Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Rybolov na Balatonu

Pavlusha (Člen)
09.04.2010 09:54:09

Rybolov na Balatonu

Zdraví všchny motorkáře.Nechtělo se mi přihlašovat na rybářské stránky,tak to zkouším tady.Potřebuji radu ohledně rybolovu v Maďarsku. V létě se chystám s rodinou (v plechovce) na balaton.Mám v plánu chytat ryby. Máte někdo k tomu informace,co a jak? Jde  o to,že budu v uzavřeném areálu,kde je ze všech stran plot a jedná se o soukromí pozemek.já tam hodlám chytat bez povolení s naší malou dcerou pro zábavu.Ze strany souše by se tam neměl nikdo dostat ke kontrole.
Pokud se tam dá koupit hostovačka,tak kde a za kolik?Další věc je ta,že jsu bývalý rybář (před deseti lety) a nevlastním povolenku a členskou známku u nás v ČR. Nevím jestli se tam bez naší povolenky dá hostovačka koupit.
Děkuji za všechny rozumné odpovědi k dané věci a snad se tady najde nějaký rybář

Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
zdenek 1 (Člen)
09.04.2010 12:59:32

Re: Rybolov na Balatonu

Taky tam jedu na prodloužený víkend s rodinkou,ale chytat asi nebudu, ale nikdy nevíš...já myslím že tam se koupí hostovačka pro cizince (dení nebo třídení ..)a chytáš . Záleží,jestli je co chytat !!idontknow

když to jede,je to OK
Pavlusha (Člen)
09.04.2010 16:00:40

Co jsem našel k Balatonu tak tohle - V okolí je dostatek vhodného zařízení pro vodní sporty i výlety, půjčovna lodí, možnost nákupu a výměny peněz, povolení pro chytání ryb (3 dny 240,- Kč a týden 400,- Kč). V blízkosti jsou i termální lázně a vinné sklepy. Poplatek za psa 100,- Kč za den
Jde o to zda na mne může přijít kontrola do soukromého pozemku,který není přístupný volně veřejnosti? Já myslím,že přijít může.
S tou povolenkou je tojasný.Koupit jde,ale jestli není podmínkou mít rybářskej listek u nás v ČR?
Dy´t bych tam potom mohl jet maximálně jen na beer a wine No to tam bude s rybama  i bez nich.
Budu na místech kde je dost daleko mělká voda.Tak nevím,jestli v těchto místech vůbec ryby budou.to bych musel chodit i jinám,ale hlavně jde o to,aby se sem tam chytalo s naší malou pro zábavu.
Bylo by dobré,kdyby někdo poradil,co si zařídit za dokumets k chytání.

zzzmrzlinar (Člen)
09.04.2010 16:14:49

no vono celej Balaton je extra mělkej, nejhlubší místo má asi kolem 10 metrů.

Já byl na třech různejch místech a jedno byl takovej extrém žes šel dvěstě metrů aby byla voda aspoň po břicho no a po dalších dvěstě metrech čumím, že už je zase jenom pod pás.

Pavlusha (Člen)
09.04.2010 19:32:39

Tak to je dobrý pro děcka.Já moc neplavu,tak v pohodě.Dle všeho by tam kam jedu mělo být po padesáti metrech po krk vody.tak daleko s udicí stejně nedohodím a jak říkáš ty 200m už s náhozem vůbec nepočítám.Ryby by tam měly být i v mělkém.
Naše Novomlýnské nádrže taky nemaj nijak velkou maximální hloubku.Mušovská má údajně něco přes 3m. V létě je to spíš kentus,než voda. tak snad ten Balaton bude lepší.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS