Nejsi přihlášen
Asik ze mě bude chodec
Čus chlapci dostal jsem lukrativní nabídku na mou bandasku takže ju asik střelím
Letošní sezonu asik odchodím
A na podzim koupím B12 S
Takže kdybyste věděli o nějakým pěkným Béčku tak dejte vědět ,ale jenom v eSku hadi a od 2001,nebo pořídím nějakou jebku
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 18.04.2010 12:59:21 Offline |
Re: Asik ze mě bude chodec
kup to N-KO jinak si mě rozesmutnil starý brachu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2010 20:59:09 Offline |
Ondráš psal:Proč chceš S-ko, vždyť je to vošklivý jako sexy mozek.
někde už se psalo,že starej a slepej????nebo tak nějak to bylo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ctira1 psal:A proc by to melo bejt vosklivy vzdyt je to bandaska? Ale kazdy ma svuj nazor
Ctirade, kolego berounský, použiju místní oblíbené spojení "už se to tu probíralo mockrát, hledej".
Jinak to neber zas tak vážně. Si S-kař, takže na jaký straně barikády seš je jasný. Třeba v Tobě najde Kakac nového spojence.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ctira1 psal:A proc by to melo bejt vosklivy vzdyt je to bandaska? Ale kazdy ma svuj nazor
Ctirade, kolego berounský, použiju místní oblíbené spojení "už se to tu probíralo mockrát, hledej".
Jinak to neber zas tak vážně. Si S-kař, takže na jaký straně barikády seš je jasný. Třeba v Tobě najde Kakac nového spojence.
čím víc nás bude, tím líp, holoto nahatá
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 19.04.2010 18:02:32 Offline |
barynek psal:Ondráš psal:ctira1 psal:A proc by to melo bejt vosklivy vzdyt je to bandaska? Ale kazdy ma svuj nazor
Jinak to neber zas tak vážně. Si S-kař, takže na jaký straně barikády seš je jasný. Třeba v Tobě najde Kakac nového spojence.čím víc nás bude, tím líp, holoto nahatá
jí ti dám holoto nahatá počkej až se vrátíš hongo bongo trest tě nemine
Banditatom psal:barynek psal:Ondráš psal:Ctirade, kolego berounský, použiju místní oblíbené spojení "už se to tu probíralo mockrát, hledej".
Jinak to neber zas tak vážně. Si S-kař, takže na jaký straně barikády seš je jasný. Třeba v Tobě najde Kakac nového spojence.čím víc nás bude, tím líp, holoto nahatá
Tome nevyhrožuj
Jak se dáme dohromady bude šrumec
A jinak jen pro zajímavost ,včera ji otec od Netoldy koupil B 12 eSko a Netolda má eNko tak se s ním nebaví protože ho nasral
Svezl se na jeho eNku a prohlásil že ruky má dost vytahaný z hokny a nemusí se rvát s větrem i na motorce
Jinak otec od Netoldy je fajn chlap když jsme jeli spolu na první vyjíždku a vrátily se tak nás zjebal jak malý kluky že jsme ho nevzali sebou
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom psal:barynek psal:Ondráš psal:
jak psal Kakac, nevyhrozuj tadytím, beztak je to jen záminka ro bližší seznámení
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 21.04.2010 19:06:28 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:barynek psal:
čím víc nás bude, tím líp, holoto nahatájí ti dám holoto nahatá počkej až se vrátíš hongo bongo trest tě nemine
jak psal Kakac, nevyhrozuj tadytím, beztak je to jen záminka ro bližší seznámení
...každopádně se ti to líbit nebude
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:
jí ti dám holoto nahatá počkej až se vrátíš hongo bongo trest tě neminejak psal Kakac, nevyhrozuj tadytím, beztak je to jen záminka ro bližší seznámení
...každopádně se ti to líbit nebude
vo tom nepochybuj
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1