Nejsi přihlášen
Je tu někdo elektrikář? Myslím silnoproud...
Na zástrčce k myčce nádobí dovezený ze Švýcarska je pět kolíků. Tři kulatý s hnědým, zelenožlutým a modrým kabelem-klasika. Ale nad nima jsou dva plochý a na jednom z nich je černej kabel. Přepojuju to na naši zástrčku a nevím, kam s ním. Není to další přívod fáze? Páč další nulák, nebo zemnění mi příjde divný...?
.... vono to ňák dopadne ....
Re: Je tu někdo elektrikář? Myslím silnoproud...
http://zasuvky.hw.cz/index2.php treba ti to k necemu bude ale jak to popisujes tak to bude tezko faze, ale spis dalsi zem nebo nulak
Vzdy muze byt hur :-)
Tý jo, stránky dobrý, ale ta moje tam není Napadlo mě taky zkusit to nezapojit. To by pak něco nešlo, nebo by to třeba probíjelo Ale to snad ne, mám proudovej chránič, tak by to snad vyrazil...
Góťa psal:Tý jo, stránky dobrý, ale ta moje tam není Napadlo mě taky zkusit to nezapojit. To by pak něco nešlo, nebo by to třeba probíjelo Ale to snad ne, mám proudovej chránič, tak by to snad vyrazil...
podivej se jak je to zapojeny do pracky a hned budes vedet na cem si
Vzdy muze byt hur :-)
bubák psal:rozdělej na druhý straně kryt kam ten kabel vede a než si hrát na slepou bábu koukni na co je to připojený ni ???
To mě taky napadlo, ale nechtělo se mi to rozdělávat
Nakonec jsem to zkusil připojit na zemnění a nedělalo to vůbec nic. Kdyby to mělo být s modrým, chránič by to vyhodil. Tak jsem to přepojil na fázi a ejhle, ono to maká Jinak díky za reakce a snahu pomoci, ste dobrý a všude vás budu chválit
streetfighterman (Člen) 08.04.2010 21:03:08 Offline |
Góťa psal:bubák psal:rozdělej na druhý straně kryt kam ten kabel vede a než si hrát na slepou bábu koukni na co je to připojený ni ???
To mě taky napadlo, ale nechtělo se mi to rozdělávat
Nakonec jsem to zkusil připojit na zemnění a nedělalo to vůbec nic. Kdyby to mělo být s modrým, chránič by to vyhodil. Tak jsem to přepojil na fázi a ejhle, ono to maká Jinak díky za reakce a snahu pomoci, ste dobrý a všude vás budu chválit
Metoda pokus omyl kutil tym
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Stránky: 1