Nejsi přihlášen
Stránky: 1
Index » Technická poradna » Suzuki Gsf 600s Bandit na kolik mě příjde nová spojka a řetězová sada?
Re: Suzuki Gsf 600s Bandit na kolik mě příjde nová spojka a řetězová sada?
Vitej na Bandit strankach
1. pockej si do vecera,urco ti nekdo poradi,az se vratej z vyjizdek...
2. Nez se tak stane,poradne se zaregistruj,jinak ti tezko nekdo odpovi...
3. Neotvirej zbytecne 2 nova temata,kdyz ses na to moh zeptat v jedine otazce....
4. Bandit !!!
...che palle !!!
Tak to je opět moje parketa
I pritivní ležák počatej ze znásilněné cigánky opilým čolkem si cenu lamel dokáže při troše snahy zjistit sám
Pokud to nezvládá předpokládám mínusové IQ a další debata by měla tempo učení polomrtvé opice vkládat kolíky do správných otvorů
God Save The Queen!
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Každej nějak začínal, žejo?
Takže: řetězovek je na netu plno třeba www.nokamoto.cz stojí dle typu a výrobce od 3000 kč (zhruba)
Spojka obyč, v replice od 2500 kč.
Předpokládám, že to tu leckdo sestřelí s tím, že repliky sou shit, ale samo můžeš mít i za 6000.
Dle přání každého soudruha.
There's a pie in the sky when you die.
řetězovka okolo 4,5 litru, spojku jsem měnil v 50 tis. a eště to nepotřebovala. Co stály lamely a pružiny si už nepamatuju a frakturu nemůžu v tom mým bordelu najít.
Autobus je taky Suzuki... .
Yello, Kelly:
Asi se zalekl a už se tu nebojevil. Myslí si, že jsem banda nafoukanejch dementů, kteří tady machrujou a nejsou schopný ani nikomu poradit. Že si o sobě myslíme, že jsem sežrali Šalamounový hovno a že už sem ani nepáchne, protože s takovejma usama se nebude bavit, páč je to pod jeho úroveň.
A to nebyl na sraze...
2 tomec: Každý si tím prošel... Někdo pochopil, někdo ne... Na kterou stranu mám udělat čárku?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1