Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 14:04:47 Offline |
Re: ...gdo má apsajdy z Gixra 1100 r.v.91
Filous psal:...prostě z jedenácky SACS nebo i W motor??? ...ty vidle sou stejný......potřebuju zjistit dýlku vymezovací trubky mezi pružinou a vrchní zátkou...nebo mi uš jebne
Kdy to potřebuješ??zejtra bych ti to moh zkusit změřit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 14:18:55 Offline |
Filous psal:...no to bys byl zlatej!!!!!!!! ...až to bude, tag to bude...a jen aby sme si rozuměli, je to díl č.16
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 197_39.gif[/IMG]
...thanks
jo jo pochopil jsem co chceš...jen doufám,že ta zátka půjde vyndat bez nějakejch záludností
to povilis a strasne dobre se to dava nazpet
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 14:37:34 Offline |
Billy psal:to povilis a strasne dobre se to dava nazpet
to vim,ale jestli to půjde vůbec vyndat
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:to povilis a strasne dobre se to dava nazpet
...no namontovaný jen dyš vycukneš kolo a schodíš řidítka ...tagže dyš uš bude venku kolo, tag je asi jednodušší eště schodit blatnik a vyndat celej teleskop...eště furt mi to voměříš???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Billy psal:to povilis a strasne dobre se to dava nazpet
...nechci aby rozdělával vnitřní tlumič, stačí dyš povolí zátku, celý střeva zvostanou fcelku a fen sjede horní trupka, to nejni trabl...něco jinýho je dyš demontuješ zátku aby ses třeba dostal k pružině, to je pakec, s toho mam ze fčerejška namožený břišní svalstvo
Já to samozřejmě nevim, ale vim kdo by to vědět mohl :)
http://www.www.gsxr.wz.cz/adres.htm
za zkoušku nic nedáš a jestli ještě platí tem mobil neni nic jednodužšího než mu cinknout
Ps. Hned ten první v adresáři Michal Rollinger
Lihy psal:Já to samozřejmě nevim, ale vim kdo by to vědět mohl :)
http://www.www.gsxr.wz.cz/adres.htm
za zkoušku nic nedáš a jestli ještě platí tem mobil neni nic jednodužšího než mu cinknout
Ps. Hned ten první v adresáři Michal Rollinger
...ale Mlho, to víš že mě Roll napat hnet, ale po konzultaci s Kovalem sem to zavrch, páč Roll měl na svym Gixru eště klasický teleskopy a teť momentálně tam je vidle uplně z něčoho jinýho...a je to Míra a né Michal ...ale díkes
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 15:14:29 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Billy psal:to povilis a strasne dobre se to dava nazpet
...no namontovaný jen dyš vycukneš kolo a schodíš řidítka ...tagže dyš uš bude venku kolo, tag je asi jednodušší eště schodit blatnik a vyndat celej teleskop...eště furt mi to voměříš???
no to jsi mě nepotěšil
no celej ho vyndavat určitě nebudu..bo je na mě dost objímek se světlama atd.ale sundat kolo a blatník snad zvládnu pak si vnitřek vystrčim nahoru....no když už jsem to slíbil tak to změřim
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
to vim,ale jestli to půjde vůbec vyndat...no namontovaný jen dyš vycukneš kolo a schodíš řidítka ...tagže dyš uš bude venku kolo, tag je asi jednodušší eště schodit blatnik a vyndat celej teleskop...eště furt mi to voměříš???
no to jsi mě nepotěšil
no celej ho vyndavat určitě nebudu..bo je na mě dost objímek se světlama atd.ale sundat kolo a blatník snad zvládnu pak si vnitřek vystrčim nahoru....no když už jsem to slíbil tak to změřim
...jo, tag to pude ...eště jednou dík
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 15:20:20 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...no namontovaný jen dyš vycukneš kolo a schodíš řidítka ...tagže dyš uš bude venku kolo, tag je asi jednodušší eště schodit blatnik a vyndat celej teleskop...eště furt mi to voměříš???no to jsi mě nepotěšil
no celej ho vyndavat určitě nebudu..bo je na mě dost objímek se světlama atd.ale sundat kolo a blatník snad zvládnu pak si vnitřek vystrčim nahoru....no když už jsem to slíbil tak to změřim...jo, tag to pude ...eště jednou dík
zatim neděkuj..ještě jsem se do toho nepustil
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
no to jsi mě nepotěšil
no celej ho vyndavat určitě nebudu..bo je na mě dost objímek se světlama atd.ale sundat kolo a blatník snad zvládnu pak si vnitřek vystrčim nahoru....no když už jsem to slíbil tak to změřim...jo, tag to pude ...eště jednou dík
zatim neděkuj..ještě jsem se do toho nepustil
...tag hybaj, chátro líná
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2010 15:30:26 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...jo, tag to pude ...eště jednou díkzatim neděkuj..ještě jsem se do toho nepustil
...tag hybaj, chátro líná
dneska určitě ne zejtra asi spíš ne a o víkendu ani neuvažuju,ale jestli stačí v pondělí tak nebude problém
Filous psal:...a je to Míra a né Michal ...ale díkes
ci fix vim ne.., akorát sem čuměl, že je v tom adresslistu i koval tak mi to přecvaklo
a vůbec ti to tu hledám všemožně po netu a ty máš ještě pindy...to je vděk todlencto
Lihy psal:Filous psal:...a je to Míra a né Michal ...ale díkes
ci fix vim ne.., akorát sem čuměl, že je v tom adresslistu i koval tak mi to přecvaklo
a vůbec ti to tu hledám všemožně po netu a ty máš ještě pindy...to je vděk todlencto
...aby ses neposral
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 21:14:11 Offline |
vyřešeno..je to 130 mm
Stránky: 1