Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 19:25:02 Offline |
Vzducháč (špinavý filtr?)
Pan majitel předemnou byl asi pěknej vytáhnul sem z B vzducháč a byl celej zasranej(spíš to vypadalo jako ucpávka) najeto na něm skoro 30 000 km a byl tam 5 let a když sem tam dal novej tam se to po přidání plynu dusí a chcípá...poradíte co s tím?
Editoval osiris (07.04.2010 22:35:07)
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 19:29:58 Offline |
Re: Vzducháč (špinavý filtr?)
benzín je v poho...když sem tam dal zpět starej filr šlape to jak před tim
...relativní kochač...
a cos tam dal za vzduchac za znacku ?
Honzik8719 psal:benzín je v poho...když sem tam dal zpět starej filr šlape to jak před tim
Tak ho tam nech
To corimec: jak jinak by ho vyměnil, než aby sundal nádrž? Snad už jedině přes vejfuk , což mi připomíná jeden vtip Sorry, musel jsem
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 19:35:06 Offline |
nevim co to je za značku mám ho od kojaka...ještě skusim nechat seřídit karbece protože už předtim mi to trošku kolísalo na volnoběh...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:nevim co to je za značku mám ho od kojaka...ještě skusim nechat seřídit karbece protože už předtim mi to trošku kolísalo na volnoběh...
To není u béčka normální?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 19:39:44 Offline |
to nevim všichni co s nima jezdim maji bud jebky nebo endura...ale kolísat až to chíplo to asi nejni normál a kolísání v rozsahu cca 900- 2500 ot taky ne
...relativní kochač...
Inženýrek psal:Honzik8719 psal:benzín je v poho...když sem tam dal zpět starej filr šlape to jak před tim
Tak ho tam nech
To corimec: jak jinak by ho vyměnil, než aby sundal nádrž? Snad už jedině přes vejfuk , což mi připomíná jeden vtip Sorry, musel jsem
já když měnim vzduchač,tak nádrž jen přizvednu a podložim,pak se nemusim jebat s hadicema
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 20:22:47 Offline |
v sobotu to vezu klukum na service tak dám pak vědět
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 20:51:18 Offline |
a myslíte že je velkej problém když mi mezisvod od laďáku dokonale nesedí dole pod motorem jak je ta objímka?
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:13:43 Offline |
Honzik8719 psal:a myslíte že je velkej problém když mi mezisvod od laďáku dokonale nesedí dole pod motorem jak je ta objímka?
no jestli je ten filtr červenej tak ti prodal HF-ko..což je proti origo a ještě zasranýmu jako by jsi tam žádnej nedal..takže seřídit bohatost a bude to cajk.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pajk psal:nic neměnim a předpokládám, že se to někomu bude zdát přinejmenšim nenormální, ale mám vzducháč furt origo 40 tis. héč a chodí to jak hodinky. A teď mudrujte.
tys byl vždycky hambář
doufám, žes ho alespoň vyndal a vyfoukal
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 07.04.2010 21:38:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no jestli je ten filtr červenej tak ti prodal HF-ko..což je proti origo a ještě zasranýmu jako by jsi tam žádnej nedal..takže seřídit bohatost a bude to cajk.
jasný přesně ten sem koupil
...relativní kochač...
no to jó čistit se musí, koupil sem i jinej propustnější, ale stejně jsem tam za dva dny vrátil ten vyčištěnej origo protože to s ním jelo stejně nejlíp a to i po vyčištení. Tím sem jenom chtěl říct, že filtr vydrží podstatně větší náběh bez výměny než se doporučuje aniž by to mělo podstatnej vliv na chod motoru, výkon a spotřebu. Záleží samo na podmínkách kde a jak kdo jezdí.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 21:55:51 Offline |
Pajk psal:no to jó čistit se musí, koupil sem i jinej propustnější, ale stejně jsem tam za dva dny vrátil ten vyčištěnej origo protože to s ním jelo stejně nejlíp a to i po vyčištení. Tím sem jenom chtěl říct, že filtr vydrží podstatně větší náběh bez výměny než se doporučuje aniž by to mělo podstatnej vliv na chod motoru, výkon a spotřebu. Záleží samo na podmínkách kde a jak kdo jezdí.
je něco co jsi na tý motorce vůbec měnil???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pajk psal:no to jó čistit se musí, koupil sem i jinej propustnější, ale stejně jsem tam za dva dny vrátil ten vyčištěnej origo protože to s ním jelo stejně nejlíp a to i po vyčištení. Tím sem jenom chtěl říct, že filtr vydrží podstatně větší náběh bez výměny než se doporučuje aniž by to mělo podstatnej vliv na chod motoru, výkon a spotřebu. Záleží samo na podmínkách kde a jak kdo jezdí.
no tak to sem udelal nekde chybu, ja uz menil vzduchac dvakrat, takze tam mam treti
jinac si myslim, ze opravdu ty doporuceny intervaly jsou hodne zkraceny i co se tyce oleje, ze takovejch 8-10 tisic to musi bez problemu vydrzet, kor dyz se u toho meni i filtr.
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 08.04.2010 21:01:15 Offline |
Pajk psal:ne, mám rád originál takovej jakej vyšel z fabriky. Jinak spotřebák jo, volej svíce a gumy nic víc nepořebuje a jak si chrochtá holka.
No to teda jo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Pajk psal:ne, mám rád originál takovej jakej vyšel z fabriky. Jinak spotřebák jo, volej svíce a gumy nic víc nepořebuje a jak si chrochtá holka.
No to teda jo....
Přepákování, kosti, pancíře, pružiny, výfuk... Ale jinak jak vyjela z továrny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1