Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...mouroj :-)

osiris (Člen)
22.04.2010 21:46:03

...mouroj :-)

...ty kluci hradecký to zahráli viď bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bery (Člen)
22.04.2010 21:46:38

Re: ...mouroj :-)

gratulacegood

momentalně zavostalej
Borák (Člen)
22.04.2010 21:51:38

a je to doma smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
XJelen (Člen)
22.04.2010 22:01:29

gratulace good

Strýcfajtr !!!
Loser (Administrator)
23.04.2010 01:15:43

no ale ze jim to kua dalo praci.

Timto bych rad poblahopral svemu byvalemu spolubydlicimu z koleji, ktery byl tenkrat ochoten nekolikrat vystat pres noc frontu na listky a domu se vracel v skoro sebevrazedne nalade. Amy kurvy jsme mu jeste lepili nad postel plakaty golmanu nebo nejproduktivnejsich hracu od protivnika. Po kazdym zapase jsme cekali, ze se nam vobesi.
Takze: Pinďo, gratulace goodgoodgood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Mour (Člen)
23.04.2010 07:39:50

...no tentokrát ste byli lepčí.... gratulujigood 

...kromě HAŠKA !!! ...takový hráč, persóna, takového formátu a takový trapný kašpar badsickfuck ...mě osobně obrovsky zklamal.

..a hlavně že tam není " Žvejkal " bigsmilebigsmile

luboss (Člen)
23.04.2010 09:29:20

to nemohli vyhrát, když jsme je sponzorovali? bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Inženýrek (Člen)
23.04.2010 09:50:50

Letos to byla procházka rozkvetlou zahradou. Prakticky žádná překážka, nikdo na ně zkrátka neměl. A Vítkovice byli bohužel snad nejtragičtější se mi zdálo.Nebyly schopný dát pořádně góla. A čtyři nebo kolik jich vlastně nakonec daly ve čtyřech zápasech ve finále, s tím prostě nemůžou vyhrát.
Na druhou stranu, to co včera předvedla Tesla jsem taky moc nechápal. Připadalo mi, jestli vůbec chtějí vyhrát už tam, což na začátku vypadalo, nebo si po třetině řekli, že se na to vyserou a oslavěj to až výhrou v Pardubicích.
Hašek mě taky docela zklamal, takovej starej pardál a takhle vylítnout. Teď čtu na netu, že se ještě rozmejšlí zda pokračovat, nebo co vůbec bude dělat dál. Ač ho mám jako hráče rád, tak si myslím, že by tohle pro něj měl bejt poslední úspěch a nehnat se už za dalším, kterýho by se už nemusel dočkat. No uvidíme, kolikrát ještě ukončí kariéru.
Ale pohádka skončila dobře, vyhráli jsme titul a hurá zase do práce...chleba lacinější nebude kurva!

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Newada (Člen)
23.04.2010 13:49:33

Inženýrek psal:

Letos to byla procházka rozkvetlou zahradou. Prakticky žádná překážka, nikdo na ně zkrátka neměl. A Vítkovice byli bohužel snad nejtragičtější se mi zdálo.Nebyly schopný dát pořádně góla. A čtyři nebo kolik jich vlastně nakonec daly ve čtyřech zápasech ve finále, s tím prostě nemůžou vyhrát.
Na druhou stranu, to co včera předvedla Tesla jsem taky moc nechápal. Připadalo mi, jestli vůbec chtějí vyhrát už tam, což na začátku vypadalo, nebo si po třetině řekli, že se na to vyserou a oslavěj to až výhrou v Pardubicích.
Hašek mě taky docela zklamal, takovej starej pardál a takhle vylítnout. Teď čtu na netu, že se ještě rozmejšlí zda pokračovat, nebo co vůbec bude dělat dál. Ač ho mám jako hráče rád, tak si myslím, že by tohle pro něj měl bejt poslední úspěch a nehnat se už za dalším, kterýho by se už nemusel dočkat. No uvidíme, kolikrát ještě ukončí kariéru.
Ale pohádka skončila dobře, vyhráli jsme titul a hurá zase do práce...chleba lacinější nebude kurva!

Pardubice hráli tak, aby ještě jednou doma vyprodali dóm a Asijatí je stejně nedali.headshake

jak dlouho ještě?
Inženýrek (Člen)
23.04.2010 14:04:10

Newada psal:

Pardubice hráli tak, aby ještě jednou doma vyprodali dóm a Asijatí je stejně nedali.headshake

Přišlo mi to tak...
Ono 3 mega jen na vstupenkách není málo.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Mour (Člen)
23.04.2010 15:20:17

Newada psal:

...cha cha cha  ...a oslava stála za prd, cha cha cha ....při přebírání titulu předměstím Hradce se ozývalo Vítkovice a u Haška bad pískot good bigsmilebigsmile

...já Vám dám, že vítkovice hráli hovno bigsmilebigsmilebigsmile ...znalci

Baltazar (Člen)
23.04.2010 15:55:21

Mour psal:

...no tentokrát ste byli lepčí.... gratulujigood 

...kromě HAŠKA !!! ...takový hráč, persóna, takového formátu a takový trapný kašpar badsickfuck ...mě osobně obrovsky zklamal.

..a hlavně že tam není " Žvejkal " bigsmilebigsmile

Držel jsem palce Vítkovicím, bo Pardubuce nemám rád. Co jsi napsal o kus výše to podepisuji

The father of the little princess of the dawn
bery (Člen)
23.04.2010 18:07:49

moure, taky souhlas

momentalně zavostalej
Fresh Man (Člen)
23.04.2010 18:31:35

kuva vo čem to melete ???surprised surprisedsurprisedsurprised

Bandit pičo
bery (Člen)
23.04.2010 18:59:09

ty si nikdy nehrál kuličky?surprised

momentalně zavostalej
WenzelB6 (Člen)
23.04.2010 20:35:33

Litoměřice postoupili do 1.ligysurprised. Tady se voslavujegood

bery (Člen)
24.04.2010 08:32:40

mam takovej dojem že bejvali i extralize

momentalně zavostalej
XJelen (Člen)
24.04.2010 09:01:07

Fresh Man psal:

kuva vo čem to melete ???surprised surprisedsurprisedsurprised

hogej vogo pamatuješ??bigsmile to tam u vás v tej tramtárii nevysvětlíš goodsmile1

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS