Nejsi přihlášen
Takhle má vypadat přáníčko :)
plus malý bonus v podobě napranýho mrBSE :)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … n_Bull.wmv
ps. asi sem chorej bo sem teť měl vypadat jak ta šílená kráva a dál se zlejvat zadara na firemním večírku.....ale já sem řekl NE nevym ale vůbec sem neměl náladu postávat ve "snobáckym" baru a poslouchat nějakou cigošskou kapelu a nebo diskotrysko v druhé části a nevázaně se bavit s kolegy se kterými kopem za stejný tým sem rači šel na dvě píva do naší knajpy a je mi fajn akorát škoda že sem se nerozhodl dřív že tam nepudu bo sem se mohl někde vylejvat s Frešem a to by taky nebylo zlý :) holt sem nespolečenský typ
Re: Takhle má vypadat přáníčko :)
newada: vogo to mě ani nějak nenapadlo, spíš sem zvažoval jestli mi stojí zato jak mi bud zejtra blbě proti zážitku z večera.....
No a jestli bych el s nějakou kolegyní do postele, tak bych byl pravděpodobně tak na šrot že bych si stejnak nic nepamatoval, takže to nemůžu počítat na stranu zážitků :)
Osiris: čus chlíváku...jak se ti líbily obrázky toho chytráka :) Palous odepsal, že sem fakt magor, že ho z toho bolí mrtvola takže hovno magor, ale Doktor
...když jsem ležel na sále před operacej a viděl tam to zámečnický nářadí (dláta, pilky,kladiva,palice, klíče, vrtačka, fréza) i vopravárenský - no nekecám woe, momenťák taky, myslel sem, že v tom bílým andělíčkoj vyskočím z vokna a zdrhnu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kuna: tu chci pod stromecek
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:Kuna: tu chci pod stromecek
........a byl jsi hodný?
Kuna psal:levap psal:Kuna: tu chci pod stromecek
........a byl jsi hodný?
No jasne a jak byl jsem nejhodnejsi a kdyz ji dostanu tak budu jeste hodnejsi
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Stránky: 1