Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 17.05.2010 10:34:11 Offline |
Re: HOŘICE 22.5.-23.5. 2010
já asik pojedu, zkusím zlomit severní sekci, že by nás jako jelo víc, nebáli bysme se fízlů nic
SHARIS - jaktože letos nejedeš?
zzzmrzlinar (Člen) 17.05.2010 11:33:14 Offline |
SHARIS - jakože rodiče maj strach tak ti vyjížďku nepovolili? no tak to je škoda, ale džob s deštníkem je taky dobrej, tak to se holt přijedeme podívat do prostoru startu no
pravda já bych se asi na přirodním okruhu docela bál závodit, jaký to vůbec je valit kolenem po zemi když máš u hlavy vobrubník a naproti škarpu, plot, barák nebo strom?
ZMRZLINA : oni maj vseobecne problem s motorkou ( nevedi to) ale to je jedno.
Kazdopadne to co zazijes na prirodaku ti drom nikdy nevykouzli. O tom ze to neni bezpecny to neni to je pravda, padem jsem si tam taky prosla, ale hold to k tomu patri ale zavod stal za to
treba zase za rok
zzzmrzlinar (Člen) 17.05.2010 15:38:45 Offline |
Sharis - ty jo, tak ty to před rodičema tajíš? takhle jsme naposled tajili kouření na základce.
věřím že přírodňáky maj něco do sebe a adrenalin bude určitě na maximu, ale právě proto se mi líběj dromy, že si prostě říkám když něco podělám tak to eště nemusí bejt takovej průser a neboujím se zkoušet.
No za loňsko jsem spadnul dvakrát, naštěstí vobojí v Sosnový takže vůbec nic velkýho, na mě trochu náplasti, na motorku trochu laku
ZMRZLINA : s tatou jsme se kvulůi tomu dost hadali, nejak si na to nemuze zvyknout a tak je lepsi ze nic nevi a doma je klid
s tim dromem to mas pravdu, ale prirodak je proste prirodak
ja jsem loni spadla jednou za to to stalo za to opakovat nechci
zzzmrzlinar (Člen) 17.05.2010 16:21:57 Offline |
sharis psal:ZMRZLINA : s tatou jsme se kvulůi tomu dost hadali, nejak si na to nemuze zvyknout a tak je lepsi ze nic nevi a doma je klid
ja jsem loni spadla jednou za to to stalo za to opakovat nechci
no jo ono se člověk rodičům tak moc nediví, stačí zapnout novu a hned je každej s motorkou vrah a sebevrah, ale to utajování ti nezávidím, to musí bejt dost složitý jestli s rodičema bydlíš, (tajný převlíkání, motorka někde v cizí stodole a tak)
Jo jela ty hořice vůbec eště nějaká holka, nebos byla jediná?
no a s pádama máš snad na nějakou dobu vybráno
zzzmrzlinar psal:sharis psal:ZMRZLINA : s tatou jsme se kvulůi tomu dost hadali, nejak si na to nemuze zvyknout a tak je lepsi ze nic nevi a doma je klid
ja jsem loni spadla jednou za to to stalo za to opakovat nechcino jo ono se člověk rodičům tak moc nediví, stačí zapnout novu a hned je každej s motorkou vrah a sebevrah, ale to utajování ti nezávidím, to musí bejt dost složitý jestli s rodičema bydlíš, (tajný převlíkání, motorka někde v cizí stodole a tak)
Jo jela ty hořice vůbec eště nějaká holka, nebos byla jediná?
no a s pádama máš snad na nějakou dobu vybráno
Nebydlim jen tam jezdim na navstevy moto mam bud u sebe v garazi nebo u pritele takze docela pohodicka
No puvodne mela jet jeste Anezka Svobodova, ale nejela ji moto takze jsem jela sama a bylo to super
jo taky doufam, ze pady uz mam vybrane na dlouho dopredu
Stránky: 1