Nejsi přihlášen
Nabíjeci napětí na B1200?
Zdar chlapi.nemate někdo změřeno nabijecí napětí na B1200 r.v 01?teď mam nový gel a nevím kolik má alternátor dávat?mi po nastartování nabíjí 14,7V.asi moc co?budu to ještě měřit až to projedu.díky jestli si dáte někdo práci to změřit.
Re: Nabíjeci napětí na B1200?
chasspel psal:urcite se nepo...ale k tomu aby někdo vzal měřák shodil sedlo,odšrouboval dva šroubky,sundal dekl,nastartoval a změřil napětí není potřeba rozšířeny profil! nebo snad jo????
to bych neudělal ani pro Filouse a to ho znám už nějakej ten rok a profil má vyplněnej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:chasspel psal:urcite se nepo...ale k tomu aby někdo vzal měřák shodil sedlo,odšrouboval dva šroubky,sundal dekl,nastartoval a změřil napětí není potřeba rozšířeny profil! nebo snad jo????
to bych neudělal ani pro Filouse a to ho znám už nějakej ten rok a profil má vyplněnej
v tom případě mě začíná napadat že tyhle str.jsou zde pouze na tlachání o sračkách a když někdo něco potřebuje tak se na něho všichni vyserou,ale na cestě všichni budou zvedat haksny jak jsme všichni kamarádi a ani o sobě nevíme kdo má vyplněný profil.je mi z toho na grcání
Nikdo tě nenutí aby jsi sem chodil, slušností je pokud někde přijdu se představit, což je v našem případě registrace, navíc pokud někam vstoupím a po někom něco chci, je normální přijmout pravidla dané skupiny. Pokud se ti zdá,že ne,nediv se,že se nezařadíš.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ach jo... Viz můj příspěvek zde.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … ?pid=25002
Takže dělám čárku k těm co nechápou... Škoda. Jako nově příchozí bys měl přijmout to, že existují určitá pravidla. Pokud je neznáš, tak nesuď. Jsi-li tu poprvé, tak se nediv. Chceš-li poznat pravdu sleduj tuhle diskuzi nějaký čas a pak si udělej obrázek.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1