Nejsi přihlášen
Romský facebook
tak tenhle odkaz na D-FENSovi mě fakt pobavil
http://aplikace.mvcr.cz/vozidla/patrani … amp;za=and
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Re: Romský facebook
Petr psal:nevím ale takoví lidé by skoro ani meměli mít právo volit.
Myslím, že nemohou byt soudní..
Petře,tys mne fakt pobavil,je vidět,že jsi slušnej kluk
...je to banda nesvéprávnejch,vychcanejch kriplů,který by nejen neměli volit
(oni stejně moc volit nechoděj) ale neměli by mít bez odpracování
minimálně sta hodin veřejně prospěšnejch prací měsíčně nárok na jakoukoli
podporu,příspěvek nebo úlevu... Pak by klidně zbylo na dotovaný zdravotnictví
nebo pár kaček navíc důchodcům..
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.05.2010 10:05:23 Offline |
karlos100 psal:Petr psal:nevím ale takoví lidé by skoro ani meměli mít právo volit.
Myslím, že nemohou byt soudní..Petře,tys mne fakt pobavil,je vidět,že jsi slušnej kluk
mi mluvíš z duše jen to neplatí jen o cikánech,ale o všech který se práci dlouhodobě vyhybaj.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:Petr psal:nevím ale takoví lidé by skoro ani meměli mít právo volit.
Myslím, že nemohou byt soudní..Petře,tys mne fakt pobavil,je vidět,že jsi slušnej kluk
mi mluvíš z duše jen to neplatí jen o cikánech,ale o všech který se práci dlouhodobě vyhybaj.
To jo,šak voni tam nejsou jen cikorky ale i další výkvět národa
...a bude hůř!
znam takovejch par lidi taky bilejch, proste ty kurvy delat nebudou nikdy, jsou lini jak vsi a porad jenom nadavaj. Mam dobry sousedy zavistivy, nejdriv to bylo vypusteny kolo u auta, pak pichly kolo u auta, pak povoleny srouby na kole, nezavazim jim ani v ceste autem. Proste kdyz si neco koupis nebo neco vlastnis projevuje se to zavisti takovyho kalibru, bohuzel sem ho u toho jeste nikdy nechytl ale clovek vi snad 99% kdo to je no. A cerni nejsou ale delat nebudou, zevlovat v monterkach v jejich narodnim kroji pred barakem je normalni, v baraku na tri podlazi trojgeneracni cca 12 lidi.
Dobře jsi to napsal, no svět není nikdy černej ani bílej-kua Sahula měl pravdu Samo mi vadí cigáni, který nedělaj, a tydle o kterých píšeš nazývám bílými cigány, tj. stavím lháře a pokrytce na stejnou lajnu.
Billy psal:znam takovejch par lidi taky bilejch, proste ty kurvy delat nebudou nikdy, jsou lini jak vsi a porad jenom nadavaj. Mam dobry sousedy zavistivy, nejdriv to bylo vypusteny kolo u auta, pak pichly kolo u auta, pak povoleny srouby na kole, nezavazim jim ani v ceste autem. Proste kdyz si neco koupis nebo neco vlastnis projevuje se to zavisti takovyho kalibru, bohuzel sem ho u toho jeste nikdy nechytl ale clovek vi snad 99% kdo to je no. A cerni nejsou ale delat nebudou, zevlovat v monterkach v jejich narodnim kroji pred barakem je normalni, v baraku na tri podlazi trojgeneracni cca 12 lidi.
Prstořeza známej:-)
Stránky: 1