Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » výměna gufer ventilů

hlemejzd999 (Člen)
02.05.2010 20:33:51

výměna gufer ventilů

mám tu jeden takovej vověřovací dotaz : při výměně gufer ventilů se sundá vetilové víko a výměna gufer se udělá tím přípravkem ,kdy se zmáčkne pružina  a vymění se postupně ty gufera a pak se  to zase  zadekluje ?   ...ptal jsem se jednoho mechanika a řekl, že to bude stát tak 4-5 tisíc i s guferama a s těsněníma a prací  a že to dlouho trvá (když jsem byl v servisu s těma guferama s autem ,tag jsem jel snad za hodinu domu surprised) . A tak se tedy ptám : Ty gufera se daj vyndat tim zmáčknutím pružiny a vyndaj se ty půlměsíce ? ...říkal totiž , že se musí sundat hlava , tak nevim , páč motor jsem viděl naposledy v autoškole a ještě to byl motor V3S bigsmilebigsmilebigsmile help

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Filous (Člen)
02.05.2010 21:04:46

Re: výměna gufer ventilů

...musíš sundat palici...tym připrafkem co mačkáš ventilový pružiny jen uvolníš půlměsíce, abys sundal pružinu, vyndal ventil a pag vyměnil gufero...no a abys moch todle províst, tag musíš vyndat motor z rámu...abych to schrnul, prostě na počkání to nejni...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
02.05.2010 21:13:23

Filous psal:

...musíš sundat palici...tym připrafkem co mačkáš ventilový pružiny jen uvolníš půlměsíce, abys sundal pružinu, vyndal ventil a pag vyměnil gufero...no a abys moch todle províst, tag musíš vyndat motor z rámu...abych to schrnul, prostě na počkání to nejni...

a kurvasurprised ....tag to je na dlouho vopravdu ...to to  asi nechám až na podzim a zatim ji budu krmit olejem ,no ...DÍKgood

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2010 07:14:38

hlemejzd999 psal:

mám tu jeden takovej vověřovací dotaz : při výměně gufer ventilů se sundá vetilové víko a výměna gufer se udělá tím přípravkem ,kdy se zmáčkne pružina  a vymění se postupně ty gufera a pak se  to zase  zadekluje ?   ...ptal jsem se jednoho mechanika a řekl, že to bude stát tak 4-5 tisíc i s guferama a s těsněníma a prací  a že to dlouho trvá (když jsem byl v servisu s těma guferama s autem ,tag jsem jel snad za hodinu domu :surprised:) . A tak se tedy ptám : Ty gufera se daj vyndat tim zmáčknutím pružiny a vyndaj se ty půlměsíce ? ...říkal totiž , že se musí sundat hlava , tak nevim , páč motor jsem viděl naposledy v autoškole a ještě to byl motor V3S bigsmilebigsmilebigsmile help

tak to by mě zajímalo co ti tam dělal,ale to co píšeš rozhodně nesmile1 to ti dal tak max. novou hlavu kus za kus.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 08:08:14

K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:

mám tu jeden takovej vověřovací dotaz : při výměně gufer ventilů se sundá vetilové víko a výměna gufer se udělá tím přípravkem ,kdy se zmáčkne pružina  a vymění se postupně ty gufera a pak se  to zase  zadekluje ?   ...ptal jsem se jednoho mechanika a řekl, že to bude stát tak 4-5 tisíc i s guferama a s těsněníma a prací  a že to dlouho trvá (když jsem byl v servisu s těma guferama s autem ,tag jsem jel snad za hodinu domu :surprised:) . A tak se tedy ptám : Ty gufera se daj vyndat tim zmáčknutím pružiny a vyndaj se ty půlměsíce ? ...říkal totiž , že se musí sundat hlava , tak nevim , páč motor jsem viděl naposledy v autoškole a ještě to byl motor V3S bigsmilebigsmilebigsmile help

tak to by mě zajímalo co ti tam dělal,ale to co píšeš rozhodně nesmile1 to ti dal tak max. novou hlavu kus za kus.

myslíš s tim autem ? ...to sem viděl ,jak to dělal - stál jsem u toho a koukal na něj ,jak je vyměňuje ...dělal to tim přípravkem -zmačknul pružinu ,vyndal ,nandal ,pustil ...tak to trvalo dýl asi ,ale víc jak 2 hodiny ne,měl sundaný jen vetil.víko...třeba to je u auta jinak - byla to Fiesta myslim z 96r.

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 08:12:15

jinak tomu vůbec nerozumim , tak se nedivte ,no...jen mě to zajímalo

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 08:25:01

třeba takhle ? nebo http://images.google.cz/imgres?imgurl=h … s%3Disch:1 já už si to přesně nepamatuju ,ale je to stejně jedno ,já to dělat nebudu ,tak je mi to celkem jedno ,jak si to udělá ,jen mě to zajímalo ,abych byl zdělanej bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 08:53:06

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 09:27:52

AHA...u bandasky to s těma rozvodama vypadá trošičku jinak a proto to asi tak jednoduše nejde ,že jo ?...jsou tam ty vačky a rozvodový kola nahoře asi...idontknowredface

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 09:33:39

hlemejzd999 psal:

AHA...u bandasky to s těma rozvodama vypadá trošičku jinak a proto to asi tak jednoduše nejde ,že jo ?...jsou tam ty vačky a rozvodový kola nahoře asi...idontknowredface

aha...

http://img12.imageshack.us/img12/805/sacs1.gif

K.a.s.y.m. (Člen)
03.05.2010 09:36:09

tak jak jsi to psal by to teoreticky šlo po sundání vaček,ale nějak si to nedokážu představit...zvlášť když by ti ventil zajel dovnitr do válce.help

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 09:36:52

aha ,no...

hlemejzd999 (Člen)
03.05.2010 09:39:35

K.a.s.y.m. psal:

tak jak jsi to psal by to teoreticky šlo po sundání vaček,ale nějak si to nedokážu představit...zvlášť když by ti ventil zajel dovnitr do válce.help

u těch aut to řeší tim kompreesorem , pag jim tam ten ventíl nespadne ,ale tady je to ňák moc komplikovaný na mě bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS