Nejsi přihlášen
Re: pekelné doly
No nevim ,pujc si v pujcovne pohadku S CERTY NEJSOU ZERTY,a ani tam namusis.Ty jeskyne jsou tam odtud.Ale stoji to za to tam jet ,na masine zajedes k baru porucis si neco / ja dal preso ,a jak je v jeskyni vlhko ,tak jsem nemoh ani vysypat cukr jak byl zvlhly /ale jinek ok.Hlavne okoli je ok.jeskyne atd.
suzuki gsf 1200 s BANDIT,r.v.2004
Je to tam zajímavé, ale jestli opravdu pojedeš z Olomouce tak se tam vydej až na nějakou akci. Jestli máš navigaci tak na http://online.poi.cz/ v sekci CZ-Restaurace jsou pekelné doly uložené.
Yamaha R1
Hlavně dojet
je to tam super,byli jsme tam z kámošema při poslední akci na loňskej rok a bobma,kde totiž máš takovej luxus,jako motyku přímo u postele a když máš štěstí vyjde na tebe i nějakej gauč,je jich tam mrtě,samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha,......
podotýkám bylo by to solidní místo na Bsraz,bo by se to kvalitně rozlejhalo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:je to tam super,byli jsme tam z kámošema při poslední akci na loňskej rok a bobma,kde totiž máš takovej luxus,jako motyku přímo u postele a když máš štěstí vyjde na tebe i nějakej gauč,je jich tam mrtě,samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha,......
podotýkám bylo by to solidní místo na Bsraz,bo by se to kvalitně rozlejhalo
a nemáš woe vod tej doby plíseň na haxnách?sem vopačnýho názoru páš když tam rejžujou tak ať si tam aspoň votřou stoly páč vod tam tud jedeš zasranej jak hovado
Jebat motorky :-)
Pšán : tak my sme měli ten druhý případ,pohoda ne moc lidí asi 40 žádný fronty
Palous : woe kde ses válel,že si ulovil plíseň,sem chrápal ve svým spacáku na jejich gauči a pohoda,když ho občas vypereš!!!
Vorel : sjíždění není pro žádný divočení,ale pokud jezdíš jen tam kam vede první třída,nebo dálnice tvoje věc
mě se tam teda líbilo tuze..Sice sme to taky docela dlouho hledali, ale stálo to zato.Když sme tam zrovna byli tak se tam slavil silvestr ( a to bylo léto : )
akorát sme si blbci pak ustlali uplně vzadu a ráno tam byla hrozná zima,vlhk.takže příště spim radši venku
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Pavel psal:vitas psal:byl tam někdo ? a jaké byly dojmy má cenu se tam trmácet až z holomóca
Já tam ještě taky nebyl. Je mi jedno,jak to tam vypadá,obrázek si udělám sám. Tak až pojedeš,tak to napiš do cestování,rád se přidám.
Tak to je jasná věc
Pekelné doly = vlhko, smrádek, ale teplounko..
Pokud tam pojedeš za nějakou akcí, počítej, že se moc nevyspíš, takže budeš muset do sebe lít jeden za druhým..
Jináč na jedno přespání to bohatě stačí, jídlo a pití na místě, OO a umyvadlo též = no problem.
Život není věčný, ale já ano...
za návštěvu to stojí......jezdívám tam na kafe nebo kofolu, ale akcím se vyhýbám......je tam potom hlava na hlavě.....
http://www.pekelnedoly.cz
dneska sme tam byli ... podle me jednou za zivot urcite ,regulerne asi ne e ...na akci - mozna na ,,morcata,, ... jidlo-smazak ,bramborak , klobaska ... ceny-rozhodne ne 60 za klobas jak tu kdosi psal (docela prijatelne) najit to poprve ... GPS recomended ... project se vnitrkem
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:dneska sme tam byli ... podle me jednou za zivot urcite ,regulerne asi ne e ...na akci - mozna na ,,morcata,, ... jidlo-smazak ,bramborak , klobaska ... ceny-rozhodne ne 60 za klobas jak tu kdosi psal (docela prijatelne) najit to poprve ... GPS recomended ... project se vnitrkem
tak tak,moje řeč
Stránky: 1