Nejsi přihlášen
Mikeš byl rasista
http://www.novinky.cz/domaci/197545-ods … viste.html
tak to už je fááák moc,,, mi rupne žilka !!!!!
Bandit pičo
Re: Mikeš byl rasista
http://zpravy.idnes.cz/romove-chteji-em … domaci_abr at si jich uzije i papez
Mek psal:http://zpravy.idnes.cz/romove-chteji-emigrovat-do-vatikanu-i-kvuli-rasistickemu-mikesovi-1d8-/domaci.asp?c=A100414_151218_domaci_abr at si jich uzije i papez
..to asi zjistily jak jsou kněží hodný.Zejména na děti.
Honzik8719 (Člen) 14.04.2010 15:57:14 Offline |
to už je fakt vrchol...nejsou tu doma a ještě jou
...relativní kochač...
at si emigrujou kam chtěj !!! na to jim serem ale srát se do pohádek a učebnic ...!!! kurva eště úplně jinýho národa !!!!
a nemyslim si že u papeže kerej byl v hitler jugent :) by pochodili hehe... ten má rád stejně jen modrovoký chlapečky :)
Bandit pičo
SLUGI psal:... jj., jak se tam dole píše v diskuzi :
Ještě že je chudák pan Lada tolik let po smrti - dnes by dostal pořádný flastr. A třeba by mu prokázali i napojení na některou z extremistických organizací.
diskuze už číst nemůžu ... na to nemám ... by mi explodovala hlava ... ne jen žilka ...dycky se tam najde nejaká hláška ... a mám tmu !!!
Bandit pičo
mr.BSE psal:Kdy už lidem dojde, že bez nasilí se s tím nehne
Nebo počkáme, až na tom budeme jako Francie?...
To zní, jako by jsi chtěl vyprovokovat nějakou akci
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Honzik8719 (Člen) 14.04.2010 17:07:53 Offline |
zmrdi,místo aby makali tak vymejšleji píčoviny
...relativní kochač...
nicola.foxx (Člen) 14.04.2010 17:09:27 Offline |
Násilí asi nebude ta správná cesta. To by pak mohli aplikovat kdekoliv na jakoukoliv skupinu lidi. A bude jim jedno jestli makaj a nebo ne. Prostě bude jedna skupina druhé něco zazlívat a nebo závidět a je to zase v prdeli.
Jedinej recept je jeden metr na všechny bez ohledu na povolání, vyznání, barvu kůže a odkud pochází.
Třebas cikán kterej pracuje a platí daně a jeho děti chodí normálně do školy(jo je to trošku utopie, ale jsou i takový), mě nepříjde o nic horší než když je to u bílý rodiny.
Stejně je to teď celosvětově s těma prej menšinama na hovno. Dyť je to stejný jako paraziti. Řeknou, že jsou menšina a najednou už nemusí dělat to co ostatní a chtěj bez zásluh nějaký jistoty a privilegia..
Mrdat tohle téma.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Násilí asi nebude ta správná cesta. To by pak mohli aplikovat kdekoliv na jakoukoliv skupinu lidi. A bude jim jedno jestli makaj a nebo ne. Prostě bude jedna skupina druhé něco zazlívat a nebo závidět a je to zase v prdeli.
Jedinej recept je jeden metr na všechny bez ohledu na povolání, vyznání, barvu kůže a odkud pochází.
Třebas cikán kterej pracuje a platí daně a jeho děti chodí normálně do školy(jo je to trošku utopie, ale jsou i takový), mě nepříjde o nic horší než když je to u bílý rodiny.
Stejně je to teď celosvětově s těma prej menšinama na hovno. Dyť je to stejný jako paraziti. Řeknou, že jsou menšina a najednou už nemusí dělat to co ostatní a chtěj bez zásluh nějaký jistoty a privilegia..
Mrdat tohle téma.
neda se nesouhlasit
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nicola.foxx psal:Násilí asi nebude ta správná cesta. To by pak mohli aplikovat kdekoliv na jakoukoliv skupinu lidi. A bude jim jedno jestli makaj a nebo ne. Prostě bude jedna skupina druhé něco zazlívat a nebo závidět a je to zase v prdeli.
Mrdat tohle téma.neda se nesouhlasit
Ale dá se nesouhlasit. Nikola je už dost starej na to aby věděl že po dobrým to s nima skoušelo několik generací v různejch režimech a jak do dopadlo vidíme dneska Nejvíc se mě líbil ten článek co tady byl přet nějakou dobou,z doby dávno minulé,někdy za císaře pána vo tom jak je četnictvo poviné cikánskou pakáž potírati a za hranice země hnáti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...další ladův průser
(klikni si vždycky na blikající hvězdu v obrázku)
http://www.nepracuje.cz/lada.swf
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...další ladův průser
(klikni si vždycky na blikající hvězdu v obrázku)
http://www.nepracuje.cz/lada.swf
Dobry ale zaroven tragický
PS: Koho obviní dale? že by Krtečka? že je moc černej?
http://www.novinky.cz/domaci/174198-vce … soudu.html
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Dokud budou lidi jen kecat tak se tu ta verbež bude rojit jako včely. Taky jen kecám zpoza monitoru to je to špatný
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nicola.foxx (Člen) 15.04.2010 00:09:57 Offline |
VikecB12 psal:Ale dá se nesouhlasit. Nikola je už dost starej na to aby věděl že po dobrým to s nima skoušelo několik generací v různejch režimech a jak do dopadlo vidíme dneska Nejvíc se mě líbil ten článek co tady byl přet nějakou dobou,z doby dávno minulé,někdy za císaře pána vo tom jak je četnictvo poviné cikánskou pakáž potírati a za hranice země hnáti
Jo jenze co budeme delat az bude ta mensina z nas? HA E Taky bych je vobcas desne rad deportoval, ale to uz ted nejde. Takze zadny takovy, ze mi se budeme prizpusobovat privandrovalcum stavet mesity a ruzny jiny svatostanky a podobny kokotiny. Ale co ja to mrdam, se mi tu uzlujou cevky kvuly zajebanejm negativum. Proste delas bordel a dostanes po cuni a je jedno jestli jsi krasne bilej a nebo negativ a nebo pochcanej a nebo potomek Daviduv a co ja vim co jeste.
pořád o cikánech mluví jako o menšině, ale pokaždý když nějaký potkám, tak jsou ve věšině já nejsem rasista, jen nemám rád cikány. čech jim nesmí nic udělat, krást atd. ae cikáni tady už můžou vše, no a když někdo má něco proti nim, je rasista nechápu to už
motto "Vem za heft a val"
Par jich verejne povesit a zacal by mozna klid, to same ve vlade. Lincovat je a nastolit strach to na lidi plati.
nicola.foxx psal:VikecB12 psal:Ale dá se nesouhlasit. Nikola je už dost starej na to aby věděl že po dobrým to s nima skoušelo několik generací v různejch režimech a jak do dopadlo vidíme dneska Nejvíc se mě líbil ten článek co tady byl přet nějakou dobou,z doby dávno minulé,někdy za císaře pána vo tom jak je četnictvo poviné cikánskou pakáž potírati a za hranice země hnáti
Jo jenze co budeme delat az bude ta mensina z nas? HA E Taky bych je vobcas desne rad deportoval, ale to uz ted nejde. Takze zadny takovy, ze mi se budeme prizpusobovat privandrovalcum stavet mesity a ruzny jiny svatostanky a podobny kokotiny. Ale co ja to mrdam, se mi tu uzlujou cevky kvuly zajebanejm negativum. Proste delas bordel a dostanes po cuni a je jedno jestli jsi krasne bilej a nebo negativ a nebo pochcanej a nebo potomek Daviduv a co ja vim co jeste.
No vona ta menšina dřív nebo pozdějc z nás bude ....západ má malou porodnost a my vůbec snad nejmenčí a hrne se to sem z toho východu jag sviň pak budem chodit pro dávky mi .. tak co už
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2010 08:04:05 Offline |
pořád nějak netušim proč se ty cikáni oháněj menšinou..podívejte se jim do občanek co tam maj napsáno...nikdo z nich tam nemá napsanou národnost Romskou...všichni tam maj českou..a podle toho bych se k nim choval.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:pořád nějak netušim proč se ty cikáni oháněj menšinou..podívejte se jim do občanek co tam maj napsáno...nikdo z nich tam nemá napsanou národnost Romskou...všichni tam maj českou..a podle toho bych se k nim choval.
...jendže voni si dycky vyberou to co se jim hodí víc do krámu, dyš si dou pro dáfky vot státu, tag to sou češi jag poleno, ale dyš po nich chce stát aby si našli práci, tag to sou diskriminovaný rómové....ale hovno, co to kecam, já uš sem taky zblblej...tag to sou prostě cikáni, kerý nigdo nechce a fšichni vošklivý rasisti jim enem ubližujou...ale u toho článku sem se fčera kupodivu řezal smíchy jag...neš sem si uvjedomil , že to myslej vážně...chtěl sem to sem dát, ale nechtěl sem zakládat další "rasový" vlákno...počítám, že budou chtít chudáka pana Ladu vyhrabat ze země a veřejně ho pranýřovat na náměstí...nebo by mu mohli dát in memoriam doživotí...prostě abych to shrnul, je to pakáž, něco jako šváby a podobná havjeť...
P.S. ...fčera sem si pořídil další nůž do sbírky, sem připravenej naučit se vot Boráka stahovat...........................................
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2010 08:27:54 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:pořád nějak netušim proč se ty cikáni oháněj menšinou..podívejte se jim do občanek co tam maj napsáno...nikdo z nich tam nemá napsanou národnost Romskou...všichni tam maj českou..a podle toho bych se k nim choval.
...jendže voni si dycky vyberou to co se jim hodí víc do krámu, dyš si dou pro dáfky vot státu, tag to sou češi jag poleno, ale dyš po nich chce stát aby si našli práci, tag to sou diskriminovaný rómové....ale hovno, co to kecam, já uš sem taky zblblej...tag to sou prostě cikáni, kerý nigdo nechce a fšichni vošklivý rasisti jim enem ubližujou...ale u toho článku sem se fčera kupodivu řezal smíchy jag...neš sem si uvjedomil , že to myslej vážně...chtěl sem to sem dát, ale nechtěl sem zakládat další "rasový" vlákno...počítám, že budou chtít chudáka pana Ladu vyhrabat ze země a veřejně ho pranýřovat na náměstí...nebo by mu mohli dát in memoriam doživotí...prostě abych to shrnul, je to pakáž, něco jako šváby a podobná havjeť...
P.S. ...fčera sem si pořídil další nůž do sbírky, sem připravenej naučit se vot Boráka stahovat...........................................
myslíš,že to bude lepší jak klokan???
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:pořád nějak netušim proč se ty cikáni oháněj menšinou..podívejte se jim do občanek co tam maj napsáno...nikdo z nich tam nemá napsanou národnost Romskou...všichni tam maj českou..a podle toho bych se k nim choval.
P.S. ...fčera sem si pořídil další nůž do sbírky, sem připravenej naučit se vot Boráka stahovat...........................................myslíš,že to bude lepší jak klokan???
...čoveče nevim, ale do psích konzerf by to myslim dát mohli...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...jendže voni si dycky vyberou to co se jim hodí víc do krámu, dyš si dou pro dáfky vot státu, tag to sou češi jag poleno, ale dyš po nich chce stát aby si našli práci, tag to sou diskriminovaný rómové....ale hovno, co to kecam, já uš sem taky zblblej...tag to sou prostě cikáni, kerý nigdo nechce a fšichni vošklivý rasisti jim enem ubližujou...ale u toho článku sem se fčera kupodivu řezal smíchy jag...neš sem si uvjedomil , že to myslej vážně...chtěl sem to sem dát, ale nechtěl sem zakládat další "rasový" vlákno...počítám, že budou chtít chudáka pana Ladu vyhrabat ze země a veřejně ho pranýřovat na náměstí...nebo by mu mohli dát in memoriam doživotí...prostě abych to shrnul, je to pakáž, něco jako šváby a podobná havjeť...
P.S. ...fčera sem si pořídil další nůž do sbírky, sem připravenej naučit se vot Boráka stahovat...........................................myslíš,že to bude lepší jak klokan???
...čoveče nevim, ale do psích konzerf by to myslim dát mohli...
ty vole zlatý granule, timhle sajrajtem bych to mejm voříškům nemoh udělat
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2010 08:34:43 Offline |
to bych tý naší chlupatý příšerce neudělal...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2010 08:41:17 Offline |
Kuš babo..dostává vyběrový hovězí z jatek
Smoula.koumak (Člen) 15.04.2010 09:10:47 Offline |
no jo no, aspoň je o čem debatovat když už motorky máme na sezonu připravený a teď chčije
tady na to stihli už i něco napsat:
http://radicalboys-brux.com/web/
Bandit v lese :-))
nicola.foxx (Člen) 15.04.2010 10:55:00 Offline |
A to ja bych zrovinka kikanama pejska klidne krmil. Dyt se na to podivejte co papaj. Nic spatnyho nesezerou. To vidim dycky v krame. Vetsina lidi si tam kupuje dusenou sunku a tyhle utlacovany si kupujou sunku od kosti. Takze na nich nebude nic nezdravyho. Akorat je asi nalozit jako zverinu, aby to nebylo tuhy.
Banditatom (Člen) 15.04.2010 19:06:51 Offline |
je to humus už jen to, že si to ty ku... vůbec dovolí na to poukazovat a ještě smutnější je to, že to někdo vůbec řeší nevadí mě větnamec běhající po tržišti nevadí mi černoch mongol či kdo je co za rasu nebo přesvědení,ale tohle mě hlo žlučí tfuj zas mám tlak jak parní lokomotiva zachvíli budem jak frantíci co jim grilujou xxx půl paříže
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1