Nejsi přihlášen
Re: Sobota 24.4.(2010) Jihočeši
nety psal:kojaksro psal:Nety....a spol. někdě na jihu kolem 13-14hod.
potvrzuju, dal bych na kašperky, kde sraz? strakonice benzínka?
...ok., sem pro 13,00-13,30 Benzina Strakonice a dal bych Volyně, Čkyně, Vimperk, Zdíkov, Vacov....kafe,cígo, hystorky...kousek zpět, Stachy, Kašperky a uvidíme.
...kdo se přidá
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:nety psal:kojaksro psal:Nety....a spol. někdě na jihu kolem 13-14hod.
potvrzuju, dal bych na kašperky, kde sraz? strakonice benzínka?
...ok., sem pro 13,00-13,30 Benzina Strakonice a dal bych Volyně, Čkyně, Vimperk, Zdíkov, Vacov....kafe,cígo, hystorky...kousek zpět, Stachy, Kašperky a uvidíme.
...kdo se přidá
JÁ!BUDU TAM
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
člověci jel jsem na kašperky v zimě od sušice a slíbil jsem si že se tam musim vrátit na mašině...
jenom mi řekněte jak se vyhejbáte sušici, bo to je jedna velká bauštele, sice chápu že nety je na stavbách jako doma, ale...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:člověci jel jsem na kašperky v zimě od sušice a slíbil jsem si že se tam musim vrátit na mašině...
jenom mi řekněte jak se vyhejbáte sušici, bo to je jedna velká bauštele, sice chápu že nety je na stavbách jako doma, ale...
...doraž a uvidíš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:XJelen psal:člověci jel jsem na kašperky v zimě od sušice a slíbil jsem si že se tam musim vrátit na mašině...
jenom mi řekněte jak se vyhejbáte sušici, bo to je jedna velká bauštele, sice chápu že nety je na stavbách jako doma, ale......doraž a uvidíš
čéče tudle sobotu to nende...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:člověci jel jsem na kašperky v zimě od sušice a slíbil jsem si že se tam musim vrátit na mašině...
kuwa, to tam loonnii nebylo a nepomlouvej moje rodný město
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
tukanoj: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10896 dík woe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nety psal:nety psal:štěrk nikde, aber už to není jako loooni. Jsou tam výtluky, ale od Čkyně na Vacov je to luxus.
tak loni - jako 2009
...to ale nebylo na tebe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1