Nejsi přihlášen
gsxr znalci
poznate nekdo neco z fotek??
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … r-750.html
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
zzzmrzlinar (Člen) 12.04.2010 16:10:52 Offline |
Re: gsxr znalci
vypadá moc dobře, možná fakt nikdy nebyla zbořená jak píše prodávající, bo ten lak vypadá celkem složitě a moc lidí by se s tím nepáralo za dlouhý peníze to nechat nalakovat přesně takhle
zzzmrzlinar psal:vypadá moc dobře, možná fakt nikdy nebyla zbořená jak píše prodávající, bo ten lak vypadá celkem složitě a moc lidí by se s tím nepáralo za dlouhý peníze to nechat nalakovat přesně takhle
ale páralo, tahle kombinace stojí za to
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 12.04.2010 18:11:55 Offline |
Sice nejsem znalec, ale vypada to na GSXR 750 A to pjekny
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 19:34:40 Offline |
no podle fotek poznáš prd..tyhle motorky se musej vidět a hlavně slyšet..protože jestli jí měl někdo na laminátech a lítal jí na vokruhu tak plasty budou netkuntý,ale motor bude volítanej jako prase.Takže fotky jsou v tomhle případě nic neříkající.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:no podle fotek poznáš prd..tyhle motorky se musej vidět a hlavně slyšet..protože jestli jí měl někdo na laminátech a lítal jí na vokruhu tak plasty budou netkuntý,ale motor bude volítanej jako prase.Takže fotky jsou v tomhle případě nic neříkající.
zas tak volítanej být nemusí
jezdit s tím na okruhu neznamená to prasit
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 19:41:01 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:no podle fotek poznáš prd..tyhle motorky se musej vidět a hlavně slyšet..protože jestli jí měl někdo na laminátech a lítal jí na vokruhu tak plasty budou netkuntý,ale motor bude volítanej jako prase.Takže fotky jsou v tomhle případě nic neříkající.
jezdit s tím na okruhu neznamená to prasit
to je o tom kdo na tom jezdí..každopádně z fotek je pěkná a jestli bude i na poslech a motor bude suchej neni důvod jí nevzít
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ross psal:K.a.s.y.m. psal:no podle fotek poznáš prd..tyhle motorky se musej vidět a hlavně slyšet..protože jestli jí měl někdo na laminátech a lítal jí na vokruhu tak plasty budou netkuntý,ale motor bude volítanej jako prase.Takže fotky jsou v tomhle případě nic neříkající.
jezdit s tím na okruhu neznamená to prasitto je o tom kdo na tom jezdí..každopádně z fotek je pěkná a jestli bude i na poslech a motor bude suchej neni důvod jí nevzít
jen sem předpokládal, že na tom nejezdil, tady světoznámej rejsr a kurvítko, progír
jinak bych se na ni podít jel
Progear 650 (Člen) 12.04.2010 20:34:16 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:ross psal:
jezdit s tím na okruhu neznamená to prasitto je o tom kdo na tom jezdí..každopádně z fotek je pěkná a jestli bude i na poslech a motor bude suchej neni důvod jí nevzít
jen sem předpokládal, že na tom nejezdil, tady světoznámej rejsr a kurvítko, progír
jinak bych se na ni podít jel
ty seš kokot....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
je tam uz asi pul roku,no rek bych minimalne,ale co tak clovek kouka,tak kotouce sou asi puvodni,pac ty ma jen tahle vyrocni verze,samolepka na kyfce muze teoreticky taky vypovidat o tom,ze to nebylo strikany...
me se docela libi,zkus to porovnat s jinejma vyrocnima verzema,jestli najdes.
mimochodem,myslim,ze tohle je ta stejna,akorat v bazaru,takze houby puvod cr...
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … r-750.html
ps:a co ze ta zmena?
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:ps:a co ze ta zmena?
No tunaka sem zatim zavrhnul, bo proste nejsou... Na netu sou asi 2 a ty tam visej uz rok. A dvestepadesattisic mi se mi za funglofku davat nechce. Tak ted cumim okolo a vymejslim co si koupit Stejne koupim nakonec nakou starou dvanactku na vyblbnuti a zatim budu premyslet
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Marián psal:ps:a co ze ta zmena?
No tunaka sem zatim zavrhnul, bo proste nejsou... Na netu sou asi 2 a ty tam visej uz rok. A dvestepadesattisic mi se mi za funglofku davat nechce. Tak ted cumim okolo a vymejslim co si koupit Stejne koupim nakonec nakou starou dvanactku na vyblbnuti a zatim budu premyslet
nesmíš být tak vyhraněnej na tuňáka
nebo kup tu inkizovu havárku a uprav to
pokud už to teda není prodaný
ross psal:Myšák psal:Marián psal:ps:a co ze ta zmena?
nesmíš být tak vyhraněnej na tuňáka
nebo kup tu inkizovu havárku a uprav to
pokud už to teda není prodaný
...je...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Myšák psal:Marián psal:ps:a co ze ta zmena?
jeden tuňák 06 bude asik na prodej, jsem převčírem mluvil s našim Zvířetem a nějak ho docela vážně zajímá Corsaro. Bude v Brně v květnu, můžete si o tom promluvit.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Myšák psal:Marián psal:ps:a co ze ta zmena?
jeden tuňák 06 bude asik na prodej, jsem převčírem mluvil s našim Zvířetem a nějak ho docela vážně zajímá Corsaro. Bude v Brně v květnu, můžete si o tom promluvit.
Moto Morini Corsaro??? Ať si raději nechá Tuono. Byly doby, kdy jsem to chtěl hrozně mít doma. Naštěstí prodejci jsou kamarádi a hlásili počet funkčních kusů v ČR (prodaných v oficiální síti). Po poklesu na nulu jsem se této myšlenky vzdal Dmoto ve stejný okamžik pustilo jejich zastoupení...Veloce je na svou dobu nejlepší bike ve své kategorii, ale trávit sezonu v servisu se mi fakt nechtělo Ale motorka je to krásná
ABik psal:XJelen psal:Myšák psal:No tunaka sem zatim zavrhnul, bo proste nejsou... Na netu sou asi 2 a ty tam visej uz rok. A dvestepadesattisic mi se mi za funglofku davat nechce. Tak ted cumim okolo a vymejslim co si koupit Stejne koupim nakonec nakou starou dvanactku na vyblbnuti a zatim budu premyslet
Moto Morini Corsaro??? Ať si raději nechá Tuono. Byly doby, kdy jsem to chtěl hrozně mít doma. Naštěstí prodejci jsou kamarádi a hlásili počet funkčních kusů v ČR (prodaných v oficiální síti). Po poklesu na nulu jsem se této myšlenky vzdal Dmoto ve stejný okamžik pustilo jejich zastoupení...Veloce je na svou dobu nejlepší bike ve své kategorii, ale trávit sezonu v servisu se mi fakt nechtělo Ale motorka je to krásná
řekneš mu to sám přiznám se, že bych to tuono vod něj vzal já, ale budu rád, když utáhnu sezonu s banditem
Veloce je pecka a jsou teď za hodně zajímavý ceny... je fakt že na tuňáku nebyl doposud žádnej problém
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:XJelen psal:
jeden tuňák 06 bude asik na prodej, jsem převčírem mluvil s našim Zvířetem a nějak ho docela vážně zajímá Corsaro. Bude v Brně v květnu, můžete si o tom promluvit.Moto Morini Corsaro??? Ať si raději nechá Tuono. Byly doby, kdy jsem to chtěl hrozně mít doma. Naštěstí prodejci jsou kamarádi a hlásili počet funkčních kusů v ČR (prodaných v oficiální síti). Po poklesu na nulu jsem se této myšlenky vzdal Dmoto ve stejný okamžik pustilo jejich zastoupení...Veloce je na svou dobu nejlepší bike ve své kategorii, ale trávit sezonu v servisu se mi fakt nechtělo Ale motorka je to krásná
řekneš mu to sám přiznám se, že bych to tuono vod něj vzal já, ale budu rád, když utáhnu sezonu s banditem
Veloce je pecka a jsou teď za hodně zajímavý ceny... je fakt že na tuňáku nebyl doposud žádnej problém
tý woe,se z tebe stane na starý kolena rybář,jo
Jelen na tuňákovi
to je klika,že jsem koupil B12,se šestkou bych tě blbě honil
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:ABik psal:
Moto Morini Corsaro??? Ať si raději nechá Tuono. Byly doby, kdy jsem to chtěl hrozně mít doma. Naštěstí prodejci jsou kamarádi a hlásili počet funkčních kusů v ČR (prodaných v oficiální síti). Po poklesu na nulu jsem se této myšlenky vzdal Dmoto ve stejný okamžik pustilo jejich zastoupení...Veloce je na svou dobu nejlepší bike ve své kategorii, ale trávit sezonu v servisu se mi fakt nechtělo Ale motorka je to krásnářekneš mu to sám přiznám se, že bych to tuono vod něj vzal já, ale budu rád, když utáhnu sezonu s banditem
Veloce je pecka a jsou teď za hodně zajímavý ceny... je fakt že na tuňáku nebyl doposud žádnej problémtý woe,se z tebe stane na starý kolena rybář,jo
Jelen na tuňákovi
to je klika,že jsem koupil B12,se šestkou bych tě blbě honil
ale ... dyť víš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:
Veloce je pecka a jsou teď za hodně zajímavý ceny... je fakt že na tuňáku nebyl doposud žádnej problémtý woe,se z tebe stane na starý kolena rybář,jo
Jelen na tuňákovi
to je klika,že jsem koupil B12,se šestkou bych tě blbě honilale ... dyť víš
Jj,doba je zlá
...a bude hůř!
tak jestli ti nevadi starsi rok,tak me by se libila tahle, ale je to teda litr...
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … -1000.html
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1