Nejsi přihlášen
nabidka dovozu zbozi z Englandu
Protoze ted kazdy pondeli litam do Londyna a ve ctvrtek se zase vracim, tak jsem si rikal, ze bych mohl byt i nekomu uzitecnej (kdyz uz ne tomu zivotnimu prostredi).
Takze kdyby nekdo chtel objednavat treba neco z e-bay nebo jinejch sracek a nebyla moznost zaslat do CR, tak jsem ochoten poskytnout svoji adresu do prace a zbozi (samozrejme rozumne velikosti a vahy) vyzvednout a dovezt do prahy.
Jen teda se mi moc nechce s tim pak jeste chodit na postu tady u nas a posilat to dal, takze nejlepci by bylo osobni prevzeti. Ale je jasny, ze kdyz to nepujde jinak, tak se s tou postou klidne i obetuju
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.04.2010 16:54:10 Offline |
Re: nabidka dovozu zbozi z Englandu
všechno už se dá sehnat tady, nicméně něco blbě, takže pro mě každej tejden dvě karbičky JPS prosím černý
platím cash, klidně i v librách
kdy dorazí první kontraband
jo a ještě tak dvě, tři pinty Moorhouse's Brewery - Black Cat
bez pěny a teplý
nebo ještě Mc Mullens (černý), točej ho v jednom pubu od picadilly směrem do čínský čtvrti. jo a aktuální MCM
doba je temná...
a nechces rovnou dovezt celej karton tech JPS at mas zasobu tak na mesic? Kontranad dorazi pristi ctvrtek - k vyzvednuti bud primo na letisti ve 21:30 nebo pak treba v patek nebo nekdy o vikendu. Ale cigara jsou tam celkem drahy - Macka nebo lakiny pod 6 liber nejdou, tak si priprav cash (je mi jedno jestli kc ne libry).
S tim pivem me do letadla asi nepustej a v batuzku by se mi nejspis rozlilo. Pri nejhorsim nachcuji na pitchru
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.04.2010 17:46:39 Offline |
Loser psal:a nechces rovnou dovezt celej karton tech JPS at mas zasobu tak na mesic?
Kontranad dorazi pristi ctvrtek - k vyzvednuti bud primo na letisti ve 21:30 nebo pak treba v patek nebo nekdy o vikendu. Ale cigara jsou tam celkem drahy - Macka nebo lakiny pod 6 liber nejdou, tak si priprav cash (je mi jedno jestli kc ne libry).
S tim pivem me do letadla asi nepustej a v batuzku by se mi nejspis rozlilo. Pri nejhorsim nachcuji na pitchru
no ty JPS sou taky drahý jako kráva, myslim že okolo těch šesti sou taky ovšem co bys neudělal pro image
takže po dvou krabkách
takovy zásoby si nemůžu dovolit
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.04.2010 18:53:44 Offline |
Loser psal:OK. Snad nezapomenu. Ozvu se az dorazim
a ty MCM!!! budou je mít i na letišti....
doba je temná...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 19:06:53 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 19:07:39 Offline |
akorát to asi dost kouří ,když to hoří...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 19:10:21 Offline |
hlemejzd999 psal:akorát to asi dost kouří ,když to hoří...
teda esli se to nepije
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 30.04.2010 19:10:43 Offline |
hlemejzd999 psal:inkvizitorr psal:Loser psal:OK. Snad nezapomenu. Ozvu se az dorazim
a ty MCM!!! budou je mít i na letišti....
ty MCM maj všude - ne jen na letišti...
http://img72.imageshack.us/img72/7393/vstiekw.jpg
překlem, sou to MCN
doba je temná...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.04.2010 19:13:32 Offline |
inkvizitorr psal:hlemejzd999 psal:inkvizitorr psal:
a ty MCM!!! budou je mít i na letišti....ty MCM maj všude - ne jen na letišti...
http://img72.imageshack.us/img72/7393/vstiekw.jpgpřeklem, sou to MCN
jo to sou ty noviny ? tak to sem vodhad dobře ...kouří se to
![]() |
kneehammer (Člen) 02.05.2010 13:26:03 Offline |
Mne jednu vomacku "paliva huba"
http://www.trendspot.ie/blog/wp-content … _sauce.jpg
Maji to v Sainsbury's, na big meka nema chybu
(spis to ber jako inspiraci nez realnej pozadavek,nevim kde bych to vyzvedl)
..:: B12 inside ::..
To loser:
Nevím kolik uneseš, tak by mě zajímalo co je rozumná velikost a váha??
Potřeboval bych dovézt boční plasty(kapoty) na můj S-ko-bajk, pokud se mi nepodaří frajera zlomit, že by mi to jako poslal on. Je to aukce, ještě teda vůbec nevím jestli se mi podaří ji vyhrát, tak stejně teď nevím jestli mám přihazovat, aby to nedopadlo jako posledně
. Co ty na to jako svazák...
WD club member...
Hanz psal:To loser:
Potřeboval bych dovézt boční plasty(kapoty) na můjS-ko-bajk, pokud se mi nepodaří frajera zlomit, že by mi to jako poslal on. Je to aukce, ještě teda vůbec nevím jestli se mi podaří ji vyhrát, tak stejně teď nevím jestli mám přihazovat, aby to nedopadlo jako posledně
...jestli jsou v prášku, nebo drcený, tak to zvládne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Hanz psal:To loser:
Potřeboval bych dovézt boční plasty(kapoty) na můjS-ko-bajk, pokud se mi nepodaří frajera zlomit, že by mi to jako poslal on. Je to aukce, ještě teda vůbec nevím jestli se mi podaří ji vyhrát, tak stejně teď nevím jestli mám přihazovat, aby to nedopadlo jako posledně
...jestli jsou v prášku, nebo drcený, tak to zvládne
...tak pokud mi je zase zpátky vylisuje, tak proč ne.....
...jináč je mi jasný, že to asi nepude, ale mohl by mi je poslat z toho englandu von, když ty sové to neumí nebo co...
WD club member...
Hanz:
covece, s kapotama se ti vopravdu tahat nebudu. Jezdim tam jen s mensim batuzkem a nevim, jak by na me na letisti cuceli, kdybych jim tam hodil na pas ty plasty a rek, ze je to moje zavazadlo
No a s tim poslanim od tam? Nevim nevim. Kdyz to nezvladaj poslat ti picusove, tak nevim, jak to zmaknu ja
Loser psal:Hanz:
covece, s kapotama se ti vopravdu tahat nebudu. Jezdim tam jen s mensim batuzkem a nevim, jak by na me na letisti cuceli, kdybych jim tam hodil na pas ty plasty a rek, ze je to moje zavazadlo
No a s tim poslanim od tam? Nevim nevim. Kdyz to nezvladaj poslat ti picusove, tak nevim, jak to zmaknu ja
Sem myslel, žes větší frajer, ale bylo hned jasný, že se s tím tahat nebudeš, bo už ti tak dá práci se tahat s velkým brabánkem jakožto autobusákovi....
Jinak už to nejní aktuální, dražba doběhla.....ale zajímalo by mě co v tom maj za problém sem cosi poslat, když si to poštovný přeci uhradíš sám...
WD club member...
tak pane inkvizz, mas to za 385 Kc (prepocteno loserovskym kurzem 30 Kc za 1 GBP)nebo 12,83 GBP . Noviny za 1,99 a jedna krabka JPS cernych za 5,42.
Kontraband pristava zitra v 9:35 prazskeho casu a k dispozici bude cely vikend
Stránky: 1