Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » hledám

Jaster (Člen)
09.04.2010 14:33:38

hledám

Zdravim. dnes jsem měnil gumy a zjistil jsem jaká je na předku prasečina od předchozího majitele. Takže, nevíte kde sehnat origo šrouby co drží třmeny na př.vidlici. pak šroub na imbus myslim, co svírá vidlici u hřídele, nebo nevim jak to mám líp popsat. jsem neznalý v termínech. a ložiska, nevim jestli jsou tam správný, maji navíc futro a ta hřídel chodí kurevsky stuha

motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 14:39:11

Re: hledám

uklidni se a vem to ještě jednou a hlavně postupně.nejlépe by pomohla fotka

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jaster (Člen)
09.04.2010 14:39:34

jo a ještě mám na př.kole náhon k tacho. u tohodle modelu 2002 je ale zbytečnej ne? nebo je předek ze staršího typu?

Jaster (Člen)
09.04.2010 14:43:51

tak postupně. šrouby co drží na vidlici brzdovej třmen. jejich rozměry by stačili, nebo kde je sehnat. určitě v suzuki, ale tam si účtujou moc velký prachy za vše.

pak šrouby co jsou na pravé vidlici dole, jsou na imbus a při dotažení svírají ve vidlici tu hřídel.

Filous (Člen)
09.04.2010 14:46:58

Jaster psal:

jo a ještě mám na př.kole náhon k tacho. u tohodle modelu 2002 je ale zbytečnej ne? nebo je předek ze staršího typu?

...ze starýho modelu máš kolo a blatník, teleskopy votpovídaj...na šrouby třmenů sis votpovjeděl sám, bo esi trváš na originálech, tag je vobjednej f Suzuki a esi nemusej bejt origo, tag Fabory a tam koupíš i šesky šrouby na zajištění tý osy...na tech šroubech ke třmenum je jemný stoupání, osa je zajištěná normálníma šroubama a můžeš je klíďo nahradit třeba i imbusama...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jaster (Člen)
09.04.2010 14:47:04

fotka. červeně označeno

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/2641_b.jpg

Jaster (Člen)
09.04.2010 14:48:51

Filous psal:
Jaster psal:

...ze starýho modelu máš kolo a blatník, teleskopy votpovídaj...na šrouby třmenů sis votpovjeděl sám, bo esi trváš na originálech, tag je vobjednej f Suzuki a esi nemusej bejt origo, tag Fabory a tam koupíš i šesky šrouby na zajištění tý osy...na tech šroubech ke třmenum je jemný stoupání, osa je zajištěná normálníma šroubama a můžeš je klíďo nahradit třeba i imbusama...

jo blatník jsem už vyměnil jsou to starší fotky

do toho kola jsou stejný ložiska jako u modelu 2002

K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 14:51:58

tak nějak nevim co řešíš...ty šrouby snad nefungujou nebo jsou bez závitu??? jediný co je jiný proti origu je to ,že jinak vypadaj..dole má bejt normální šestka šestihran s jakoby podložkou a to samí na třmenu.
pořád nějak nechápu co jsi myslel těma ložiskama???

K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 14:54:29

pokud jako myslíš to ,že někdo vyfutroval ložiska..no tak změř co tam má bejt a dojdi do prodejny s ložiskama a kup je..je to standartní rozměr...SKF stojí tušim 180,- kus

Jaster (Člen)
09.04.2010 14:56:16

K.a.s.y.m. psal:

tak nějak nevim co řešíš...ty šrouby snad nefungujou nebo jsou bez závitu??? jediný co je jiný proti origu je to ,že jinak vypadaj..dole má bejt normální šestka šestihran s jakoby podložkou a to samí na třmenu.

no ty šrouby co drží třmen, nevim jestli vydrží větší zátěž, aby se neutrhli nebo tak něco. a ty dole na vidlici má jeden kratší závit a je potřeba delší.

ty ložiška vyměním, to nedokážu vysvětlit a servávat to dolu kvůli fotce se mi nechce.
to kolo je ze staršího modelu? a jsou stejný jako na tenhle model. našel jsem na motonet.cz za 195kč

Datel (Člen)
09.04.2010 14:58:54

Já teda nevím, ale do kola patří zafutrované ložiskasurprised

anebo to nechápuidontknow

Jaster (Člen)
09.04.2010 14:59:01

K.a.s.y.m. psal:

pokud jako myslíš to ,že někdo vyfutroval ložiska..no tak změř co tam má bejt a dojdi do prodejny s ložiskama a kup je..je to standartní rozměr...SKF stojí tušim 180,- kus

teď jsi na to kápnulgood jinak sorry, já když mám vysvětlit něco čemu pořádně nerozumím je problém a píšu jedno přes druhý.

rozměry těch šroubů jsou jaký?? koupim si je v železářství.

K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 15:02:34

Jaster psal:
K.a.s.y.m. psal:

no ty šrouby co drží třmen, nevim jestli vydrží větší zátěž, aby se neutrhli nebo tak něco. a ty dole na vidlici má jeden kratší závit a je potřeba delší.

ty ložiška vyměním, to nedokážu vysvětlit a servávat to dolu kvůli fotce se mi nechce.
to kolo je ze staršího modelu? a jsou stejný jako na tenhle model. našel jsem na motonet.cz za 195kč

no ty šrouby na třmenu kdyby nevydrželi tak už jsi si někde rozbil hubu.nehledě na to ,že šrouby s jemnym stoupánim jsou všechny z lepšího materiálu...a s těma šestkama.... jsou tam dvě a i jedna to spolehlivě udrží.ale jestli se ti to jako desingovka nelibí klidně je vyměn v tom ti nikdo bránit nebude smile1

Filous (Člen)
09.04.2010 15:03:43

Jaster psal:
K.a.s.y.m. psal:

teď jsi na to kápnulgood jinak sorry, já když mám vysvětlit něco čemu pořádně nerozumím je problém a píšu jedno přes druhý.

rozměry těch šroubů jsou jaký?? koupim si je v železářství.

...šrouby koupíš nejspíš jen v nějaký specijálce, viz. Fabory...je to desítka s jemnym stoupánim, dýlku si voměř...jo a kolo máš vopravdu ze starýho modelu, tagže máš třípalcovej ráfek a měl bys vobouvat pneu se šířkou 110surprised

Meloun (Člen)
09.04.2010 15:09:12

Tak už máš odpovězeno..můžem tedy blejt kraviny..evilbigsmile

Jaster: Na to, že jaksi propaguješ a podílíš se na běhu motokrámu..máš teda nulovej přehled o konkurenci resp. mašině, na který jezdíš..evil

PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 15:27:16

Meloun psal:

Jaster: Na to, že jaksi propaguješ a podílíš se na běhu motokrámu..máš teda nulovej přehled o konkurenci resp. mašině, na který jezdíš..evil

bigsmilebigsmilegoodgood

Jaster (Člen)
09.04.2010 17:45:54

já ale neprádávám díly... na to je tu kojaksro

jinak šrouby dolu na vidlici jsem koupil a vyměnil. ty u třmenu až někdy pojedu kolem suzuki.

na to kolo 110? já už tam mám 120/60 a byla tam i předtim a nevadilo to a když mi ji přezouval tak nebyl s tim problém. tak to bych se měl kouknout i po jiným kole jo? kuwa proč já všechno zjistím až po roce co to mám. ted abych se bál na tom jezditbigsmile

Jaster (Člen)
09.04.2010 17:49:43

Meloun psal:

jaksi motorku tak často nerozebírám jako jiní, tak nemám přehled jak to tam všechno je, třeba narazim na další prasečiny co tom někdo udělal. a jak jsem psal, díly neprodávám, zas hodně se v tom neorientuju a máme jen eshop, krám zatim neni. snad časem a zapijem to

Meloun (Člen)
09.04.2010 17:53:22

nojo nojo..stačí..nic nevysvětluj už..jinak z toho zas bude vláno jak minule..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Jaster (Člen)
09.04.2010 17:56:45

Meloun psal:

nojo nojo..stačí..nic nevysvětluj už..jinak z toho zas bude vláno jak minule..bigsmile

souhlas

Filous (Člen)
10.04.2010 14:50:32

Jaster psal:

já ale neprádávám díly... na to je tu kojaksro

jinak šrouby dolu na vidlici jsem koupil a vyměnil. ty u třmenu až někdy pojedu kolem suzuki.

na to kolo 110? já už tam mám 120/60 a byla tam i předtim a nevadilo to a když mi ji přezouval tak nebyl s tim problém. tak to bych se měl kouknout i po jiným kole jo? kuwa proč já všechno zjistím až po roce co to mám. ted abych se bál na tom jezditbigsmile

...mě to taky nevadí, že tam máš 120tku, já ti jen řikam, že z pohledu techniky by na takle širokym ráfu měla bejt 110tka, tag jag je předepsaná u starýho modelu, pro mě za mě si tam vobuj třeba stošedesátku a že by to šlo taky...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS