Nejsi přihlášen
Re: pekelné doly
No nevim ,pujc si v pujcovne pohadku S CERTY NEJSOU ZERTY,a ani tam namusis.Ty jeskyne jsou tam odtud.Ale stoji to za to tam jet ,na masine zajedes k baru porucis si neco / ja dal preso ,a jak je v jeskyni vlhko ,tak jsem nemoh ani vysypat cukr jak byl zvlhly /ale jinek ok.Hlavne okoli je ok.jeskyne atd.
suzuki gsf 1200 s BANDIT,r.v.2004
Je to tam zajímavé, ale jestli opravdu pojedeš z Olomouce tak se tam vydej až na nějakou akci. Jestli máš navigaci tak na http://online.poi.cz/ v sekci CZ-Restaurace jsou pekelné doly uložené.
Yamaha R1
Hlavně dojet
je to tam super,byli jsme tam z kámošema při poslední akci na loňskej rok a bobma,kde totiž máš takovej luxus,jako motyku přímo u postele a když máš štěstí vyjde na tebe i nějakej gauč,je jich tam mrtě,samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha,......
podotýkám bylo by to solidní místo na B
sraz,bo by se to kvalitně rozlejhalo![]()
![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:je to tam super,byli jsme tam z kámošema při poslední akci na loňskej rok a bobma,kde totiž máš takovej luxus,jako motyku přímo u postele a když máš štěstí vyjde na tebe i nějakej gauč,je jich tam mrtě,samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha,......
podotýkám bylo by to solidní místo na Bsraz,bo by se to kvalitně rozlejhalo
a nemáš woe vod tej doby plíseň na haxnách?
sem vopačnýho názoru páš když tam rejžujou tak ať si tam aspoň votřou stoly páč vod tam tud jedeš zasranej jak hovado![]()
Jebat motorky :-)
Pšán : tak my sme měli ten druhý případ,pohoda ne moc lidí asi 40 žádný fronty ![]()
Palous : woe kde ses válel
,že si ulovil plíseň,sem chrápal ve svým spacáku na jejich gauči a pohoda,když ho občas vypereš!!!![]()
Vorel : sjíždění není pro žádný divočení,ale pokud jezdíš jen tam kam vede první třída,nebo dálnice tvoje věc![]()
mě se tam teda líbilo tuze..Sice sme to taky docela dlouho hledali, ale stálo to zato.Když sme tam zrovna byli tak se tam slavil silvestr ( a to bylo léto : )
akorát sme si blbci pak ustlali uplně vzadu a ráno tam byla hrozná zima,vlhk.takže příště spim radši venku![]()
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Pavel psal:vitas psal:byl tam někdo ? a jaké byly dojmy má cenu se tam trmácet až z holomóca
Já tam ještě taky nebyl. Je mi jedno,jak to tam vypadá,obrázek si udělám sám. Tak až pojedeš,tak to napiš do cestování,rád se přidám.
Tak to je jasná věc ![]()
![]()
![]()
Pekelné doly = vlhko, smrádek, ale teplounko.. ![]()
Pokud tam pojedeš za nějakou akcí, počítej, že se moc nevyspíš, takže budeš muset do sebe lít jeden
za druhým.. ![]()
![]()
Jináč na jedno přespání to bohatě stačí, jídlo a pití na místě, OO a umyvadlo též = no problem.
Život není věčný, ale já ano...
za návštěvu to stojí......jezdívám tam na kafe nebo kofolu, ale akcím se vyhýbám......je tam potom hlava na hlavě.....
http://www.pekelnedoly.cz
dneska sme tam byli ... podle me jednou za zivot urcite ,regulerne asi ne e ...na akci - mozna na ,,morcata,, ... jidlo-smazak
,bramborak
, klobaska
... ceny-rozhodne ne 60 za klobas jak tu kdosi psal (docela prijatelne) najit to poprve
... GPS recomended ... project se vnitrkem ![]()
![]()
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:dneska sme tam byli ... podle me jednou za zivot urcite ,regulerne asi ne e ...na akci - mozna na ,,morcata,, ... jidlo-smazak
,bramborak
, klobaska
... ceny-rozhodne ne 60 za klobas jak tu kdosi psal (docela prijatelne) najit to poprve
... GPS recomended ... project se vnitrkem
tak tak,moje řeč![]()
![]()
Stránky: 1