Nejsi přihlášen
GSX 1250 FA - cena
Tak konecne vydali ceniky letosnich modelu.
Docela se mi libi ta nova GSX 1250 FA.
Zarazila me ale cena, ktera je u nas 270 000 vcetne DPH, coz mi prijde za kapotovaneho bandita docela dost.
Koukal jsem se, kolik stoji jinde a docela me prekvapilo, ze v anglii je podstatne levnejsi.
Stoji tam 7000 liber vcetne DPH, coz je v prepoctu nejakych 200 000.
Aspon podle oficialnich stranek: http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/gsx1250fal0/
Proc je tam sakra takovy rozdil
Pochybuju, ze maji v anglii nejakou jinou verzi.
Mimochodem, u nas se asi neprodaval bandit 1250 GT (http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/gsf1250sal0gt/), co?
Re: GSX 1250 FA - cena
tomB12 psal:No co, zase zkoušejí ceny co byly v 2005, aby mohli jít dolů. B12 už je letos zase 930Kč/kg
hmm, jeste aby "sli dolu" na podzim, ja si to zase koupil na pozdim a byl celou zimu protivnej...
jinak teda nevim, ja na tom jenom jezdim a obchodu nerozumim, ale cena mi prijde vzhledem k situaci na trhu trochu (cca o 20-30k) mimo...
No já jsem se díval v Přerově na živo na tu červenou 650s 2010 , ale nijak mě to neoslovilo ani se mi ty kapsičky v te přední kapotě moc nelíbí...
a myslím ani ten budík nějakej divnej
možná je to jen o zvyku
když to jede,je to OK
Rum-cajs psal:tomB12 psal:No co, zase zkoušejí ceny co byly v 2005, aby mohli jít dolů. B12 už je letos zase 930Kč/kg
hmm, jeste aby "sli dolu" na podzim, ja si to zase koupil na pozdim a byl celou zimu protivnej...
jinak teda nevim, ja na tom jenom jezdim a obchodu nerozumim, ale cena mi prijde vzhledem k situaci na trhu trochu (cca o 20-30k) mimo...
No jestli koupíš na podzim, tak počítej s tím, že zima bude nadprůměrná . Nové moto v listopadu = nejoptimálnější doba pro nákup sněhové frézy je právě teď
Na první svezení budeš čekat půl roku
o tom presne mluvim, soucasnyho bandoura jsem privez 14 listopadu...
ze se vracim k ty GSX1250F, kdyz pominu cenu, tak jsem jeste koukal na barvy, a na fotkach teda nicmoc..., ale to je podle vkusu kazdyho soudruha a snad to v realu bude lepsi...
cenová politika
někdo to solí a prodá málo ks s velkou marží
někdo to nesolí a prodá víc ks s malou marží
oba mají stejný obrat/zisk
možná to tak nějak bude
já si myslím, že každej prodejce se snaží prodat co nejdráž a pak třeba na konci roku sleva aby se toho zbavil
GSX 1400 K7
Ondráš psal:Rum-cajs psal:o tom presne mluvim, soucasnyho bandoura jsem privez 14 listopadu...
A kolikrát si byl s náma od tý doby v hospodě, ha, e?
a to to jeste byl listopad 07 tusim... jojo ja vim, musim se starat ale
a) me nijak nezval, a to vis ja jsem jeste generace co se nikam necpe
b) byste me uchlastali, bo mate jeste cerstvy jatra
c) kdy se jde priste??
Rum-cajs psal:a to to jeste byl listopad 07 tusim... jojo ja vim, musim se starat ale
a) me nijak nezval, a to vis ja jsem jeste generace co se nikam necpe
b) byste me uchlastali, bo mate jeste cerstvy jatra
c) kdy se jde priste??
add a) Kdyby jsme nechtěli, aby tam chodil někdo cizí, nedávali bychom to sem na stránky, ale obvolali se mobilama
add b) Po 23. hodině nepoznáš rozdíl.
add c) Sleduj to tu.
Možná že bude něco teď, ale já mam až do úterka neschopenku, takže jsem doma.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
já teda nevím, su jen prosťáček z vesnice, ale kuwa dyž dám za mašinu 270 000 tak očekávám, že to bude slušný a buďme upřimní, Bandit tuto hodnotu už dávno nemá, ani s plastovým bazmekem na předku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:já teda nevím, su jen prosťáček z vesnice, ale kuwa dyž dám za mašinu 270 000 tak očekávám, že to bude slušný a buďme upřimní, Bandit tuto hodnotu už dávno nemá, ani s plastovým bazmekem na předku
Jako že za to FA chtěji 270 tis?
Tohle nemůže rozumnej člověk koupit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jaster psal:mě se ten novej model vůbec nelíbí, přijde mi to hnusný a 270 000kč bych za to nedal. podle mě nejhezčí je stejně modelový roky 00-04.
jako u GSXF?? bavíme se vo GSXF že jo? Protože to 750 mě vždycky přišlo jako úplnej dizajnovej úlet
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Jaster psal:mě se ten novej model vůbec nelíbí, přijde mi to hnusný a 270 000kč bych za to nedal. podle mě nejhezčí je stejně modelový roky 00-04.
jako u GSXF??
bavíme se vo GSXF že jo? Protože to 750 mě vždycky přišlo jako úplnej dizajnovej úlet
a sakra, tak sem udělal úlet taky. tak to jdu zkouknout. jo a to starý úlet byl taky...
motto "Vem za heft a val"
Koldan psal:já teda nevím, su jen prosťáček z vesnice, ale kuwa dyž dám za mašinu 270 000 tak očekávám, že to bude slušný a buďme upřimní, Bandit tuto hodnotu už dávno nemá, ani s plastovým bazmekem na předku
no a vzhledem k tomu, ze je to zamejsleny jako cestak, tak pridej cca 25k za okufrovani
furt je ale pak otazka, co koupit jako pohodovej, sviznej cestak... lokomotivu typu FJR nechci, Triumph Sprint je uz moc do sportovna, na goldwing mam jeste 40 let cas...
Stránky: 1