Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nabidka dovozu zbozi z Englandu

Loser (Administrator)
30.04.2010 15:43:41

nabidka dovozu zbozi z Englandu

Protoze ted kazdy pondeli litam do Londyna a ve ctvrtek se zase vracim, tak jsem si rikal, ze bych mohl byt i nekomu uzitecnej (kdyz uz ne tomu zivotnimu prostredi).
Takze kdyby nekdo chtel objednavat treba neco z e-bay nebo jinejch sracek a nebyla moznost zaslat do CR, tak jsem ochoten poskytnout svoji adresu do prace a zbozi (samozrejme rozumne velikosti a vahy) vyzvednout a dovezt do prahy.
Jen teda se mi moc nechce s tim pak jeste chodit na postu tady u nas a posilat to dal, takze nejlepci by bylo osobni prevzeti. Ale je jasny, ze kdyz to nepujde jinak, tak se s tou postou klidne i obetuju

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator)
30.04.2010 16:54:10

Re: nabidka dovozu zbozi z Englandu

všechno už se dá sehnat tady, nicméně něco blbě, takže pro mě každej tejden dvě karbičky JPS prosímgood černýgood platím cash, klidně i v libráchgood kdy dorazí první kontrabandhelp jo a ještě tak dvě, tři pinty Moorhouse's Brewery - Black Catgood bez pěny a teplýgood nebo ještě Mc Mullens (černý), točej ho v jednom pubu od picadilly směrem do čínský čtvrti. jo a aktuální MCMgood

doba je temná...
Hanz (Člen)
30.04.2010 17:40:34

...dobré vědětgood, už sem se jednou v dražbě splet a vyhrál jiredface, frajer mi pak samozřejmě nic neposlal bo neposílal mimo angliibad

WD club member...
Loser (Administrator)
30.04.2010 17:42:21

a nechces rovnou dovezt celej karton tech JPS at mas zasobu tak na mesic? bigsmile Kontranad dorazi pristi ctvrtek - k vyzvednuti bud primo na letisti ve 21:30 nebo pak treba v patek nebo nekdy o vikendu. Ale cigara jsou tam celkem drahy - Macka nebo lakiny pod 6 liber nejdou, tak si priprav cash (je mi jedno jestli kc ne libry).
S tim pivem me do letadla asi nepustej a v batuzku by se mi nejspis rozlilo. Pri nejhorsim nachcuji na pitchru bigsmile

30.04.2010 17:46:39

Loser psal:

a nechces rovnou dovezt celej karton tech JPS at mas zasobu tak na mesic? bigsmile Kontranad dorazi pristi ctvrtek - k vyzvednuti bud primo na letisti ve 21:30 nebo pak treba v patek nebo nekdy o vikendu. Ale cigara jsou tam celkem drahy - Macka nebo lakiny pod 6 liber nejdou, tak si priprav cash (je mi jedno jestli kc ne libry).
S tim pivem me do letadla asi nepustej a v batuzku by se mi nejspis rozlilo. Pri nejhorsim nachcuji na pitchru bigsmile

no ty JPS sou taky drahý jako kráva, myslim že okolo těch šesti sou takybad ovšem co bys neudělal pro imagesmokin takže po dvou krabkáchbigsmile takovy zásoby si nemůžu dovolitcool

doba je temná...
Loser (Administrator)
30.04.2010 17:50:22

OK. Snad nezapomenu. Ozvu se az dorazim

huskyb12 (Administrator)
30.04.2010 18:50:27

Lůzr: dobře Ty good

ale di, Ty brepto ...
30.04.2010 18:53:44

Loser psal:

a ty MCM!!! budou je mít i na letišti....smokin

doba je temná...
hlemejzd999 (Člen)
30.04.2010 19:06:53

inkvizitorr psal:
Loser psal:

ty  MCM maj  všude - ne jen na letišti... bigsmile

http://img72.imageshack.us/img72/7393/vstiekw.jpg

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
30.04.2010 19:07:39

akorát to asi dost kouří ,když to hoří...

hlemejzd999 (Člen)
30.04.2010 19:10:21

hlemejzd999 psal:

akorát to asi dost kouří ,když to hoří...

teda esli se to nepije bigsmile

30.04.2010 19:10:43

hlemejzd999 psal:
inkvizitorr psal:
Loser psal:

překlem, sou to MCNsmokin

doba je temná...
hlemejzd999 (Člen)
30.04.2010 19:13:32

inkvizitorr psal:
hlemejzd999 psal:
inkvizitorr psal:

překlem, sou to MCNsmokin

jo to sou ty noviny ? tak to sem vodhad dobře ...kouří se to smokin

Loser (Administrator)
01.05.2010 00:28:04

MCN? To sou nejaky Mestsky Cinoherni Noviny?idontknowidontknowidontknowbigsmilebigsmile

OK, mrknu i po MCN. A neprodavaj se nahodou i u nas?idontknowidontknowidontknow

kneehammer (Člen)
02.05.2010 13:26:03

Mne jednu vomacku "paliva huba" bigsmile

http://www.trendspot.ie/blog/wp-content … _sauce.jpg

Maji to v Sainsbury's, na big meka nema chybu good

(spis to ber jako inspiraci nez realnej pozadavek,nevim kde bych to vyzvedlcool)

..:: B12 inside ::..
Hanz (Člen)
02.05.2010 21:16:32

To loser:
Nevím kolik unesešsmile1, tak by mě zajímalo co je rozumná velikost a váha??idontknow
Potřeboval bych dovézt boční plasty(kapoty) na můj pussyS-ko-bajk, pokud se mi nepodaří frajera zlomit, že by mi to jako poslal on. Je to aukce, ještě teda vůbec nevím jestli se mi podaří ji vyhrát, tak stejně teď nevím jestli mám přihazovat, aby to nedopadlo jako posledněredface. Co ty na to jako svazák...surprised

WD club member...
svatej (Člen)
02.05.2010 21:17:41

kua,mam chut na cider.surprised

Amen. . .
osiris (Člen)
02.05.2010 22:52:56

Hanz psal:

To loser:
Nevím kolik unesešsmile1, tak by mě zajímalo co je rozumná velikost a váha??idontknow
Potřeboval bych dovézt boční plasty(kapoty) na můj pussyS-ko-bajk, pokud se mi nepodaří frajera zlomit, že by mi to jako poslal on. Je to aukce, ještě teda vůbec nevím jestli se mi podaří ji vyhrát, tak stejně teď nevím jestli mám přihazovat, aby to nedopadlo jako posledněredface. Co ty na to jako svazák...surprised

...jestli jsou v prášku, nebo drcený, tak to zvládne cool

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hanz (Člen)
03.05.2010 00:32:50

osiris psal:
Hanz psal:

To loser:

...jestli jsou v prášku, nebo drcený, tak to zvládne cool

...tak pokud mi je zase zpátky vylisuje, tak proč ne.....bigsmile
...jináč je mi jasný, že to asi nepude, ale mohl by mi je poslat z toho englandu von, když ty pussysové to neumí nebo co...idontknow

WD club member...
Loser (Administrator)
03.05.2010 11:46:33

Hanz:
covece, s kapotama se ti vopravdu tahat nebudu. Jezdim tam jen s mensim batuzkem a nevim, jak by na me na letisti cuceli, kdybych jim tam hodil na pas ty plasty a rek, ze je to moje zavazadlo smile1
No a s tim poslanim od tam? Nevim nevim. Kdyz to nezvladaj poslat ti picusove, tak nevim, jak to zmaknu ja smile1

Hanz (Člen)
03.05.2010 13:12:03

Loser psal:

Hanz:
covece, s kapotama se ti vopravdu tahat nebudu. Jezdim tam jen s mensim batuzkem a nevim, jak by na me na letisti cuceli, kdybych jim tam hodil na pas ty plasty a rek, ze je to moje zavazadlo smile1
No a s tim poslanim od tam? Nevim nevim. Kdyz to nezvladaj poslat ti picusove, tak nevim, jak to zmaknu ja smile1

Sem myslel, žes větší frajersurprised, ale bylo hned jasný, že se s tím tahat nebudeš, bo už ti tak dá práci se tahat s velkým brabánkem jakožto autobusákovi....bigsmilebigsmilebigsmile
Jinak už to nejní aktuální, dražba doběhla.....ale zajímalo by mě co v tom maj za problém sem cosi poslatheadshake, když si to poštovný přeci uhradíš sám...help

WD club member...
Loser (Administrator)
03.05.2010 14:19:23

Hanz: no bud se jim nechcou vyplnovat nejaky papiry a nebo jsou to velci patrioti, takze proste prodavame jen svejm lidem bigsmile

Myšák (Člen)
03.05.2010 22:10:56

1x Moto GP 09/10 na PS3 dyž to tam budou mit levnejc jak 35 GBP good

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Loser (Administrator)
05.05.2010 20:15:08

tak pane inkvizz, mas to za 385 Kc (prepocteno loserovskym kurzem 30 Kc za 1 GBP)nebo 12,83 GBP . Noviny za 1,99 a jedna krabka JPS cernych za 5,42.
Kontraband pristava zitra v 9:35 prazskeho casu a k dispozici bude cely vikendgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS