Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 13.05.2010 13:07:12 Offline |
Re: čumím - behanie po vode...
Dyt to tam rikaj. Neni to fejk
Staci mit ty boty a pak uz musis jen verit v toho pana co se houpal na prednim skle
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
teoreticky to dle mě je možné..
voda má svou hustotu a pokud na ni dostatečně rychle dopadneš, nestihne změnit svuj tvar(tě pohltit)
každý si někdy v životě dal tzn. placáka tak víte jak bolí pivas při dopadu..
ovšem nevím jestli kluci umí tak rychle šlapat..
tož tak..
bolek009 psal:Je zajímavý, že všichni padaj v jednom místě.
Tam, kde prkno končí.
presne tak. A nekteri jeste driv - to kdyz se nahodou netrefi :) a hlavne padaji prevazne do boku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 14:05:59 Offline |
Loser psal:bolek009 psal:Je zajímavý, že všichni padaj v jednom místě.
Tam, kde prkno končí.presne tak. A nekteri jeste driv - to kdyz se nahodou netrefi :) a hlavne padaji prevazne do boku
už sám název stránky...college humor...mluví víc než výmluvně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vteřina 47: jak tam utíká,je vidět,jak kus od něj se hladina rozvlní,jak když tam je lávka těsně pod hladinou....kluci si dobře dělaj z lidí prdel...nakonec tam přijdou s klackem,píchnou ho do vody a ta ustoupíčlověk s minimem IQ a racionálního uvažování si obrázek udělá....
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Petr psal:teoreticky to dle mě je možné..
voda má svou hustotu a pokud na ni dostatečně rychle dopadneš, nestihne změnit svuj tvar(tě pohltit)
každý si někdy v životě dal tzn. placáka tak víte jak bolí pivas při dopadu..
ovšem nevím jestli kluci umí tak rychle šlapat..
Zkus si vzít půlkilovej šutr a hodit s ním žabku.
A to o čem tu mluvíš, tak tomu se myslím říká povrchové napětí, ale zase tak jistej si tím nejsem, páč jsem měl fyziku naposled před asi 4 rokama, ale třeba Kelly vy mohl vědít.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ovšem o starejch šaulinech se to povídalo, že to uměj
nicola.foxx (Člen) 13.05.2010 19:26:48 Offline |
osiris psal:...já se jednou potkal na břehu kacbachu a koukal jsem že jdu proti sobě taky po vodě
Jenze to se ti stava nekolikrat denne a i na vice mistech Ale to uz je proflaknuty, takze to jen pripominam.
A k tomu videu = 100% se tomu da verit. Bezej po vode, bezej. Tak co
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jenom blby lidi na to naletej, prislo me ze v 0:47 je tam docela hrana zvedla od nejake lavky jinak je to picovina jak mraky :D jednou bezi bokem podruhe spravne po lavce , hlavni je se soustredit
Ondráš - váha kameňa není rozhodující na to udělat s ním žabku, pouze pak už na to nemáme sílu.. Pro žabky je důležité hlavně mít správný tvar šutru, a hodit ho pod správným uhlem a silou na hladinu. Se podiv co dělá voda se čluny při rychlostních závodech když se něco vysere .. např :
http://www.youtube.com/watch?v=8UdN84Fudv0&NR=1
jak říkám, je to o rychlosti..
Tím je nechci bránit a doufám, že svoje botky prodávají i s prky viz 0:47s jak již byl o upozorněno
tož tak..
Petr psal:Ondráš - váha kameňa není rozhodující na to udělat s ním žabku, pouze pak už na to nemáme sílu..
A vo to jde...
Kolik síly potřebuješ, abys to udělal s půl kilovým kamenem a kolik síly a rychlosti bys teda potřeboval, abys to udělal s 80 kg člověkem s možná ještě menší styčnou plochou v podobě bot.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.05.2010 16:55:26 Offline |
potomci toho maníka co ho přišpendlily na kříž ten taky v jedný nic moc knížce chodil po vodě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1