Nejsi přihlášen
Někdo ze severní moravy na pičojízdy do Brna?
Zdar
kdo jede do Brna na pičojízdy z okolí Ostravy v pátek ráno? že bych se připojil ať to nehrnu sám.
plánoval bych vyjet tak v 6...
Re: Někdo ze severní moravy na pičojízdy do Brna?
Borák psal:Pšán neser
jasně že ve čvrtek do depa na pifko
..no já ti nevím,pivo nepiju (bys už mohl vědět,woe) a v mém kvalitním spacáku je zima i v plus dvaceti..
..a včil babo mudruj..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.05.2010 14:51:13 Offline |
Pšán psal:Borák psal:Pšán neser
jasně že ve čvrtek do depa na pifko..no já ti nevím,pivo nepiju (bys už mohl vědět,woe) a v mém kvalitním spacáku je zima i v plus dvaceti..
..a včil babo mudruj..
tak v tom případě jedině kořalku...pivo to neni a je po ní teplo i bez spacáku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Taky bych le ve čtvrtek ale bohužel nemám ani spacák a ani mi to nějak časově nevychází...
jennys psal:No já, Rendy, Paavlin a možná ještě někdo jedem už ve čtvrtek, noc nějak přežijem a určo to bude lepší než vyjíždět v šest ráno...
Tak nevím
..jedete autem nebo na na kozách..a pokud by nevadilo,tak v koliko,odkud..jestli se teda mohu přidat..
Pšán psal:jennys psal:No já, Rendy, Paavlin a možná ještě někdo jedem už ve čtvrtek, noc nějak přežijem a určo to bude lepší než vyjíždět v šest ráno...
Tak nevím..jedete autem nebo na na kozách..a pokud by nevadilo,tak v koliko,odkud..jestli se teda mohu přidat..
S největší pravděpodobností od pumpy u Honyše v cca 16.00, i když čas je zatím jen můj nástřel, zítra budeme telekonferovat a pokud by byla změna, dám ti vědět, určitě jedem na mašinách (tedy kozách), Brno je široké a nikdo to nebude chtít dobrovolně rozvěsit.
Pšán:Jedu s Kožuchem dodávkou ve čtvrtek!
P.S.Jasně že jedině na červené benzině na Rudné kde jinde
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Hospoda Honyš je hned za sjezdem na Proskovice z ulice vedoucí od Kotvy na Výškovice, tedy z Výškovické, červená Benzina je odtamtud kousek, klidně počkej tam, můžem tě vyzvednout, když nebudeš chtít to hledat. Jo a na dnešní telekonferenci jsme se dohodli o odjezdu v 17.00 hod, takže jestli chceš...
..jestli je to tahle http://maps.google.cz/?utm_campaign=cs& … y%20google tak to najdu a na 17-ou tam budu..není problém..
Pšán psal:..jestli je to tahle http://maps.google.cz/?utm_campaign=cs& … y%20google tak to najdu a na 17-ou tam budu..není problém..
No, ono na tom odkazu nic není, ale každopádně, pokud bys měl problém, mám číslo v profilu.
Stránky: 1