Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ke komu na servis na vysočině

hlemejzd999 (Člen)
09.04.2010 10:43:48

ke komu na servis na vysočině

zdravim - jsem tu asi půl hodiny registrovaný ,tak se chci zeptat  hlavně těch z Humpolce ,Pelhřimova a poblíž ...Kam na servis na vysočině (ale ne do Olešné)...znáte v okolí nějakého machra ,kterej dělá třeba doma v dílně ? help

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
09.04.2010 10:53:23

Re: ke komu na servis na vysočině

hlemejzd999 psal:

zdravim - jsem tu asi půl hodiny registrovaný ,tak se chci zeptat  hlavně těch z Humpolce ,Pelhřimova a poblíž ...Kam na servis na vysočině (ale ne do Olešné)...znáte v okolí nějakého machra ,kterej dělá třeba doma v dílně ? help

asi to má bejt v sekci „diskuse “ ,že ?

K.a.s.y.m. (Člen)
09.04.2010 10:56:47

No v Pejru a poblíž je fakt jen Olešná a ta je hoodně drahá..v Humpolici je http://www.moto-kaspar.cz/ ten dělá docela dobře a za docela rozumný prachy.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
09.04.2010 11:17:33

K.a.s.y.m. psal:

No v Pejru a poblíž je fakt jen Olešná a ta je hoodně drahá..v Humpolici je http://www.moto-kaspar.cz/ ten dělá docela dobře a za docela rozumný prachy.

jo ten Kašpar mě nenapadl ...sem uplně zapoměl - dik good...to tam někdy vočíhnu...

osiris (Člen)
09.04.2010 11:19:18

hlemejzd999 psal:
hlemejzd999 psal:

asi to má bejt v sekci „diskuse “ ,že ?

...né, tohle myslím může bejt klidně v technický (hodí se to i ostatním) i díky tomu žes zvolil vhodnej nadpis good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pepa (Člen)
09.04.2010 11:54:23

je to pro tebe trochu z ruky, ale zamě good
www.banditservis.cz

GSX 1400 K7
hlemejzd999 (Člen)
09.04.2010 16:22:35

pepa psal:

je to pro tebe trochu z ruky, ale zamě good
www.banditservis.cz

...asik dobrý ,ale 70 koňometrů  ....no ,jen snad kdybych jel náhodně kolem ,což neni nemožné - dík

Nosorozec (Člen)
11.04.2010 19:53:25

hele ja to vozim jednomu typkovy do Tábora! Kdyz jsem mel B4 tak mi to tam opravoval a zdal se docela dobrej a i ze neco umi!! Jeste k nemu jezdili dva typci od nas a spokojenost! Kdyby si chtel muzu vyhrabat na nej cislo snad jo jeste mam nekde!

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
K.a.s.y.m. (Člen)
11.04.2010 20:03:59

Nosorozec psal:

hele ja to vozim jednomu typkovy do Tábora! Kdyz jsem mel B4 tak mi to tam opravoval a zdal se docela dobrej a i ze neco umi!! Jeste k nemu jezdili dva typci od nas a spokojenost! Kdyby si chtel muzu vyhrabat na nej cislo snad jo jeste mam nekde!

Milan Stuparyč??

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nosorozec (Člen)
11.04.2010 23:33:52

K.a.s.y.m. psal:
Nosorozec psal:

Milan Stuparyč??

no abych jako rek pravdu tak ja poradne ani nevim jak se jmenuje ale myslim ze nak Petr Král ale jistej si tim vubec nejsem :) on teda neni primo z Tábora bydli ve Větrovech asi tak kilak od Tábora no :)

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Mirek D (Člen)
12.04.2010 09:19:45

Zdenek Kašpar v Humpolci a nebo Bandit servis Honza Špinar v Hamrech nad Sázavou u Žďáru. Odkazy už tu byly.

Autobus je taky Suzuki... .
Filous (Člen)
12.04.2010 09:55:54

Mirek D psal:

Zdenek Kašpar v Humpolci a nebo Bandit servis Honza Špinar v Hamrech nad Sázavou u Žďáru. Odkazy už tu byly.

...čoveče strejdo, nebyl s náma tedle Honza taky gdysy na jedný pařbje v Jedasích???idontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
12.04.2010 10:19:16

Filous psal:
Mirek D psal:

...čoveče strejdo, nebyl s náma tedle Honza taky gdysy na jedný pařbje v Jedasích???idontknow

...byl ...v hamrech bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Borák (Člen)
12.04.2010 10:23:45

ty woe chlapi f Humpolci nemaj ani pořádný náměstí a pivo tam taky stojí za pussy
vím to jsem  Pelhřimák smokinbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
12.04.2010 11:46:54

osiris psal:
Filous psal:
Mirek D psal:

...byl ...v hamrech bigsmile

...uš si hovno pamatujusmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
12.04.2010 13:18:20

zdar jak pussy ..tak jsem byl včera na doporučení od jednoho kamaráda na seřízení podtlaků u jednoho mechoše v Kališti ...je to pod Pelhřimovem asi 5 km od Počátek. Maník se zdá bejt v pohodě  a docela má asi zkušenosti  a něco umí . Taková malá dílna Ceny vskutku lidové - cena za seřízení podtlaků 600,-( přitom mi ještě kouknul na svíčky ,namazal řetěz a dofoukal kola bigsmile  good..Tohle  je jeho :http://garagecafekaliste.blogspot.com/

hlemejzd999 (Člen)
12.04.2010 13:37:00

hlemejzd999 psal:

zdar jak pussy ..tak jsem byl včera na doporučení od jednoho kamaráda na seřízení podtlaků u jednoho mechoše v Kališti ...je to pod Pelhřimovem asi 5 km od Počátek. Maník se zdá bejt v pohodě  a docela má asi zkušenosti  a něco umí . Taková malá dílna Ceny vskutku lidové - cena za seřízení podtlaků 600,-( přitom mi ještě kouknul na svíčky ,namazal řetěz a dofoukal kola bigsmile  good..Tohle  je jeho :http://garagecafekaliste.blogspot.com/

mimochodem - ted ,co mi to sešteloval , tak to jede úplně jináč ,než předtim , páč poudal ,že to bylo totálně rozházený sick...i na těch budíkách jsem to viděl ,když to napojil před a pak ,když to seřídil . ted to má mnohem lepší chod bigsmile - jsem to ani málem nepoznal bigsmile - fakt se zdá ,že tomu rozumí good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS