Nejsi přihlášen
Zkušenosti s ContiRaceAttackStreet
Budu potřebovat novů zadní gumu. Teď tam mám nahozenů Qualifiérku (a su s ňú aj spokojený), ale přemýšlám esli zkusit něco iného....
Ve vyhledavači sem našel, že tu Inkviz prodával nějaké kusy, tak se chcu optat esli je už někdo obul a esli má někdo nějaké zkušenosti
Re: Zkušenosti s ContiRaceAttackStreet
no ty prodaval,ale vloni a jezdili sme je snad vsichni
velice dobra guma za velice dobrou cenu, teda vod inkvize, normalne nevim kolik stoji.
na to, ze to ma bejt rizlej slajk, tak vepredu me vydrzela 10 a vzadu 5 tisic a drzela super.
...sam mezi jebkarema...
Datloj - jedu třetí sadu... nemám křivýho slova proti nim... na to moje mrdání za ty prachy
pro brusiče pneumatik, tento týden jsem dával nový předek a ráno jsem frčel na stk, když jsem si tam při čekání po 25km kontroloval vzorek, trošku mě zamrazilo, že jsem úplně zapoměl, že je nová (cestou dvakrát bota před Hartoušovem - pro znalé) takže teď si zbylých 75km ještě musim dávat pozor a naklánět pozvolna
Strýcfajtr !!!
osiris psal:xjelenoj: žereš to zajíždění, jak kdybys jel první sozónu ...co na tom chceš tvořit sto kiláků woe ?
co vole fšichni to říkaj - sto kiláků neklopit a opatrně ojíždět popř. urychlit šmirglem nedávno se tady vo tom sáhodlouze psalo
víš jak...abych něco nezkurvil
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 02.05.2010 15:58:52 Offline |
XJelen psal:takže teď si zbylých 75km ještě musim dávat pozor a naklánět pozvolna
chujovina, stačí jí POŘÁDNĚ vohřát a jezdi s ní klidně vod začátku plný náklony a uvidíš že bude držet jak přibitá!
doba je temná...
inkvizitorr psal:XJelen psal:takže teď si zbylých 75km ještě musim dávat pozor a naklánět pozvolna
chujovina, stačí jí POŘÁDNĚ vohřát a jezdi s ní klidně vod začátku plný náklony a uvidíš že bude držet jak přibitá!
děkuju ti ó veliký za radu eště mi řekni jak to mám udělat aby vydržel ten předek víc jak šest (hlavně teda na bokách)
tímto také děkuji starým kořenům zdejším, že pěkně rozvinuly mou ironickou poznámku o zajíždění, nově příchozí budou alespoň rychleji v obraze a Datlik aspoň nemůže prskat, že mu zasíráme vlákno
Strýcfajtr !!!
Marián psal:no ty prodaval,ale vloni a jezdili sme je snad vsichni
velice dobra guma za velice dobrou cenu, teda vod inkvize, normalne nevim kolik stoji.
na to, ze to ma bejt rizlej slajk, tak vepredu me vydrzela 10 a vzadu 5 tisic a drzela super.
to je docela málo ni? Počítám, že mě ta qualifiérka vydržela kolem osmi a vepředu eště nevím........
Mám jako přední a jsem spokojen najeto 5000 a ještě najede tak 2000.
Ináč finančně je to šumák. Buď ta qualifiérka nebo tentok contík oba za 2300,- kačen.
Enom přemýšlám esli když nebudou qualifiéry, tak bych vzal contíky, ale abych nešlápl vedle, jak se strýtama
bohužel na pirelky mi vyschly zdroje
Datel psal:XJelen psal:Datloj - jedu třetí sadu... nemám křivýho slova proti nim... na to moje mrdání za ty prachy
a co při mokru nebo vlhku? Užs to taky odzkůšal?
hele na mokru bych jel jak posranej i s mokrým slickem ale pár jízd na vodě už jsme dali, nikde jsem se s ní do krizovky nedostal, na vlhku jsme jeli akorát trochu vopatrnějc, ale jinak bez připomínek, jak se vohřeje, je bez problému... teda pokavaď já můžu soudit
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 02.05.2010 21:30:11 Offline |
ani na mokru to na nich neni nic strašnýho, jediný kdy dost kloužou je když je fakt zima.
