Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Vzducháč (špinavý filtr?)

Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 19:25:02

Vzducháč (špinavý filtr?)

Pan majitel předemnou byl asi pěknej pussy vytáhnul sem z B vzducháč a byl celej zasranej(spíš to vypadalo jako ucpávka) najeto na něm skoro 30 000 km a byl tam 5 let a když sem tam dal novej tam se to po přidání plynu dusí a chcípá...poradíte co s tím?

Editoval osiris (07.04.2010 22:35:07)

...relativní kochač...
corimec (Člen)
07.04.2010 19:28:58

Re: Vzducháč (špinavý filtr?)

jestli jsi měl dole nádrž tak se podívej jestli nemáš nekde skřípnutou hadičku od benzinu

Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 19:29:58

benzín je v poho...když sem tam dal zpět starej filr šlape to jak před tim

...relativní kochač...
Billy (Člen)
07.04.2010 19:33:10

a cos tam dal za vzduchac za znacku ?

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Inženýrek (Člen)
07.04.2010 19:33:34

Honzik8719 psal:

Tak ho tam nech evilsmile1

To corimec: jak jinak by ho vyměnil, než aby sundal nádrž? Snad už jedině přes vejfuk evil, což mi připomíná jeden vtip smile1 Sorry, musel jsem smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 19:35:06

nevim co to je za značku mám ho od kojaka...ještě skusim nechat seřídit karbece protože už předtim mi to trošku kolísalo na volnoběh...

...relativní kochač...
Inženýrek (Člen)
07.04.2010 19:37:04

Honzik8719 psal:

nevim co to je za značku mám ho od kojaka...ještě skusim nechat seřídit karbece protože už předtim mi to trošku kolísalo na volnoběh...

To není u béčka normální? help smokin smile1

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 19:39:44

to nevim všichni co s nima jezdim maji bud jebky nebo endura...ale kolísat až to chíplo to asi nejni normál a kolísání v rozsahu cca 900- 2500 ot taky ne sick

...relativní kochač...
XJelen (Člen)
07.04.2010 19:46:37

pak mě ještě napadá, že to někdo seřizoval na ten zamrdanej filtr, což by nebylo zrovna profesionální , ale... nicméně seřídit (na původní nastavení) asi bude nezbytnéhelp

Strýcfajtr !!!
corimec (Člen)
07.04.2010 20:12:16

Inženýrek psal:
Honzik8719 psal:

Tak ho tam nech evilsmile1

To corimec: jak jinak by ho vyměnil, než aby sundal nádrž? Snad už jedině přes vejfuk evil, což mi připomíná jeden vtip smile1 Sorry, musel jsem smile1

já když měnim vzduchač,tak nádrž jen přizvednu a podložim,pak se nemusim jebat s hadicemasmile1

Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 20:22:47

v sobotu to vezu klukum na service tak dám pak vědět evil

...relativní kochač...
Pajk (Člen)
07.04.2010 20:26:33

nic neměnim a předpokládám, že se to někomu bude zdát přinejmenšim nenormální, ale mám vzducháč furt origo 40 tis. héčbigsmile a chodí to jak hodinky. A teď mudrujtesmile1.

Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 20:51:18

a myslíte že je velkej problém když mi mezisvod od laďáku dokonale nesedí dole pod motorem jak je ta objímka?

...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen)
07.04.2010 21:13:43

Honzik8719 psal:

a myslíte že je velkej problém když mi mezisvod od laďáku dokonale nesedí dole pod motorem jak je ta objímka?

no jestli je ten filtr červenej tak ti prodal HF-ko..což je proti origo a ještě zasranýmu jako by jsi tam žádnej nedal..takže seřídit bohatost a bude to cajk.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
07.04.2010 21:27:33

Pajk psal:

nic neměnim a předpokládám, že se to někomu bude zdát přinejmenšim nenormální, ale mám vzducháč furt origo 40 tis. héčbigsmile a chodí to jak hodinky. A teď mudrujtesmile1.

tys byl vždycky hambářsmile1
doufám, žes ho alespoň vyndal a vyfoukalsurprised

Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen)
07.04.2010 21:38:24

K.a.s.y.m. psal:

no jestli je ten filtr červenej tak ti prodal HF-ko..což je proti origo a ještě zasranýmu jako by jsi tam žádnej nedal..takže seřídit bohatost a bude to cajk.

jasný přesně ten sem koupil good

...relativní kochač...
Pajk (Člen)
07.04.2010 21:53:19

no to jó čistit se musí, koupil sem i jinej propustnější, ale stejně jsem tam za dva dny vrátil ten vyčištěnej origo protože to s ním jelo stejně nejlíp a to i po vyčištenígood. Tím sem jenom chtěl říct, že filtr vydrží podstatně větší náběh bez výměny než se doporučuje aniž by to mělo podstatnej vliv na chod motoru, výkon a spotřebu. Záleží samo na podmínkách kde a jak kdo jezdí.

K.a.s.y.m. (Člen)
07.04.2010 21:55:51

Pajk psal:

no to jó čistit se musí, koupil sem i jinej propustnější, ale stejně jsem tam za dva dny vrátil ten vyčištěnej origo protože to s ním jelo stejně nejlíp a to i po vyčištenígood. Tím sem jenom chtěl říct, že filtr vydrží podstatně větší náběh bez výměny než se doporučuje aniž by to mělo podstatnej vliv na chod motoru, výkon a spotřebu. Záleží samo na podmínkách kde a jak kdo jezdí.

je něco co jsi na tý motorce vůbec měnil??? smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pajk (Člen)
07.04.2010 22:02:16

ne, mám rád originál takovej jakej vyšel z fabriky. Jinak spotřebák jo, volej svíce a gumysmile1 nic víc nepořebuje a jak si chrochtá holkabigsmile.

Marián (Člen)
08.04.2010 07:32:53

Pajk psal:

no tak to sem udelal nekde chybu, ja uz menil vzduchac dvakrat, takze tam mam tretismile2
jinac si myslim, ze opravdu ty doporuceny intervaly jsou hodne zkraceny i co se tyce oleje, ze takovejch 8-10 tisic to musi bez problemu vydrzet, kor dyz se u toho meni i filtr.good

...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen)
08.04.2010 21:01:15

Pajk psal:

ne, mám rád originál takovej jakej vyšel z fabriky. Jinak spotřebák jo, volej svíce a gumysmile1 nic víc nepořebuje a jak si chrochtá holkabigsmile.

No to teda jo....bigsmilegood

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš (Člen)
09.04.2010 15:45:29

Progear 650 psal:
Pajk psal:

No to teda jo....bigsmilegood

Přepákování, kosti, pancíře, pružiny, výfuk... Ale jinak jak vyjela z továrny. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS