Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 06.04.2010 22:12:21 Offline |
13. do brna na cecíčky...
je to outerý a celá komédie začíná před čtvrtou, tak bych vyrazil tak před obídkem z matky měst... pojede se někdo juknout na matese s jiřinoj??? jako že se mi nechce ject samotnýmu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 06.04.2010 22:30:32 Offline |
Re: 13. do brna na cecíčky...
Petula psal:Jako sám čumil tam nebudeš My se určitě za klukama chystáme
A kdybys přijel den předem, můžeš se zůčastnit párty na chalupě u Matesa
tak to je jasný jak cyp, mě šlo spíš o tu cestu abych si jako moh s někým povídat (po cestě samozřejmě) bo sám se bojim a sem plachej... a den před nepřijedu bo pudu eště ráno do fabriky něco počochtat
doba je temná...
inkvizitorr psal:Petula psal:Jako sám čumil tam nebudeš My se určitě za klukama chystáme
A kdybys přijel den předem, můžeš se zůčastnit párty na chalupě u Matesatak to je jasný jak cyp, mě šlo spíš o tu cestu abych si jako moh s někým povídat (po cestě samozřejmě) bo sám se bojim a sem plachej... a den před nepřijedu bo pudu eště ráno do fabriky něco počochtat
skoč za gorem, má tam něco spešl na plachost
to jebu
inkvizitorr psal:tak to je jasný jak cyp, mě šlo spíš o tu cestu abych si jako moh s někým povídat (po cestě samozřejmě) bo sám se bojim a sem plachej... a den před nepřijedu bo pudu eště ráno do fabriky něco počochtat
nekecej že jdeš ráno do fabriky, se tam běžně objevuješ akorát v pondělí ráno a zbytek tejdne šmejdíš někde kolem komína, tak nás tady nelakuj
hlavně jestli si nezapomněl poslat balík s nahřívákama, esi to bude jak s těma gumama minulou sezónu, tak to aby se mates do půlky léta zařídil jinak
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:inkvizitorr psal:tak to je jasný jak cyp, mě šlo spíš o tu cestu abych si jako moh s někým povídat (po cestě samozřejmě) bo sám se bojim a sem plachej... a den před nepřijedu bo pudu eště ráno do fabriky něco počochtat
nekecej že jdeš ráno do fabriky, se tam běžně objevuješ akorát v pondělí ráno a zbytek tejdne šmejdíš někde kolem komína, tak nás tady nelakuj
hlavně jestli si nezapomněl poslat balík s nahřívákama, esi to bude jak s těma gumama minulou sezónu, tak to aby se mates do půlky léta zařídil jinak
vaše pneu končily tradičně u mě
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 07.04.2010 08:48:43 Offline |
vogo to je strašlivej vomyl, já jedu motorkej a shánim taky někoho s motorkej abysme dvěma motorkej dorazili do brnej
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 08:59:28 Offline |
inkvizitorr psal:vogo to je strašlivej vomyl, já jedu motorkej a shánim taky někoho s motorkej abysme dvěma motorkej dorazili do brnej
jedeš ná Bertě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 07.04.2010 10:36:10 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jedeš ná Bertě
jasné jak cyp jestli teda brkos zvládne do tý doby na tom zapojit elektriku když ne, tak ho zmlátim ale von to zvládne je šikovnej
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 10:40:36 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:jedeš ná Bertě
jasné jak cyp jestli teda brkos zvládne do tý doby na tom zapojit elektriku když ne, tak ho zmlátim ale von to zvládne je šikovnej
no pod touhle hrozbou se bude určitě hodně snažit
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 12:39:58 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:jedeš ná Bertě
ještě ,že má přítele na telefonu
Datel psal:Póla psal:A kdo teda jede....Jiřina nebo ABIK ? Podle posledních zpráv od Jiřiny měl jet první závod Abik?
Jsem po ránu zmatena
Peti jak to je ?Ono se někdy stačí zeptat
tichá domácnost?
psst...někdy je lepčí když mlčej ale to už asi taky víš viď
jauvajs
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Datel psal:Póla psal:A kdo teda jede....Jiřina nebo ABIK ? Podle posledních zpráv od Jiřiny měl jet první závod Abik?
Jsem po ránu zmatena
Peti jak to je ?Ono se někdy stačí zeptat
tichá domácnost?
psst...někdy je lepčí když mlčej ale to už asi taky víš viď
jauvajs
inkvizitorr (Administrator) 08.04.2010 07:44:08 Offline |
tag co wogové cesta tradičně: matka měst, sadská, kutná hora, havlbrod, žďár, bíteš, brunn pravidelný odjezd 12.00
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.04.2010 07:45:20 Offline |
Filous psal:...jel bych hnedkej, ale v nový továrně mě asi nepustěj
ty si taky navymejšlíš, ráno ti někdo píchne a odpolko blbý je, že každej píchá jenom svojí píchačku
doba je temná...
inkvizitorr psal:tag co wogové cesta tradičně: matka měst, sadská, kutná hora, havlbrod, žďár, bíteš, brunn pravidelný odjezd 12.00
Nejdřív sem myslel že jedeš plecháčem ... to bych se rád přidal ale motorkoj to nepunde tak jindy
MRDAT!!!
inkvizitorr psal:Filous psal:...jel bych hnedkej, ale v nový továrně mě asi nepustěj
ty si taky navymejšlíš, ráno ti někdo píchne a odpolko blbý je, že každej píchá jenom svojí píchačku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 08.04.2010 09:21:24 Offline |
Kožak psal:inkvizitorr psal:tag co wogové cesta tradičně: matka měst, sadská, kutná hora, havlbrod, žďár, bíteš, brunn pravidelný odjezd 12.00
Nejdřív sem myslel že jedeš plecháčem ... to bych se rád přidal ale motorkoj to nepunde tak jindy
po ranním telefonátu sem zjistil, že možná autej opravdu pojedu dyžtak dam vědít
doba je temná...
inkvizitorr psal:Kožak psal:inkvizitorr psal:tag co wogové cesta tradičně: matka měst, sadská, kutná hora, havlbrod, žďár, bíteš, brunn pravidelný odjezd 12.00
po ranním telefonátu sem zjistil, že možná autej opravdu pojedu dyžtak dam vědít
...copa je za trabl???
inkvizitorr psal:Kožak psal:inkvizitorr psal:tag co wogové cesta tradičně: matka měst, sadská, kutná hora, havlbrod, žďár, bíteš, brunn pravidelný odjezd 12.00
Dobrá ... kdyžtak přidám pade na ropu
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 13:34:49 Offline |
Petr J. psal:A Inkviz, zmlátils ho?
Tak já se tedy pojedu projet sám...no...
myslim,že ne...měl jsem od něj pár telefonátů ohledně zapojení miniblinkrů a přerušovače
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:A Inkviz, zmlátils ho?
Tak já se tedy pojedu projet sám...no...myslim,že ne...měl jsem od něj pár telefonátů ohledně zapojení miniblinkrů a přerušovače
...a proto sem to nechtěl zapojovat ...abych ti nemusel volat
K.a.s.y.m. (Člen) 08.04.2010 13:38:18 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:A Inkviz, zmlátils ho?
Tak já se tedy pojedu projet sám...no...myslim,že ne...měl jsem od něj pár telefonátů ohledně zapojení miniblinkrů a přerušovače
...a proto sem to nechtěl zapojovat ...abych ti nemusel volat
on by to zvlád i bez toho jen si to chtěl ověřit je to šikula
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
myslim,že ne...měl jsem od něj pár telefonátů ohledně zapojení miniblinkrů a přerušovače...a proto sem to nechtěl zapojovat ...abych ti nemusel volat
on by to zvlád i bez toho jen si to chtěl ověřit je to šikula
Už to je hotový jen zbejvá udělat novej rámeček k budíkům abych měl kam dát kontrolky
Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...a proto sem to nechtěl zapojovat ...abych ti nemusel volaton by to zvlád i bez toho jen si to chtěl ověřit je to šikula
Už to je hotový jen zbejvá udělat novej rámeček k budíkům abych měl kam dát kontrolky
...
Filous psal:Brkos psal:K.a.s.y.m. psal:
on by to zvlád i bez toho jen si to chtěl ověřit je to šikulaUž to je hotový jen zbejvá udělat novej rámeček k budíkům abych měl kam dát kontrolky
...
Jediný na co jsem nepřišel je jak předělat zadní světla. Potřeboval bych někde sehnat nový patice na žárovky aby byly na dvouvlákný. Takhle to je prostě jedno světlo druhá brzda a neni to nic moc...Ale fakt netušim kde to sehnat
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 09:45:49 Offline |
Brkos psal:Filous psal:Brkos psal:
Už to je hotový jen zbejvá udělat novej rámeček k budíkům abych měl kam dát kontrolky...
Jediný na co jsem nepřišel je jak předělat zadní světla. Potřeboval bych někde sehnat nový patice na žárovky aby byly na dvouvlákný. Takhle to je prostě jedno světlo druhá brzda a neni to nic moc...Ale fakt netušim kde to sehnat
zkoušels mototechnu..ty patice by něměli bejt nic spešl.
Brkos psal:Filous psal:Brkos psal:
Už to je hotový jen zbejvá udělat novej rámeček k budíkům abych měl kam dát kontrolky...
...zkus AutoKelly a nebo Elit...měla by to bejt patice kerá se používala u starejch embéček do zadních lamp...
Stránky: 1