Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Spojka gsf600

Svíťa (Člen)
02.05.2010 18:29:39

Spojka gsf600

Zdarek lidi. Shanim spojku a potrebuju sehnat firmu, kde koupim lamely,pruziny i ocel.plechy. Nevim jestli jit do Lucasu nebo nekdo tu zminoval zn.Tourmax nevim, kde shanet??? Poradte prosimhelp

kojaksro (Člen)
02.05.2010 18:35:25

Re: Spojka gsf600

Svíťa psal:

Zdarek lidi. Shanim spojku a potrebuju sehnat firmu, kde koupim lamely,pruziny i ocel.plechy. Nevim jestli jit do Lucasu nebo nekdo tu zminoval zn.Tourmax nevim, kde shanet??? Poradte prosimhelp

...za mě každopádně na 6, Tourmaxy...Lucasy občas na 6 začli znovu klouzat. ( ne vždy )

...někdo mi teď psal na ABMOTO....že shání na 6 spojkovou sadu, tak estli jsi to byl ty tak za chvílu to máš na emailu. Estli ne tak ti můžu poslat nabídku.

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Filous (Člen)
02.05.2010 21:08:22

...a je togoodbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2010 07:16:28

kojaksro psal:
Svíťa psal:

...za mě každopádně na 6, Tourmaxy...Lucasy občas na 6 začli znovu klouzat. ( ne vždy )

...někdo mi teď psal na ABMOTO....že shání na 6 spojkovou sadu, tak estli jsi to byl ty tak za chvílu to máš na emailu. Estli ne tak ti můžu poslat nabídku.

no Lucas klouzal mě...podložil jsem pružinky a je pokoj.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS