Nejsi přihlášen
1250 + Leo vince + K N filter
Čaute. Otázka je jednoduchá. Keď na striekačku 1250 namontujem Leo vinceka s pôvodným katalyzátorom a pridám KN-ko vzduchový filter tak je potreba ísť poladiť vstrekovanie, alebo je to v pohode ... Má niekto skúsenoať? Dík
Suzuki Bandit 1250SA
killerrebel (Člen) 19.04.2010 17:34:50 Offline |
Re: 1250 + Leo vince + K N filter
stvrto1 psal:Čaute. Otázka je jednoduchá. Keď na striekačku 1250 namontujem Leo vinceka s pôvodným katalyzátorom a pridám KN-ko vzduchový filter tak je potreba ísť poladiť vstrekovanie, alebo je to v pohode ... Má niekto skúsenoať? Dík
muj nazor je že si to stříkačka přebere sama ... ja mam ladak + KN na vzduchaři a v poho..
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Ahoj, behem nekolika dnu si budu porizovat prvni "velkou" motorku. Rozhoduji se stale mezi gsf 650 n a sv 650 n. CHapu, ze mi zde nereknete nic jineho, nez si poridit toho Bandita. Je to i muj favorit.. Ale rad bych slysel, PROC prave Bandita.. S rizenim mam zkusenost z chaty (mistni silnice, polni cesty, apod.), tudiz jsem de facto zacatecnik, ktery si za tyden dodela papiry. Predem dik za nazory a komentare. ;-)
Honzus psal:Ahoj, behem nekolika dnu si budu porizovat prvni "velkou" motorku. Rozhoduji se stale mezi gsf 650 n a sv 650 n. CHapu, ze mi zde nereknete nic jineho, nez si poridit toho Bandita. Je to i muj favorit.. Ale rad bych slysel, PROC prave Bandita.. S rizenim mam zkusenost z chaty (mistni silnice, polni cesty, apod.), tudiz jsem de facto zacatecnik, ktery si za tyden dodela papiry. Predem dik za nazory a komentare. ;-)
čoveče, sice to motáš do jinýho tématu ale já bych nepohrdl ani esvéčkem
docela šikovná motorka
spíš co se ti víc líbí woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1