1999Sb.o svobodnem přístupu k informacím.
Takže jsou tady hoši zpátky.Prostě taková dobrá parta.
Najdete nás na každém kilometru
Re: Už jsou tady
jj a stejne ty komunisticky diktatory prevleceny za CSSD zase zvolili. a to hlavne kvuli polatkum ktery ale stejne zrusej jenom nekde. Asi lidi zapomeli co byl komunismus. Ja to nezaziol ale zazit nechci.
BTW cao Jirko jak se mas. A pls kdy ze si to delal tu spojku nejak me zlobi ale asi to bude chtit jen poladit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jedna znama ma problem s bytem...myslim, ze to bylo aji v nakejch zpravach v tv...spolecnost postavila dum a majitele sousedniho pozemku chtej ted docilit toho, aby ten dum (domy) zborili, bo neodpovidaj necemu cemusi...a lidi maj ty byty zaplaceny, bydlej po podnajmech, bo se protahuje kolaudace kvuli tem sousedum...a hadejte, v jaky partaji ty sousedi vladnou? no jiste...oranzada...a resej to pres oranzady na prislusnym obvodnim urade....a porad dokola...sou horsi nez komousi!!!
a lepsi uz to nebude...
...Do you know that bad girls go to hell?...
osiris psal:...kdyby na druhou stranu od tebe bydlel modrej a byl proti, tak seš na tom úplně stejně jirko
na tom bude taky asi neco pravdy voni budou stejny at uz cerveny , oranzovy, zeleny , modry nebo pruhovany.
ALe oranzada chce jen absolutni moc stejne tak rudy
No však se taky pomalu vrací soudruzi co tam byli před listopadem 89 a už tam budou zase spátky
Já bych byl ještě rád, kdyby nám všechno znárodnili, bo už mě to sere furt makat, tenkrát jsem se měl, nic sem nedělal, peníze nebyli, ale mě to nevadilo bo nebylo co koupit, JAWA byla taky fajn, dneska furt jakou motorku, co na ní za hadry, jaký pneu, co za olej, jaký kufry, navigaci, kam jet na moto na dovču? no hnus velebnosti, samá starost.
Zlatej socík, z práce už nalitej do putyky, když jsem si při tom na něco našetřil, měl jsem z toho radost jako blázen, dneska ti prodaj všecko na splátky, samý lízinky, tenkrát sis akorát tak líznul na nějaký .
Wildcaty z tůzu, párky z ESA, to už ty mladý jelita ani neznaj, lidi na sebe byli hodní, nebylo co závidět, si dneska koupíš něco jinýho než soused a už tě nezdraví bo málem pukne.
seru na to jdu na ryby
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:No však se taky pomalu vrací soudruzi co tam byli před listopadem 89 a už tam budou zase spátky
Já bych byl ještě rád, kdyby nám všechno znárodnili, bo už mě to sere furt makat, tenkrát jsem se měl, nic sem nedělal, peníze nebyli, ale mě to nevadilo bo nebylo co koupit, JAWA byla taky fajn, dneska furt jakou motorku, co na ní za hadry, jaký pneu, co za olej, jaký kufry, navigaci, kam jet na moto na dovču? no hnus velebnosti, samá starost.
Zlatej socík, z práce už nalitej do putyky, když jsem si při tom na něco našetřil, měl jsem z toho radost jako blázen, dneska ti prodaj všecko na splátky, samý lízinky, tenkrát sis akorát tak líznul na nějaký.
Wildcaty z tůzu, párky z ESA, to už ty mladý jelita ani neznaj, lidi na sebe byli hodní, nebylo co závidět, si dneska koupíš něco jinýho než soused a už tě nezdraví bo málem pukne.
seru na to jdu na ryby
este dvaja nieco takeko napiste a bude mi za tym socíkom smutno. Nie ze by som si ho nejako moc uzil, ale coskoro su tu volby
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2008 15:10:11 Offline |
PALOUS psal:Co řešíte?
dyk sou tady furt
akurát maj někteří inou barvu
teď jsi trefil hřebíček na hlavičku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Je to dnes jedna verbeš. Je úplně jedno, kdo tam sedí. Já komanče zažil a netvrdil bych, že bylo vše špatné. Nebyla taková závist, nervozita a lidi k sobě měli nějak blíž. Dnes se máme materiálně jistě lépe, ale je to opravdu to nejdůležitější?????
cikin psal:Je to dnes jedna verbeš. Je úplně jedno, kdo tam sedí. Já komanče zažil a netvrdil bych, že bylo vše špatné. Nebyla taková závist, nervozita a lidi k sobě měli nějak blíž. Dnes se máme materiálně jistě lépe, ale je to opravdu to nejdůležitější?????
ty woe chlape doudlebská neblázni, závist na vesnici je byla a bude stejná ať je na hradě soudruch nebo demokrad...
představ si to prodej bandita kup jawu
prodej osobák kup škoda 120S
prodej šlapací kola kup esku favoryta
na dovolenou na balaton jinam nesmíš prostě nesmíš
nejsi soudruch nemáš nárok na vzdělání
nejsi soudruch nemáš nárok na nic
stavýš dúm neseženeš kachlíky
neseženeš dlašbu
neseženeš kotel
a tak múžu pokračovat aš do bezvědomý
si pamatuju jako malej sičák sem chtěl ciklouše jako všichni kluci ve vsi a co sem dostal nic protože naši nebyli skurvený zasraný debylní hnusný komunisti
vspomeň si kdyš si poprvý přijel do němec nebo rakous jakej to byl rozdíl a je furt a to chceš zase spadnout na úroveň banánový republiky
nejhorší je že takovejch co uš zapoměli je čim dál tim výc
svět je cirkusovej stan
esli je ten strom fakt nebezpečnej, tak lůzrova rada je dobrá, ale jenom pro pozůstalý
už si napsal dopis, že se tam bojíš o život a že žádáš o náhradní dům?
a když to nepomůže, tak sem hoď adresu úřadu a my budem psát desítky dopisů, že se bojíme, abysme do něj nevrazili na motce
mi psal:cikin psal:Je to dnes jedna verbeš. Je úplně jedno, kdo tam sedí. Já komanče zažil a netvrdil bych, že bylo vše špatné. Nebyla taková závist, nervozita a lidi k sobě měli nějak blíž. Dnes se máme materiálně jistě lépe, ale je to opravdu to nejdůležitější?????
ty woe chlape doudlebská neblázni, závist na vesnici je byla a bude stejná ať je na hradě soudruch nebo demokrad...
neseženeš dlašbu
neseženeš kotel
si pamatuju jako malej sičák sem chtěl ciklouše jako všichni kluci ve vsi a co sem dostal nic protože naši nebyli skurvený zasraný debylní hnusný komunisti
vspomeň si kdyš si poprvý přijel do němec nebo rakous jakej to byl rozdíl a je furt a to chceš zase spadnout na úroveň banánový republiky
Čekal jsem tuto reakci. Netvrdím, že bylo líp. Bandita jsem neměl, ale Jawku, auto jsi trefil Škodu 120, dům jsme postavili s nenávratnou a s bezúročnou půjčkou (dnes nemyslitelné) stáli jsme fronty téměř na všechno, jezdit na dovolenou nebyl čas, střední jsem vystudoval i jako syn kulaka. Nebyl strach o zaměstnání, krachy podniků, exekuce atd. Každá doba má své + a -. Dnes také není vše tak skvělé. Nebo ano?
mi psal:ty woe chlape doudlebská neblázni, závist na vesnici je byla a bude stejná ať je na hradě soudruch nebo demokrad...
neseženeš dlašbu
neseženeš kotel
podepisuju a jen přidám..lidi sou a byly lidi tzn kurvy, keci že měli za komanču k sobě bíž? a co donášení fízlování udávání za "protistátní" kecy atd.
Nesnášim ty rudý děfky a nejvíc mě točí když je někdo volí i teď s argumentem že nějaký znárodňování se už dít nemůže protože by to lidi přeci nedopustily
(to je výsměch né smích) a vůbec že sou to přeci už uplně jiný komunisti.
Sem se zas nasral kvůli debilům rudejm, fuj
jirka silver psal:Nedávno tu na vláknu někdo řešil kácení stromu.
Město Příbram má pozemek vedle mýho domu cca 7m.Výška stromu
cca 30m.Před rokem budovalo město plynovod a 1 metr od paty stromu provedli výkop pro plynové potrubí.Kořeny z 50% v prdeli.Napsali jsme 4 nemovitosti co bydlíme vedle a při pádu nás strom ohrožuje,žádost o pokácení.
