Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » KŘEHKÉ ... česká pošta

luboss (Člen)
20.04.2010 11:07:40

KŘEHKÉ ... česká pošta

Mno tak jsem včera dostal Datlí zásilku, jen nevím, esivá to tam počťáci nalepili před a nebo až potom bigsmile

jináč Datliku, díky, je to v pucu. Snad. Ještě jsem teda nekoukal na montážku, ale snad tam je good

http://www.luboss.net/krehke.jpg

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Hanz (Člen)
20.04.2010 12:20:20

Re: KŘEHKÉ ... česká pošta

...co nadáváš na počtu..headshake, si myslím, že todle způsobil ještě datel surprised....důsledně zabalil a popsal balík good......no a pak si všiml, že to plégo leží na vedlejším stole a že ho tam vlastně nedal bad....tak to nějak klováním votevřít přeci musel a nanovo se srát s balením se mu už nechtělo......bigsmile

WD club member...
Jaster (Člen)
20.04.2010 12:34:55

Hanz psal:

...co nadáváš na počtu..headshake, si myslím, že todle způsobil ještě datel surprised....důsledně zabalil a popsal balík good......no a pak si všiml, že to plégo leží na vedlejším stole a že ho tam vlastně nedal bad....tak to nějak klováním votevřít přeci musel a nanovo se srát s balením se mu už nechtělo......bigsmile

bigsmilegood

motto "Vem za heft a val"
Datel (Člen)
20.04.2010 12:49:42

no to si delaji na poste asi prdel,ne?surprised!
schvalne to poslu jako krehke a oni na to seroufuck
este ze sem to dal do bublinky.good
montazku jsem tam balil do sacku. doufam ze to ti zmrdi nevytratilifuck....a to sem si este rikal jestli to nemam prilepit na plego nebo na krabicusick
esli to tam nebude tak dej vedet a ja se stavim na poste a zvednu jim mandle...

Hanzi tys me zase prokouklevilbigsmile

luboss (Člen)
20.04.2010 13:37:31

hlavně, že není potrhaná ta cedulka křehké bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Jaster (Člen)
20.04.2010 14:31:57

asi se koukali na poště dovnitř zda je to opravdu křehké. když jsem viděl na netu někde to video jak nakládají balíky a hází s nima, tak se už tomu ani nedivím

Datel (Člen)
20.04.2010 16:23:58

Taky mě udivuje ta páska od poštysurprised

Tušim si to vytisknu a vyvěsím na poště aby lidi viděli, jak naše pošta fungujesick

luboss (Člen)
20.04.2010 17:00:23

ono to bylo celé ne folii a byla u toho cedulka, že to váží stejně jako před roztržením, tak je to asi cajk bigsmile

pak to celý dali do šprcky a ještě omotali páskou headshake

ale paní byla v pohodě, říkala, ať si to rozbalím a případně nepřevezmu. Ale nebylo co rozbalovat smokin

Datel (Člen)
20.04.2010 20:53:41

Hele Lubošu a ta montážka tam je?

Ondráš (Člen)
20.04.2010 20:58:19

Jaster psal:

asi se koukali na poště dovnitř zda je to opravdu křehké. když jsem viděl na netu někde to video jak nakládají balíky a hází s nima, tak se už tomu ani nedivím

To neni jen Pošta... Myslíš, že PPL nebo DHL je něco jinýho?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross (Člen)
20.04.2010 21:07:14

bych nahlásil, že tam byla 5-ti gramová pičovina za 1000,-  /běžná cena pojištění/

a ať to zaplatífuck

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Póla (Člen)
20.04.2010 21:55:22

Ty vogo...to je fakt k nevíře....někdo byl asik hodně zvědavý....

A trvalo to dost dlouho. Dyť to je minimálně týden co jsme to posílali.
Vlastně přesně týden...odesláno bylo v úterý ráno....sick
bad

Jaster (Člen)
20.04.2010 21:58:01

Ondráš psal:
Jaster psal:

To neni jen Pošta... Myslíš, že PPL nebo DHL je něco jinýho?help

to si nemyslim, vyjde to tak na stejno. problém je i při posílání balíků z ciziny, přijde it balík proclenej a tam něco chybí, každej si myslí že to tam nedali, ale slyšel jsem že prej na celnici se krade. nemůžu říct zda je to pravda, osobní zkušenost nemám, ale četl jsem to už na netu často. mám zkušenost u český pošty, posílal jsem balík označený jako obchodní balík, aby byl dodán do druhého dne, no ale dorazil až 4tý den. ještě díl než obyčejnej balík. nevim co se s tim přesně dělo, ale prej ze skladu ho naložili do špatnýho auta a odvezli jinam. tak se to muselo odvést zpět a pak teprve na správnou poštu...

pavlikbary (Člen)
23.04.2010 12:04:07

nesmite se divit pri tom mnozstvi baliku co se prevazi vzdyt jenom tridirna v pardubicich natridi cca 6000 obchodaku zhruba stejne ne li vic obycejnejch za smenu a je tam na to cca 15 lidisick opravdu jim neni co zavidet kor kdyz se najdou firmy ktery treba zabalej dva pytle psiho zradla po 15ti kilech strecovkou k sobe a oni to tam musej tahat pres celou halu a takovejch je tam stovky proto se vubec nedivim ze se obcas nejakej balik octne v jiny kleci a jede na druhej konec republiky nebo ze ze se nejakej balik podobne provali v kleci pod vahou ostatnich poradim jedine tu krabici poradne vycpat novinama at je hezky tvrda a nepraskne a zabalit strecovkou ale to je asi tak jediny co se s tim da delatidontknow

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS