Nejsi přihlášen
Nabijecka na gelovku
Nevite nahodou nekdo,kde by se dala za nejakej dobrej peniz koupit nabijecka na gelovou baterku? Nebo se to da nabijet normalni nabijeckou (treba na baterku do auta)?
diky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Nabijecka na gelovku
Nedávno se to tady řešilo!
Zadej si do googlu OPTIMATE a vono ti něco vyjede-nechce se mi to hledat...
Mam tu Optimate III sp a super!
Zkus třeba www.akushop.cz
Jinak se mi zdá jednodušší hledat přes vyhledávač a napsat jedno blbý slovo,než se ptát na diskusi
PURE NAKED BIKE!
diky panove, diky
jasne, ze sem mohl dat vyhledat v diskuzi, ale chtel po ranu trosku probrat Kellyho
Myslim, ze origos uz tam neni ... kdyz sem tu manu kupoval,tak mam takovej dojem, ze mi ten typek rikal, ze daval loni novou. No uvidime ... kazdopadne jeste jednou diky za pomoc
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...je to možný,nemam s tim zkušenost...
Je pravda,že nakupování levných věcí má taky něco do sebe.
Například mám doma nezničitelnou vrtačku z Baumaxu
2 roky záruka,vždy tak měsíc před vypršením lhůty(nebo dřív,když se vysere),jí dám pokouřit, nebo něco záměrně zničim...dojedu do baumaxu,tam jsou u rerklamací takový palousci,ani se nepodivaj,co tomu je a hned mi dávaj novou v krabicisamozřejmě záruka opět 2 roky!
Takže přístroj teoreticky na doživotí za 7 stovek!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:...je to možný,nemam s tim zkušenost...
Je pravda,že nakupování levných věcí má taky něco do sebe.
Například mám doma nezničitelnou vrtačku z Baumaxu
2 roky záruka,vždy tak měsíc před vypršením lhůty(nebo dřív,když se vysere),jí dám pokouřit, nebo něco záměrně zničim...dojedu do baumaxu,tam jsou u rerklamací takový palousci,ani se nepodivaj,co tomu je a hned mi dávaj novou v krabicisamozřejmě záruka opět 2 roky!
Takže přístroj teoreticky na doživotí za 7 stovek!
kdyby byl každej takovej chytrák, to by jsme se tady měli
S úsměvem jde všechno líp :o)
hele, kámoš co je megahustej elektromechanik a dělá do elektriky víc než já a má na to i títul, ale vopravdu fest měl tu moji lídláckou rozdělanou a říkal mi,že to nejni ouplnej šit, ale že estli s tím chcu nabíjet gelovku,tak tam trošku přenastaví napětí,páč jináč to prej nejni gut,ale pak říkal,že už to gut bude,tož to já jen tak, aby ste věděli.Tuším,že říkal, že tam maj nastavený 13 v a že by tam mělo být 14 či co
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1