kuci já teda nevim,já sem vloni jednu hentu sadu Race bral kámošoj na duc 748 a jako vod tý chvíle co to vobul mně proklíná,teda spíš proklíná helmuty fašouny..
jako do tý doby jezdil supercorsy a ted potřebuje přezout a jako že gumu vod helmuta už nikdy a křižuje se jak stará blažková..
jakože když s nima jel v mostě tak zahřátý asi dobrý,ale na cestě si s tim ta duc nějak nerozumí prej
KOVAL psal:kuci já teda nevim,já sem vloni jednu hentu sadu Race bral kámošoj na duc 748 a jako vod tý chvíle co to vobul mně proklíná,teda spíš proklíná helmuty fašouny..
jako do tý doby jezdil supercorsy a ted potřebuje přezout a jako že gumu vod helmuta už nikdy a křižuje se jak stará blažková..
jakože když s nima jel v mostě tak zahřátý asi dobrý,ale na cestě si s tim ta duc nějak nerozumí prej
michale bo na duc musej mít jenom pirellky na to naše mrdání...
Strýcfajtr !!!
akorát jsem je vobul mám najeto cca 300 kiláků,
zatím jsou dobrý,pěkně špičatý,do vinglu padaj samy..
XJelen je jezdí furt,a myslím,že je moc nešetří
takže asi držej dobře a prej pomalejc na mokru,
tomu jsem se fakt zasmál
Každopádně je teď pořádně vyzkoušíme v Brně,páč ve
čtvrtek co tam pojedeme bude chcát určitě....
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 08:52:00 Offline |
já ted dal na zadek nějakou Mišulinku z motárda co mi dal loni Osi na sosnový...zatim dobrý lepidlo...i na vodě to s tim docela šlo...tak jsem zvědavej na Brno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 03.05.2010 09:04:17 Offline |
KOVAL psal:no já taky každymu řikám že bych to odjezdil na zadku i s gumou z auta,přitom mym mrdání..
ikdyž teď s tim motorem 996,no nevim nevim,asi budu schánět pirelku..
kámoš kecá pozná piču poznat to určiě pude, ale jenom v mezních situacích na okruhu a s transpondérem nebo datarecordingem na bajku ale rozhodně ne na silnici a rozhodně ne pocitem... to je prostě bullshit
jezdil sem na rsv jak supercorsy, tak race attacky a vsadim se že na silnici by to prostě nepoznal, to sou jenom takový ty hospodský kecičky kór od lidí s italskejma bajkama
doba je temná...
inkvizitorr psal:KOVAL psal:no já taky každymu řikám že bych to odjezdil na zadku i s gumou z auta,přitom mym mrdání..
ikdyž teď s tim motorem 996,no nevim nevim,asi budu schánět pirelku..kámoš kecá pozná piču poznat to určiě pude, ale jenom v mezních situacích na okruhu a s transpondérem nebo datarecordingem na bajku ale rozhodně ne na silnici a rozhodně ne pocitem... to je prostě bullshit
jezdil sem na rsv jak supercorsy, tak race attacky a vsadim se že na silnici by to prostě nepoznal, to sou jenom takový ty hospodský kecičky kór od lidí s italskejma bajkama
...maj recht pane Kohn
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kdyby Inkviz prodával ty sady za tu cenu furt, tak nejezdim nic jinýho.
Ani na mokru se mi při normální jízdě nestalo, že by klouzla. U Sporty se mi to včera stalo 2x.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr psal:KOVAL psal:no já taky každymu řikám že bych to odjezdil na zadku i s gumou z auta,přitom mym mrdání..
ikdyž teď s tim motorem 996,no nevim nevim,asi budu schánět pirelku..kámoš kecá pozná piču poznat to určiě pude, ale jenom v mezních situacích na okruhu a s transpondérem nebo datarecordingem na bajku ale rozhodně ne na silnici a rozhodně ne pocitem... to je prostě bullshit
...a co památka mrtvý aprilky,cyniku
Duchcátisti jo, to je banda kecalů
...a bude hůř!
inkvizitorr (Administrator) 03.05.2010 09:42:10 Offline |
karlos100 psal:...a co památka mrtvý aprilky,cyniku
to byla čistá kokotina toho co seděl za řídítkama
doba je temná...
inkvizitorr psal:karlos100 psal:...a co památka mrtvý aprilky,cyniku
to sem nak nezachytil...kdy, kde, jak, proc
skoda ji
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Filous psal:inkvizitorr psal:karlos100 psal:...a co památka mrtvý aprilky,cyniku
...to sem se ale načekal, nešs to přiznals
já do něj nechtěl rejpat
jen jsem chtěl rozlišit italky,páč aprilku mám rád
a duchcáti zrovna moc ne,ale většinou ne kvůli motorce,ale majiteli
...a bude hůř!
inkvizitorr (Administrator) 03.05.2010 10:54:58 Offline |
karlos100 psal:a duchcáti zrovna moc ne,ale většinou ne kvůli motorce,ale majiteli
jako by mi to z držky vypadlo mam pak ještě jeden trumf a to audina s ústeckou značkou
doba je temná...
inkvizitorr psal:karlos100 psal:a duchcáti zrovna moc ne,ale většinou ne kvůli motorce,ale majiteli
jako by mi to z držky vypadlo mam pak ještě jeden trumf a to audina s ústeckou značkou
voni jsou vůbec ty koncernový fára na jedno brdo
a je fuck jesli ochcávka,superb,passat nebo audina
to je samej nesmrtelnej pilot
pochopitelně hlavně ve vojetinách minimálně 5 let a víc starejch
s kauflandtuning nálepkama
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 12:25:38 Offline |
Datel psal:No jinak k těm strýtům. Vypadaly jak dobré lepidla, ale než se zahřály, tak klúzaly, že mě prdel cvakala pětku drát. A na přechodech klúzaly aj po zahřátí
Su posránek. Chcu aby mě gumy podržely....
tak gumy sundej a zkus jezdit po kolejích..tam to určo neustřelí
inkvizitorr (Administrator) 03.05.2010 12:29:23 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Datel psal:No jinak k těm strýtům. Vypadaly jak dobré lepidla, ale než se zahřály, tak klúzaly, že mě prdel cvakala pětku drát. A na přechodech klúzaly aj po zahřátí
Su posránek. Chcu aby mě gumy podržely....tak gumy sundej a zkus jezdit po kolejích..tam to určo neustřelí
doba je temná...
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:Datel psal:No jinak k těm strýtům. Vypadaly jak dobré lepidla, ale než se zahřály, tak klúzaly, že mě prdel cvakala pětku drát. A na přechodech klúzaly aj po zahřátí
Su posránek. Chcu aby mě gumy podržely....tak gumy sundej a zkus jezdit po kolejích..tam to určo neustřelí
šak jezdím
Datel psal:No jinak k těm strýtům. Vypadaly jak dobré lepidla, ale než se zahřály, tak klúzaly, že mě prdel cvakala pětku drát. A na přechodech klúzaly aj po zahřátí
Su posránek. Chcu aby mě gumy podržely....
To, že je potřeba je zahřát s tím souhlasím. Na druhou stranu, jsou zahřátý docela rychle.
Vzhledem k tomu, že přechody jsou udělaný z materiálu ne nepodobnýmu tomu na kterým se učí škola smyku, není se co divit, že když na tom někdo jede jako kokot (třeba já), tak že mu to ustřelí, nebo sebou švihne.
Podle toho co píšeš, doporučuji mokrý sliky. Páč ty jsou uplně nejvíc...
Až teda po Koruní, Lesní směs z Lídloj.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.05.2010 22:00:28 Offline |
Pšán psal:..po několika sezónách na řezaných slikách jsem dneska na zadek dal Qualifiru..
..tak to su zvědavy..
abys nebyl zklamán...ja zatim cokoliv jsem obul po slickách stálo za prd..hlavně předek...zadek jsem moc nepostřeh jako změnu
inkvizitorr (Administrator) 04.05.2010 01:32:30 Offline |
KOVAL psal:a nejvíc sou tydlencty kecy vo tom jak sou ducatisti idioti a piloti aprílíjej hvězdy..
a ještě víc je když to řekne majitel voskákanýho hustothustýho Banditpičo stroje
aby ti nepraskla céfka histerko audi už máš???
doba je temná...
Stránky: 1