Nejsi přihlášen
Re: Uz nejsem svobodny
Same podpurne vzkazy koukam , no nic no az se budes rozvadet tak te voskube jak holuba
dětedoprdele
je v tom každej a tady dělá machry a hajzl máte na chodbě
dříve jsem se doma hádal, teď to nedělám, páč vím, že řešit to by byl vopruz a je klid
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Banditatom (Člen) 13.04.2010 17:19:22 Offline |
upřímnou soustrast
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
karlos100 psal:gratuluju,vo nic nejde,buď v klidu,
člověk se přece žení jen párkrát za život
ty vole co to tady cintáš? co ty vo tom víš? Něco mi uteklo?
Pekoj - neboj neni to tak zlý...někdy resp. než to začne bejt zlý, tak to chvíli trvá
Strýcfajtr !!!
no hlavne ju uz naprcej at muzes udelat toho vysnenyho streeta z jeji B12 woe
XJelen psal:karlos100 psal:gratuluju,vo nic nejde,buď v klidu,
člověk se přece žení jen párkrát za životty vole co to tady cintáš? co ty vo tom víš? Něco mi uteklo?
Pekoj - neboj neni to tak zlý...někdy resp. než to začne bejt zlý, tak to chvíli trvá
políběj si Direktore
já ho jen podpořil,aby to nebral tak definitivně
Právě,že vím svoje,tak mne žádná nedohnala k oltáři
...a bude hůř!
Kelly01 psal:To nepůjde, má to přehřátý z kysnutí v káře
A vařený krevetky vajíčko neprorazí
Ještě že tak
Vopravdu uvažuju nad tím,jestli nezůstat na věky bezdětnej,svobodnej. Protože kdyš vidím dnešní děcka co sou to za prevíty rozmazlený a jejich rodiče co s nima nadělají sraní místo aby je propleskli,tak se mě dělá špatně. 15let se s tím paplou a pak je z toho feťák,gembler,nefachčenko a já nevím co ještě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kelly01 psal:To nepůjde, má to přehřátý z kysnutí v káře
A vařený krevetky vajíčko neprorazíJeště že tak
Vopravdu uvažuju nad tím,jestli nezůstat na věky bezdětnej,svobodnej. Protože kdyš vidím dnešní děcka co sou to za prevíty rozmazlený a jejich rodiče co s nima nadělají sraní místo aby je propleskli,tak se mě dělá špatně. 15let se s tím paplou a pak je z toho feťák,gembler,nefachčenko a já nevím co ještě
přesně to si myslím
...a bude hůř!
Lihy psal:VikecB12 psal:....15let se s tím paplou a pak je z toho feťák,gembler,nefachčenko a já nevím co ještě
A nedej bože vochlasta a motorkář
vochlasta a motorkář je v pohodě...
horší je mentál,lempl a smažka
...a bude hůř!
karlos100 psal:Lihy psal:VikecB12 psal:....15let se s tím paplou a pak je z toho feťák,gembler,nefachčenko a já nevím co ještě
A nedej bože vochlasta a motorkář
horší je mentál,lempl a smažka
...tag to se mi kluk celkem povet...leje, jezdí, mentál nejni, nesype, no je trochu levej, ale to se snat eště poddá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:karlos100 psal:Lihy psal:
A nedej bože vochlasta a motorkářvochlasta a motorkář je v pohodě...
horší je mentál,lempl a smažka...tag to se mi kluk celkem povet...leje, jezdí, mentál nejni, nesype, no je trochu levej, ale to se snat eště poddá
musíš ho cvičit,otčedokavaď je mladej
bude ti vopravovat kriplkáru,až ti bude vosumdesát
...a bude hůř!
Filous psal:karlos100 psal:Lihy psal:
A nedej bože vochlasta a motorkářvochlasta a motorkář je v pohodě...
horší je mentál,lempl a smažka...tag to se mi kluk celkem povet...leje, jezdí, mentál nejni, nesype, no je trochu levej, ale to se snat eště poddá
...chceš říct, že tíhne ke komoušům kristovanoho, rohatej mojžiš tě vochraňuj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:karlos100 psal:
...chceš říct, že tíhne ke komoušům kristovanoho, rohatej mojžiš tě vochraňuj
Osi,a co tenhle citát:
Kdo není ve dvaceti komunistou,nemá srdce..
Kdo je ve třiceti komunistou,nemá rozum..
...a bude hůř!
VikecB12 psal:barynek psal:VikecB12 psal:kiš kiš,mě nedostanou
to říkaj všichni, než je dostanou
Tak jako já su ze Šárkou už asi 9 járů a ty zlatý kroužky na nic nepotřebujem
já jako neříkám, že je to k nečemu potřeba, ten kroužek. Ale proč ne? Kategoricky bych to asi neodmítal. Mě to třeba vadit nebude, až do toho s Evkou bouchnem
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:VikecB12 psal:barynek psal:
to říkaj všichni, než je dostanouTak jako já su ze Šárkou už asi 9 járů a ty zlatý kroužky na nic nepotřebujem
já jako neříkám, že je to k nečemu potřeba, ten kroužek. Ale proč ne? Kategoricky bych to asi neodmítal. Mě to třeba vadit nebude, až do toho s Evkou bouchnem
Šak já taky nejsu nějakej radikál proti,je mě to celkem jedno Jenom nechápu najivky co zbalí buchtu a za rok se berou a myslí si že svět bude dokonalej. Samo musí pořídit vochcávku v kombiku,ta de ruku v ruce s rodinným životem a pak už jenom to chorvacko
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:barynek psal:VikecB12 psal:
Tak jako já su ze Šárkou už asi 9 járů a ty zlatý kroužky na nic nepotřebujemjá jako neříkám, že je to k nečemu potřeba, ten kroužek. Ale proč ne? Kategoricky bych to asi neodmítal. Mě to třeba vadit nebude, až do toho s Evkou bouchnem
Šak já taky nejsu nějakej radikál proti,je mě to celkem jedno Jenom nechápu najivky co zbalí buchtu a za rok se berou a myslí si že svět bude dokonalej. Samo musí pořídit vochcávku v kombiku,ta de ruku v ruce s rodinným životem a pak už jenom to chorvacko
tak tuty taky nechápu
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:barynek psal:VikecB12 psal:
Tak jako já su ze Šárkou už asi 9 járů a ty zlatý kroužky na nic nepotřebujemjá jako neříkám, že je to k nečemu potřeba, ten kroužek. Ale proč ne? Kategoricky bych to asi neodmítal. Mě to třeba vadit nebude, až do toho s Evkou bouchnem
Copa voto,tu moji buchtu sem zbalil přet 14ti rokama a ženit neeale kurva co máš proti vochtáfce v kombajnumám ji a v chorvacku sem byl takydoufám že sem vyjímka
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2010 07:28:40 Offline |
PALOUS psal:VikecB12 psal:barynek psal:
já jako neříkám, že je to k nečemu potřeba, ten kroužek. Ale proč ne? Kategoricky bych to asi neodmítal. Mě to třeba vadit nebude, až do toho s Evkou bouchnemŠak já taky nejsu nějakej radikál proti,je mě to celkem jedno Jenom nechápu najivky co zbalí buchtu a za rok se berou a myslí si že svět bude dokonalej. Samo musí pořídit vochcávku v kombiku,ta de ruku v ruce s rodinným životem a pak už jenom to chorvacko
Copa voto,tu moji buchtu sem zbalil přet 14ti rokama a ženit neeale kurva co máš proti vochtáfce v kombajnumám ji a v chorvacku sem byl takydoufám že sem vyjímka
a v Jugšce..v Jugošce jsi byl???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1