Nejsi přihlášen
Re: OSTRAVSKÁ MORAVSKÁ SEKCE 18.04.2010
Janna psal:Hanz psal:Co takhle někdo zítra (29.4) někde kolem poledne a dál???
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,ale až kolem toho poledne cca.14h
...to už bude asi trochu pozdě, dřív nemůžeš...musím být nejpozději mezi 17-18hod doma, máme nějakou debilní schůzoj
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:Co takhle někdo zítra (29.4) někde kolem poledne a dál???
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,ale až kolem toho poledne cca.14h
...to už bude asi trochu pozdě, dřív nemůžeš...musím být nejpozději mezi 17-18hod doma, máme nějakou debilní schůzoj
a v kolik?
Nevím,mám doma ještě práci.Mám brigádu,tak na tom budu asi dělat.V kolik bys chtěl jet?
Hanz psal:Sem tady...
Super vyjížďka, Datlíkům děkuji za pohoštění a všem za bezva pokec....rád sem vás všechny viděl i Nikču...
Ahooj,to sem ráda,žes dojel dobřeA těším se na další vyjížďku a procházku s Niki
Janna psal:Hanz psal:Sem tady...
Super vyjížďka, Datlíkům děkuji za pohoštění a všem za bezva pokec....rád sem vás všechny viděl i Nikču...Ahooj,to sem ráda,žes dojel dobřeA těším se na další vyjížďku a procházku s Niki
..a bude balónek.....
WD club member...
Hanz psal:Janna psal:Hanz psal:Sem tady...
Super vyjížďka, Datlíkům děkuji za pohoštění a všem za bezva pokec....rád sem vás všechny viděl i Nikču...Ahooj,to sem ráda,žes dojel dobřeA těším se na další vyjížďku a procházku s Niki
..a bude balónek.....
Hanz psal:zdenek 1 psal:Že bych se ozval na tu tvoji grilovačku?? pták sem a ptáka mám taky...že jo Hanzi?!
a ještě můžeš přes ptáka dostat, když neporeferuješ co nový sedlo, foto, dojmy atd...
no co bych říkal,měkoučké ale mohlo být trošičku ještě širší....za litr...
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Hanz psal:zdenek 1 psal:Že bych se ozval na tu tvoji grilovačku?? pták sem a ptáka mám taky...že jo Hanzi?!
a ještě můžeš přes ptáka dostat, když neporeferuješ co nový sedlo, foto, dojmy atd...
no co bych říkal,měkoučké ale mohlo být trošičku ještě širší....za litr...
...a omezilo to trochu ty vibrace nebo prd...kdyžtak mi pošli foto na mail...
WD club member...
Hanz psal:zdenek 1 psal:Hanz psal:
a ještě můžeš přes ptáka dostat, když neporeferuješ co nový sedlo, foto, dojmy atd...no co bych říkal,měkoučké ale mohlo být trošičku ještě širší....za litr...
...a omezilo to trochu ty vibrace nebo prd...kdyžtak mi pošli foto na mail...
lepší je to ukázat na živo!se někdy domluvíme
když to jede,je to OK
Stránky: 1 2