Co se stalo.
Pátý soused velitel okresního výboru ČSSD nesouhlasí s poražením stromu.Město Příbram vede další z party ČSSD.
Okamžitě byl strom prohlášen za památečný.
Dendrologický posudek objednaný městem bohužel pro město nedopadl dobře.Znalec konstatoval nebezpečnost stromu.
Město nedbalo vyjádření znalce a zakázalo strom porazit.
Požádal jsem o kopii rozhodnutí.Nebylo mi vydáno, přestože jsem je upozornil,že porušují zákon č.106/1999Sb.o svobodnem přístupu k informacím.
Takže jsou tady hoši zpátky.Prostě taková dobrá parta.
Když se prováděl výkop a poškozovali se kořeny měli jste zavolat referát životního prostředí musel by se tím zabývat .Jinak nevěřím tomu že by dokázali kopat 1m od paty stromu kvůli síle kořenů který jsou jak píšeš 30m vysoký. Záleží taky co to je za stromy jakej mají kořen. systém.A od loňska byli už dva silný větry Ema v březnu a v červenci další silnej vítr.Jestli nespadli teď vydrží dál.Nejsem modrej,zelenej,rudej ani oranžovej
není lepší si vyzkoušet, jaký to bylo zpátky?
založte družstvo, dejte majetek dohromady a uvidíte jak rychle se začne rozkrádat
a zároveň se na ničem rozumným nedohodnete /viz sdružení nájemníků - to mi přijde úplně stejný/
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
cikin psal:Je to dnes jedna verbeš. Je úplně jedno, kdo tam sedí. Já komanče zažil a netvrdil bych, že bylo vše špatné. Nebyla taková závist, nervozita a lidi k sobě měli nějak blíž. Dnes se máme materiálně jistě lépe, ale je to opravdu to nejdůležitější?????
bylo , bo kdyz jsou zaklady na hovno tak je cela chalupa na
ps. lepsi byt svobodny a chudy nez za komancu....
jardagsf pamatujici a nezapominajici........
MOTO KOZZI GRISO
Fuck off. Sežeň nějaké škůdce, navrtej strom a ono to nějak pude. Nebo vezmi pilku a po celém obvodu stromu prořež kůru až na dřevo. Záručuji, že uschne jak slimák na slunku
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Fuck off. Sežeň nějaké škůdce, navrtej strom a ono to nějak pude. Nebo vezmi pilku a po celém obvodu stromu prořež kůru až na dřevo. Záručuji, že uschne jak slimák na slunku
... stačí navrtat a stříknout tam ňáký ředidlo
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Sandman psal:Fuck off. Sežeň nějaké škůdce, navrtej strom a ono to nějak pude. Nebo vezmi pilku a po celém obvodu stromu prořež kůru až na dřevo. Záručuji, že uschne jak slimák na slunku
... stačí navrtat a stříknout tam ňáký ředidlo
navrtat kořeny a pravydelně zalejvat kyselinou, ale na tom místě co je onen strom to nebude jen tak páč sou fšude vokna....
svět je cirkusovej stan
SLUGI psal:... ale blbost kořeny, nosmálně kousek nad zemí to navrtat směrem ke středu a mírně dolů (aby to nevyteklo) a normálně nalít ředídlo nebo kyselinu
jak říkáš tak sem to mislelo, ťemi kořeny sem chtěl jako říct že co nejníš, páš soused i uš já sme takle taky omrdali ty pitomce kocourkovský
svět je cirkusovej stan
Ty vole to sou nápady, vadí vám zdravej strom že by při nějaký mega vychřici mohl spadnout na baráky a řešíte to tim že ho budete kurvit...to vám nedochází že než chcípne tak se bude postupně oslabovat a ztrácet pevnost (kór když budeš vrtat do kořenů, kmenu a díry plnit kyselinou...), to si opravdu pomůžeš od nebezpečí... lidská blbost je bezedná
Lihy je to marný Jak někomu začne vadit příroda kouká jen na sebe a na svůj prospěch je to ztracený.Máš vidět co lidí postavý chaty baráky u lesa když vybíraj místo je to super místo u lesa ale když se barák postaví najednou začnou stromy vadit.
Lihy psal:Ty vole to sou nápady, vadí vám zdravej strom že by při nějaký mega vychřici mohl spadnout na baráky a řešíte to tim že ho budete kurvit...to vám nedochází že než chcípne tak se bude postupně oslabovat a ztrácet pevnost (kór když budeš vrtat do kořenů, kmenu a díry plnit kyselinou...), to si opravdu pomůžeš od nebezpečí... lidská blbost je bezedná
... a bacha, někdo vod Bursíka
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Lihy psal:Ty vole to sou nápady, vadí vám zdravej strom že by při nějaký mega vychřici mohl spadnout na baráky a řešíte to tim že ho budete kurvit...to vám nedochází že než chcípne tak se bude postupně oslabovat a ztrácet pevnost (kór když budeš vrtat do kořenů, kmenu a díry plnit kyselinou...), to si opravdu pomůžeš od nebezpečí... lidská blbost je bezedná
![]()
Ne někdo kdo přemejšlí
Ale jinak to navrtání kmenu těsně nad zemí je luxusní nápad pro urychlení výsledku bych tam těch děr udělal aspoň 10 a pořádně hluboký. Neváhal bych a udělal to ihned (i když už je dost pozdě ale snad ještě nějaká míza je nad zemí a tu kyslinu stáhne sebou do kořenu).
Pak až bude v zimě padat sních můžete u krbu za dlouhejch večerů se sousedama házet sázky jestli to spadne větrem nebo jen zatížením sněhem a kam to padne + kterej mamlas zaplatí škodu až pojištovna zjistí, že to bylo úmyslně poškozený a nebude chtět vyplatit pojistky
Moření zdar
Michal Dk psal:Lihy je to marný
Jak někomu začne vadit příroda kouká jen na sebe a na svůj prospěch je to ztracený.Máš vidět co lidí postavý chaty baráky u lesa když vybíraj místo je to super místo u lesa ale když se barák postaví najednou začnou stromy vadit.
To že někomu vadí že je kolem příroda je otázka jiná, to ani neřešim bo to nemá smysl. Mě jen dostaly ty nesmyslný nápady kterejma se ohrozej daleko víc, Než to uschne, než se vyjádří někdo z úřadu než to někdo přijede pokácet tak je fůra času aby ten strom fakt padnul
... ááá jéééé
... si to tak neber, někde si klidně nějaká fiktivní firma vytěží načerno kus lesa (klidně i na chráněným uzemí) a ty řešíš jeden. Kdyby to byl ňákej vzácnej strom tak neřeknu, ale kdyby mě opodstatněně sral u baráku tak jde do Bursík Nebursík
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... ááá jéééé
... si to tak neber, někde si klidně nějaká fiktivní firma vytěží načerno kus lesa (klidně i na chráněným uzemí) a ty řešíš jeden. Kdyby to byl ňákej vzácnej strom tak neřeknu, ale kdyby mě opodstatněně sral u baráku tak jde doBursík Nebursík
ty voe ty si dost natvrdlej neřešim že někdo pokácí strom, ať si ho klidně zkácí kdyš se ho tak bojí, ale ty způsoby co se tu vymejšlej sou prostě oviny na ntou. To ať to rači uřízne a zaplatí pokutu (stejnak nebude nijak vysoká jestli to neni teda památnej strom)
jeto krapet jinak je vydět že o tom vy klucí měský moc nevýte.
kdyš se ten dub takle dokrmuje tak prostě postupně usichá třeba čtyři roky no a kdyš tlačíte na ty zasrany z kocourkova a nejsou vydět ony krmné otvory, ták ty pitomci usoudí že jako uschnul, áááále to furt stojí na těch stejnejch kořenech jen prostě nemá zelenej list a to uš stačí na to aby se dal ofic porazit...
vydržel i loňskou vychřici...a eště dnes vydatně šetří sousedovo investice do plinu...
svět je cirkusovej stan
jirka silver (Člen) 14.11.2008 07:17:00 Offline |
Popsal jsem realnou situaci se kterou jsem se setkal.Né jedna paní povídala.Opravdu 1m od stromu.Mi pod ním parkoval.
Pro naivky odbor životního prostředí přece nedá pokutu městu.
To funguje jedině proti právnické nebo fyzické osobě.
Hlavně to byl vzkaz pro mladé brambory,že zákon 106/1999Sb o svobodném přístupu k informacím existuje a je ho třeba používat.
Žádnou tlačenku nepotřebuju.Jsem svobodný občan.Až mi město předá podklady tzn.zamítavé rozhodnutí+dendrologický posudek bude následovat trestní oznámení na konkrétního úředníka za zneužití pravomoci veřejného činitele+obecné ohrožení.
Nedá pokutu městu je vidět že si to nezkusil tady kvůli tomu zastavily výkopový práce lidi si stěžovaly nafotily,vyhrožovali krajským ůřadem a i úředník z města musel konat,protože docházelo k odírání kůry ze stromů pokračovat se mohlo až po dostatečném zabednění stromů.
jirka silver (Člen) 14.11.2008 13:59:44 Offline |
Dnes soudruh volal,že jsme si nerozuměli.(jeho mail mám vytištěn i s odůvodněním,že rozhodnutí mi nedá)
Už si můžu ve středu přijít,ale jen nahlídnout a dělat poznámky.Doporučil jsem mu nastudovat zákon č.106/1999sb.
Mám právo na kopii ze spisu za 15Kč/A4.Mají to na vlastních
internetových stránkách města.
Před jménem si píše magor,tak asi je
jirka silver psal:Dnes soudruh volal,že jsme si nerozuměli.(jeho mail mám vytištěn i s odůvodněním,že rozhodnutí mi nedá)
Už si můžu ve středu přijít,ale jen nahlídnout a dělat poznámky.Doporučil jsem mu nastudovat zákon č.106/1999sb.
Mám právo na kopii ze spisu za 15Kč/A4.Mají to na vlastních
internetových stránkách města.
Před jménem si píše magor,tak asi je
jen tak na ně, držím palce, a obdivuju že na to máš nervi bojovat stim ksindlem...
svět je cirkusovej stan
jirka silver (Člen) 20.11.2008 09:15:06 Offline |
Včera mi předal soudruh přes odpor kopie dokladů.Tj.rozhodnutí o tom,že strom se nesmí kácet+dendrologický posudek,který
konstatuje,že strom je životu nebezpečný.
Za 15 minut se mnou na státním zastupitelství sepsali podnět policii k prošetření trestného činu obecného ohrožení+zneužití pravomoci veřejného činitele.
Joooooo každý musí odpovídat za svý rozhodnutí.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 20.11.2008 16:55:02 Offline |
Sekerecku vem a zatni !!!! Copak to jde? Strom je statni !!!! Zadarmo se neziska, z toho koukaj zelizka !! Je to kocourkov a dneska uz je ouplne jedno kdo tam sedi. Kazdej krici jak se mu to do kapsy hodi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
jirka silver psal:Včera mi předal soudruh přes odpor kopie dokladů.Tj.rozhodnutí o tom,že strom se nesmí kácet+dendrologický posudek,který
konstatuje,že strom je životu nebezpečný.
Za 15 minut se mnou na státním zastupitelství sepsali podnět policii k prošetření trestného činu obecného ohrožení+zneužití pravomoci veřejného činitele.
Joooooo každý musí odpovídat za svý rozhodnutí.
drzim pesti, nedej se!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Lihy psal:SLUGI psal:Lihy psal:Ty vole to sou nápady, vadí vám zdravej strom že by při nějaký mega vychřici mohl spadnout na baráky a řešíte to tim že ho budete kurvit...to vám nedochází že než chcípne tak se bude postupně oslabovat a ztrácet pevnost (kór když budeš vrtat do kořenů, kmenu a díry plnit kyselinou...), to si opravdu pomůžeš od nebezpečí... lidská blbost je bezedná
![]()
Ne někdo kdo přemejšlí
![]()
Ale jinak to navrtání kmenu těsně nad zemí je luxusní nápadpro urychlení výsledku bych tam těch děr udělal aspoň 10 a pořádně hluboký. Neváhal bych a udělal to ihned (i když už je dost pozdě ale snad ještě nějaká míza je nad zemí a tu kyslinu stáhne sebou do kořenu).
Pak až bude v zimě padat sních můžete u krbu za dlouhejch večerů se sousedama házet sázky jestli to spadne větrem nebo jen zatížením sněhem a kam to padne + kterej mamlas zaplatí škodu až pojištovna zjistí, že to bylo úmyslně poškozený a nebude chtět vyplatit pojistky
Moření zdar
Přemek Podlaha by měl radost
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
jirka silver (Člen) 26.02.2009 13:28:46 Offline |
Husky dej se na věštění
Trestní oznámení jsem podal na konkrétní osobu.
Furt se nic nedělo tak jsem podal stížnost na státní zastupitelství,že jsem nebyl vyrozuměn v zákonné lhůtě.
Odpověď mě rozesmála.....bohužel při konzultaci s policejním orgánem bylo zjištěno,že žádné písemnosti nebyly na policii ze SZ doručeny a proto nemohlo probíhat šetření.
Prostě to někdo ztopil na SZ a čekal ,že vychladnu.Dnes opět na SZ předány doklady a jedeme znova
Prostě taková dobrá parta socánků mě nemůže zastavit.
Trestní oznámení jsem podal v listopadu mezitím zemřeli dva malí kluci ve Zlíně.Chudák policejní orgán jestli to odnese
soudruh z ČSSD tak ho socánci po vyhraných volbách vyhodí.
![]() |
Banditatom (Člen) 26.02.2009 15:32:19 Offline |
taky taky teď začínáme s šefem řešit kácení stromů u firmy pač nám to dělá bordel na kameni! šef že zaplatí vysazení novejch ve větším počtu, stromy pokácí na vlastní náklady. Ouředník se zatím nevyjádřil tak uvidíme!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jirka silver (Člen) 06.05.2009 12:47:29 Offline |
Dnes dopis ze státního zastupitelství.Už to má policie v šetření.Město zadalo nový dendrologický posudek,který konstatuje to samé- strom má v 50% kořenů a je nebezpečný.
Úředník(kámoš souseda) musel napsat rozhodnutí o povolení kácení stromu.
Soused mě už týden nezdraví(předseda OV ČSSD).Starosta města (ČSSD)bude zprcán na schůzi, že to nezařídil
A bude hůř.
taky nějak tak podobně. Minulý týden sme vohlásili pokácení 2 smrků ( obvod 88cm a 90cm ) na vlastnim pozemku , důvod : sou nachýlený k silnici, mělký kořeny.
O víkendu : motorvka . bez foťáku.
Dnes volali že přídou + eště děti zemně
WenzelB6 psal:taky nějak tak podobně. Minulý týden sme vohlásili pokácení 2 smrků ( obvod 88cm a 90cm ) na vlastnim pozemku , důvod : sou nachýlený k silnici, mělký kořeny.
tak je do tej země zakopeja nebo jim zej nářadí ať vykopou ty pařezy
Jebat motorky :-)
WenzelB6 psal:taky nějak tak podobně. Minulý týden sme vohlásili pokácení 2 smrků ( obvod 88cm a 90cm ) na vlastnim pozemku , důvod : sou nachýlený k silnici, mělký kořeny.
To víš,Vašku,oni všichni ekologové teď viděli Avatar,tak jsou zas akční
Se Ti "Děti země" připoutaj k pařezu a budeš je muset za trest živit
...a bude hůř!
Ondráš psal:WenzelB6 psal:vůbec je nepustim na pozemek.Ať šmoulej ze silnice. Eště by chtěli proplatit jízdenky na
t
A na just bych jim udělal ohníček z PET flašek.
...ale musej bejt plný vyjetýho voleje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2010 15:28:36 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:WenzelB6 psal:vůbec je nepustim na pozemek.Ať šmoulej ze silnice. Eště by chtěli proplatit jízdenky na
t
A na just bych jim udělal ohníček z PET flašek.
...ale musej bejt plný vyjetýho voleje
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
karlos100 psal:WenzelB6 psal:taky nějak tak podobně. Minulý týden sme vohlásili pokácení 2 smrků ( obvod 88cm a 90cm ) na vlastnim pozemku , důvod : sou nachýlený k silnici, mělký kořeny.
To víš,Vašku,oni všichni ekologové teď viděli Avatar,tak jsou zas akční
Se Ti "Děti země" připoutaj k pařezu a budeš je muset za trest živit
delej si prdel vogo... minulej rok se mi tu magor připoutal k traktoru, když jsme kosili louku za barákem benga čuměli jak krávy
pantáta mu pak nechal domluvit, už bydlí jinde
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:delej si prdel vogo... minulej rok se mi tu magor připoutal k traktoru, když jsme kosili louku za barákem
benga čuměli jak krávy
Vogu, tam měl někde schovaný svoje políčko a vy jste mu ho chtěli pokosit, kurva, to bych byl taky nasranej...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:XJelen psal:delej si prdel vogo... minulej rok se mi tu magor připoutal k traktoru, když jsme kosili louku za barákem
benga čuměli jak krávy
Vogu, tam měl někde schovaný svoje políčko a vy jste mu ho chtěli pokosit, kurva, to bych byl taky nasranej...
depá to jsou strasti se sousedstvím národní přírodní rezervace
nikdo z nás to nechce ničit, ale voni jsou fakt jak magoři
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:depá to jsou strasti se sousedstvím národní přírodní rezervace
![]()
nikdo z nás to nechce ničit, ale voni jsou fakt jak magoři
Z nás maj udělat národní park... Tak jsem na to zvědav...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
btw posledni rok delam pro plynare(nejspis jini nez u jirky) a ve skoro vsech pripadech se tyhle stromy kacely i bez cekacky na povoleni. Kluci radsi strom rizli ja do nej strcil bagrem a byl klid nez aby to nekomu padlo na palici. Ted sme tu na kruhaci z duvodu bezpecnosti sundavali i takovy ty hodiny na sloupu. (opet plynovod)
![]() |
Banditatom (Člen) 02.04.2010 17:17:53 Offline |
sonyk psal:btw posledni rok delam pro plynare(nejspis jini nez u jirky) a ve skoro vsech pripadech se tyhle stromy kacely i bez cekacky na povoleni. Kluci radsi strom rizli ja do nej strcil bagrem a byl klid nez aby to nekomu padlo na palici. Ted sme tu na kruhaci z duvodu bezpecnosti sundavali i takovy ty hodiny na sloupu. (opet plynovod)
tak tak taky jsem loni boural do stromečku zdvižkou teď je tam novej sklad
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr psal:celé sem to tu nečetl a asi se i pletu – ale když má strom tak poškozený kořenový systém – neuschne sám?? + když nespadl do ted, myslím, že už nespadne bo kořeny asi časem dorostou, ne ??
Ono to tak není...Stromu stačí relativně málo z kořenového systému, aby se "udržel" při životě, navíc pokud má dobrý podmínky-podloží, voda, živiny atd. A to, že nespadl může znamenat třeba jen to, že hlavní kořen (pokud je to správný druh) nebyl poškozen a drží...Postranní kořeny může mít v háji, ale zvládne to. jinak ve vyhlášce jsou bohužel rozměry stromů, které smíš pokácet bez povolení a pak stromy, u kterých se musí podat žádost. je tam tuším 30 dní na rozhodnutí úřadu.Pokud nevydal rozhodnutí, smíš kácet, pokud vydal, musíš se jím řídit.
jirka silver (Člen) 06.04.2010 23:10:43 Offline |
Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
Trestní stíhání podané na konkrétního úředníka taky pomohlo.
Brzo čekám nějakou záludnou kontrolu .
Nemyslíš zaplatíš.
jirka silver (Člen) 07.04.2010 08:52:27 Offline |
Osi to mě ještě nenapadlo.Smradlavý ponožky používám v krajní nouzi.
Ty jsi mi objasnil,že můžou být taky užiteční.
jirka silver psal:Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
Brzo čekám nějakou záludnou kontrolu.
Nemyslíš zaplatíš.
...UPPDKV
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:jirka silver psal:Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
Nemyslíš zaplatíš....UPPDKV
DKŽ - vojnu už má za sebou
Strýcfajtr !!!
Kim psal:jirka silver psal:Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
máš to blbjeUPPDKVV
PALOUS psal:Kim psal:jirka silver psal:Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
máš to blbje
UPPDKVV
kua UPPDKVVV tak
XJelen psal:Kim psal:jirka silver psal:Sonyk strom je dole.Ono po tom co zemřeli Ti dva mladí kluci berou dendrology docela vážně.
DKŽ - vojnu už má za sebou
...nojo,máš pravdu,snad už má po vojně
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Stránky: 1