Nejsi přihlášen
Re: hledání fota ve foru
Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
hele betonářu, dyš dáš "nahrát obrázek" tak vpravo dole se ti objeví "moje fotky" a na to dyš klepneš tak se ti vobjeví všechny cos kdys nahrávals teda pokavaď nahrávals
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 20:21:56 Offline |
XJelen psal:Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
hele betonářu, dyš dáš "nahrát obrázek" tak vpravo dole se ti objeví "moje fotky" a na to dyš klepneš tak se ti vobjeví všechny cos kdys nahrávals
teda pokavaď nahrávals
to sice jo,ale ty co byli ještě n a FTP tam nebudou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
hele betonářu, dyš dáš "nahrát obrázek" tak vpravo dole se ti objeví "moje fotky" a na to dyš klepneš tak se ti vobjeví všechny cos kdys nahrávals
teda pokavaď nahrávals
to sice jo,ale ty co byli ještě n a FTP tam nebudou
jo von myslí až takhle dávno
na rexpes se dá ještě dostat, ale je to dost vo hubu a silveramnet je bloklý od šéfa
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
...nic takovýho jsem tam neobjevil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
byl to záběr z garage a byla tam konstrukce, zelená, s leštícím kotůčem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:osiris psal:Koldan psal:gdysi dávno sem sem dával fotočku leštičky, kerů sem měl udělanů doma, ňak tak nemožu tu fotočku najít, pomože mi něgdo? dá sa to najít něgde na ftp?
byl to záběr z garage a byla tam konstrukce, zelená, s leštícím kotůčem
...hele fakt ne, v tvý bejvalý složce to není a v hnojníku taky ne, hnojník jsem čas od času čistil, tak je to asi v pánu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1