Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2010 08:43:01 Offline |
Re: Čišrtění pístků brzdiče - výměna těsnění
je lepší koupit rovnou nový třmeny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No v každým případě jsem zatím našel těsnění jen na partsdepot (cca 690,- a to mi ještě není jasný, eši to je sada na jeden brzdič a nebo jen na jeden pístek !!!).
Má tu někdo link na nějakého jiného prodejce, co to nabízí??
GSF 600 S '99
...pokut vim, tag krom partsdepot a origo suzuki nic jinýho neegzistuje...a dyš nejsou poškozený a pístky netečou, tag nejni potřeba je měnit...prostě to rozebereš, vyčistíš a dáš spjet...při zborce gumičky a pístky lechce mázni VAZELÍNOU NA TO URČENOU, NE VOBYČEJNOU!!! ...nebo aspoň brzdofkou, necpi to tam nasucho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...pokut vim, tag krom partsdepot a origo suzuki nic jinýho neegzistuje...a dyš nejsou poškozený a pístky netečou, tag nejni potřeba je měnit...prostě to rozebereš, vyčistíš a dáš spjet...při zborce gumičky a pístky lechce mázni VAZELÍNOU NA TO URČENOU, NE VOBYČEJNOU!!! ...nebo aspoň brzdofkou, necpi to tam nasucho...
To zní rozumně a asi to tak dopadne. Nicméně ještě si pamatuju, jak to bylo s prasátkem na starý škodárně 120. Tam jak se to jednou rozdělalo, muselo se těsnění dát nový, páč to jinak začalo týct. No snad to bude v cajku. Teď to neteče, ale ani se to moc nevrací
GSF 600 S '99
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2010 10:17:17 Offline |
morganzd psal:Filous psal:...pokut vim, tag krom partsdepot a origo suzuki nic jinýho neegzistuje...a dyš nejsou poškozený a pístky netečou, tag nejni potřeba je měnit...prostě to rozebereš, vyčistíš a dáš spjet...při zborce gumičky a pístky lechce mázni VAZELÍNOU NA TO URČENOU, NE VOBYČEJNOU!!! ...nebo aspoň brzdofkou, necpi to tam nasucho...
To zní rozumně a asi to tak dopadne. Nicméně ještě si pamatuju, jak to bylo s prasátkem na starý škodárně 120. Tam jak se to jednou rozdělalo, muselo se těsnění dát nový, páč to jinak začalo týct. No snad to bude v cajku. Teď to neteče, ale ani se to moc nevrací
viz jak psal Filous..jen mi neni jasný proč to chceš rozebírat pokud chodí pístky souměrně a netečou...nebo snad nějaká z těch věcí se ti děje???pokud to je jen pří výměně destiček tak stačí opucovat co kouká a opatrně zastrčit zpět.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
morganzd psal:Jeden pístej se neochotně vrací (= spíš se nevrací).
Takže to chci rozebrat a vyčistit.
někdy to stačí rozhejbat bez vyndavání....jenom ty pístky vymačkat co nejvíc, ale aby nevypadly a omejt...
hans psal:morganzd psal:Jeden pístej se neochotně vrací (= spíš se nevrací).
Takže to chci rozebrat a vyčistit.někdy to stačí rozhejbat bez vyndavání....jenom ty pístky vymačkat co nejvíc, ale aby nevypadly a omejt...
To jsem dělal onegdá. Šlo to na , ale zdálo se, že se to probralo. Ale když jsem chtěl včera vyměnit desky, tak to bylo zas v zatuhlý.
GSF 600 S '99
tak u me prej dobry. Kdyz jsem volne zatocil prednim kolem,lehce to sumelo z levyho trmenu. Mel jsem za to,ze me potkalo to samy jako na Felde: nevracejici se zarezly pistek brzdy... Ale mechanik prej ze je to normalni...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:tak u me prej dobry. Kdyz jsem volne zatocil prednim kolem,lehce to sumelo z levyho trmenu. Mel jsem za to,ze me potkalo to samy jako na Felde: nevracejici se zarezly pistek brzdy... Ale mechanik prej ze je to normalni...
Taky protočím kolem, taky to šustí, nicméně jeden pístek v jednom třmeni se nevrací, nebo vrací ale velmi neochotně.
Takže se bude čistit...
GSF 600 S '99
Stránky: 1