Nejsi přihlášen
Výška podsedláku od země na B12
Našel by sa tady ňákej trůba, kerej by nezištně zašel do garage a změřil mi jak vysoko má zadek na B12 od roku 2001 (klasika, vzducháč). Mám na mysli konec hrany potsedláku ot země. Slibuju, že budu neskonale vděčen
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Progear 650 (Člen) 25.04.2010 20:08:59 Offline |
Re: Výška podsedláku od země na B12
Koldan psal:Našel by sa tady ňákej trůba, kerej by nezištně zašel do garage a změřil mi jak vysoko má zadek na B12 od roku 2001 (klasika, vzducháč). Mám na mysli konec hrany potsedláku ot země. Slibuju, že budu neskonale vděčen
86,214856321457622154486cm....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Koldan psal:Našel by sa tady ňákej trůba, kerej by nezištně zašel do garage a změřil mi jak vysoko má zadek na B12 od roku 2001 (klasika, vzducháč). Mám na mysli konec hrany potsedláku ot země. Slibuju, že budu neskonale vděčen
že si ta poskládám do knížy místo záložky? jedeš šmejde
hele eště k temu měření, ani na bočáku, ani na hlavním, normálka hodit mašinu na kola a podržet ju kolmo.
PALOUS psal:Jako ji hodit na zadní jo?no to sem zvjedavej kerej vůl si kvůli takový píčovině nechá na sebe spadnout bandaskuTo zas tady budou pžíspjefky tipu(Osi hééélp)
ty tu nemudruj a mrni do mailu, psal sem ti dotaz
Koldan psal:PALOUS psal:Jako ji hodit na zadní jo?no to sem zvjedavej kerej vůl si kvůli takový píčovině nechá na sebe spadnout bandaskuTo zas tady budou pžíspjefky tipu(Osi hééélp)
Jistě že mám
Jebat motorky :-)
vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mm
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mm
Ty voe co to máš za metr s takovou votchylkou?ten chci
PALOUS psal:XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mmTy voe co to máš za metr s takovou votchylkou?ten chci
neni vodchylka metru, ale bohužel solo neudržim vodováhu aby jako bandaska stála v lati takže metr cca 120mm od osy motocyglu dělá cca5mm kristepane to seš sádrokartonář? cifix trochu představivosti
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
to mi mo nepomože, mám iný sfětlo.
hele de i vo tento rozměr:
PALOUS psal:Koldan psal:PALOUS psal:Jako ji hodit na zadní jo?no to sem zvjedavej kerej vůl si kvůli takový píčovině nechá na sebe spadnout bandaskuTo zas tady budou pžíspjefky tipu(Osi hééélp)
Jistě že mám
asik to budu potřebovat
Koldan psal:XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mmto mi mo nepomože, mám iný sfětlo.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … o112_2.jpg
jo a samo že ne na hlavním stojanu, potřebuju to normálka dyž to bude stát na kolech.
PS: pro Jantara : samo že na vobou
Koldan psal:XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mmto mi mo nepomože, mám iný sfětlo.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … o112_2.jpg
ty vole ty máš motyku stejnou jak já
940mm bez odchylky a pani vzkazuje že sme vážně jeblý
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PALOUS psal:XJelen psal:vogo nevim přesně jakou hranu podsedláku to myslels, ale na spodek světla (odrazka, osvětlení spz) to mám přesně 800mm, originál kosti a centrál, nastvení 6...
esli to jako takle stačí... měřeno svinovacím metrem sólo, povolená odchylka +-5mmTy voe co to máš za metr s takovou votchylkou?ten chci
neni vodchylka metru, ale bohužel solo neudržim vodováhu aby jako bandaska stála v lati takže metr cca 120mm od osy motocyglu dělá cca5mm kristepane to seš sádrokartonář? cifix trochu představivosti
Sem rát že se našel vocas co se jebe s motorkou a měří kolik kam a modlí se aby mu nespadlapřipomělo mě to ftip dyš sme na vojně za komančů vytáčely čísla kerý sme ani nevjeděly jesi existujou a dyš to vyšlo,tak že děláme průzkum jak maj dlouhou šňůru u telefonu.Jesně že nataženoua co volů se na to nachytalo a tahaly a měřily
vy dva vořešpruti, nekažte mi tu serijózní diskůzi nebo sa ně splaší kladiva.
TO Xjelen: tagže ten červeně označenej rozměr ti dělá 940 mm, jo? Přetpokládám, že to nemáš na centrálu, normálka na kolách
Koldan psal:vy dva vořešpruti, nekažte mi tu serijózní diskůzi nebo sa ně splaší kladiva.
TO Xjelen: tagže ten červeně označenej rozměr ti dělá 940 mm, jo? Přetpokládám, že to nemáš na centrálu, normálka na kolách
na tom centrálu to je podvod že?
Koldan psal:vy dva vořešpruti, nekažte mi tu serijózní diskůzi nebo sa ně splaší kladiva.
na kolách ... obouch ... potřetí tam nejdu, už by mě měla fakt za magora
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:08:01 Offline |
XJelen psal:Koldan psal:vy dva vořešpruti, nekažte mi tu serijózní diskůzi nebo sa ně splaší kladiva.
TO Xjelen: tagže ten červeně označenej rozměr ti dělá 940 mm, jo? Přetpokládám, že to nemáš na centrálu, normálka na koláchna kolách ... obouch ... potřetí tam nejdu, už by mě měla fakt za magora
A nedej boze, aby ti spadly gate pri tom mereni, jak stojis u ty velky doury v leo vincek. Sou veci ktery nevysvetlis.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:XJelen psal:Koldan psal:vy dva vořešpruti, nekažte mi tu serijózní diskůzi nebo sa ně splaší kladiva.
TO Xjelen: tagže ten červeně označenej rozměr ti dělá 940 mm, jo? Přetpokládám, že to nemáš na centrálu, normálka na koláchna kolách ... obouch ... potřetí tam nejdu, už by mě měla fakt za magora
A nedej boze, aby ti spadly gate pri tom mereni, jak stojis u ty velky doury v leo vincek. Sou veci ktery nevysvetlis.
v klidu stojim na druhý straně u bočáku
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:11:00 Offline |
XJelen psal:v klidu stojim na druhý straně u bočáku
Ty to mas dobry, ale ja mam lauf na kazdy strane. Posledne to byla hodina vysvetlovani a ted uz se ani nepta kam jdu
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:21:05 Offline |
Je neplodna mrcha dvouvalova a jelikoz je mladej podobnej sousedovi, tak ja asi taky
A az me chytne mladej, tak mu zatim reknu ze mi tam neco spadlo a doluju to ven. Az bude starsi, tak mu reknu at se prida woe
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:24:25 Offline |
To neshodime Maximalne to bude popojizdet dopredu a zatacet. Bo to moje mrdani. No a tak me asi mladej pretlaci a pak mi jeste tutove rekne "uhni!!"
nicola.foxx psal:Je neplodna mrcha dvouvalova a jelikoz je mladej podobnej sousedovi, tak ja asi taky
A az me chytne mladej, tak mu zatim reknu ze mi tam neco spadlo a doluju to ven. Az bude starsi, tak mu reknu at se prida woe
Doluju ven... Vogo, tomu bude divný... Spíš řekni, že tam pěchuješ novou vatu, to bude vypadat věrohodněji.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:28:18 Offline |
No ty krawo. To by byl prodejni artikl. Tlumici vata v kapkach
Ale co. Ja bych toho stejne moc nevyrobil.
Jeskovi woci. Ja tu zvracim f technicky Me nekdo zabije
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:30:39 Offline |
Kelly01 psal:A bacha na to po zimě při nastartování
Stejne jsem chtel malovat barak.
nicola.foxx (Člen) 25.04.2010 22:33:31 Offline |
Tak by si to utrela a rekla jak mi to pjekne strili a jak to ma bohatou smes
nicola.foxx psal:No ty krawo. To by byl prodejni artikl. Tlumici vata v kapkach
Ale co. Ja bych toho stejne moc nevyrobil.
Jeskovi woci. Ja tu zvracim f technicky Me nekdo zabije
Tak můžeš říkat, že je potřeba to udusat a pak to postříkat inicializátorem. Toho stačí trochu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 26.04.2010 17:49:14 Offline |
Koldan psal:Progear 650 psal:Koldan psal:Našel by sa tady ňákej trůba, kerej by nezištně zašel do garage a změřil mi jak vysoko má zadek na B12 od roku 2001 (klasika, vzducháč). Mám na mysli konec hrany potsedláku ot země. Slibuju, že budu neskonale vděčen
že si ta poskládám do knížy místo záložky? jedeš šmejde
hele eště k temu měření, ani na bočáku, ani na hlavním, normálka hodit mašinu na kola a podržet ju kolmo.
to byla jen odveta....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 26.04.2010 17:53:11 Offline |
Koldan: a kolik to máš teda ty? s tim novym centrálem, se snažít to dostat do origa jo? zajímavá cesta nastavení
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Koldan: a kolik to máš teda ty? s tim novym centrálem, se snažít to dostat do origa jo? zajímavá cesta nastavení
je to 940 a to je málo, chci to vejš, mám tam dlouhý kosti. jináč ten novej centrál je zajímavej, dyž člověk nastaví originál natvdo, tak cítí každej vejmol a je to udrnkaný, dyž to dá naměkko, tak sa to zas vlní v zatáčkách. Na tomto jedeš, vono to nedrnká, hezky to vychytává každou nerovnost a přitom sa to v zatáčkách pod zátěží nevlní
Koldan psal:Progear 650 psal:Koldan: a kolik to máš teda ty? s tim novym centrálem, se snažít to dostat do origa jo? zajímavá cesta nastavení
je to 940 a to je málo, chci to vejš, mám tam dlouhý kosti. jináč ten novej centrál je zajímavej, dyž člověk nastaví originál natvdo, tak cítí každej vejmol a je to udrnkaný, dyž to dá naměkko, tak sa to zas vlní v zatáčkách. Na tomto jedeš, vono to nedrnká, hezky to vychytává každou nerovnost a přitom sa to v zatáčkách pod zátěží nevlní
Stejnej poznatek má u olinsa,stačí kdyš najedu na dálnicu a hnedka je cítit rozdíl,originál na těch panelech drncal a poskakoval,tedka jedu jak v peřince a přitom je to tužší A navíc je zlatej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2010 20:44:55 Offline |
nicola.foxx psal:Tak by si to utrela a rekla jak mi to pjekne strili a jak to ma bohatou smes
ty voe já se z tebe to je zase vlákno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1