Nejsi přihlášen
tohle si ti Moraváci 2x během roku nezaslouží
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Re: tohle si ti Moraváci 2x během roku nezaslouží
Jó,to kdyby v čurákově voda zaplavila náplavku,to už by se rozjížděly sbírky a mluvilo se vo národním neštěstí Ale takhle de vo hovno,trocha akčních záběrů do médií a za 14dní po těch lidech ani pes neštěkne
Snad to už moc stoupat nebude,musí to byt hrozný,fšechno v U nás už neprší...chvílama...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tož zatím je to na severu....tak uvidíme co všechno nám na jih Hanz pošle....
Zatím prší a prší...voda stoupá a kdo bydlí u vody, tak asi moc klidu nemá...
V roce 1997 to všichni věděli dopředu (stejně jako teď) a když voda dorazila na jih, tak se strašně divili.
Snad se lidi zavčas připraví a zachrání co půjde...
Miluju kopce...
nicola.foxx (Člen) 17.05.2010 14:36:03 Offline |
Zazil jsem to jednou v Praze woe Vikecovic a stálo to pjekne za hovno a to mi nenateklo do bytu. Ted bydlim na kopci a mam klid. Holt gdyz nekdo bydli blizko u vody, tak se nemuze divit. Nezavidim jim to, ale kdybych to mel uz po xxxx-tý, tak bych se vodstehoval a nebrecel nekde u rozmaceny zdi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jojo, já se nedostanu ani do Valmezu, ani do Jíčína... je to tady úplně v prdeli a pořád CH....!!! Všude voda... Musíme evakuovat motorky, ať nám je neunese rozvodněná řeka.
Mamuti ještě nevymřeli, tak bacha na ně!!!
..ráno jsem se byl podívat na Odru a jestli bude chcát,jakože chčije a začnou vypouštět Šance,tak to prdel nebude..
..u vody nebydlím,ale v 97-ém došla i ke mě do baráku..tak nevím no..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..ráno jsem se byl podívat na Odru a jestli bude chcát,jakože chčije a začnou vypouštět Šance,tak to prdel nebude..
..u vody nebydlím,ale v 97-ém došla i ke mě do baráku..tak nevím no..
...příjeď na kopec. Čus
Jak už tu lidi psali, je to na piču,ale dlouho dopředu se už o tom ví,tak snad se lidi zabezpečili.....jóóóó,vodohospodáři, přehrady už měly bejt dávno vypuštěný na půlku i míň a byl by klid
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Mour psal:Pšán psal:..ráno jsem se byl podívat na Odru a jestli bude chcát,jakože chčije a začnou vypouštět Šance,tak to prdel nebude..
..u vody nebydlím,ale v 97-ém došla i ke mě do baráku..tak nevím no.....příjeď na kopec. Čus
..na tebe a pahorek jsem myslel..jak sedíš na terase a v poklidu,s rybníkem za zády,popíjíš drink a koukáš do údolí..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
U nás klidná histerie
Největší paniku dělá hlášení rozhlasu "odvážejte auta, zabezpečte sklepy, rozlití bude jen v nižších částech a zanedbatelné proti 1997"
A o pár věcí přijdu, seru na vyklízení
A je všechno vykoupený
Du do solárka a fitka
Dělám dobře
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 17.05.2010 17:19:18 Offline |
tak mě moc do smíchu není motorky jsem musel převezt jinam pač ten potok co u nás normálně teče se krapec vylil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Póla psal:Tož zatím je to na severu....tak uvidíme co všechno nám na jih Hanz pošle....
Zatím prší a prší...voda stoupá a kdo bydlí u vody, tak asi moc klidu nemá...
V roce 1997 to všichni věděli dopředu (stejně jako teď) a když voda dorazila na jih, tak se strašně divili.
Snad se lidi zavčas připraví a zachrání co půjde...
Miluju kopce...
ccco co?? Jelikož sem hamoun a nechci zasejc doplácet za vodu, tak sem se až do poslední chvíle snažil si všecku tu vodu nechat pro sebe, už sem ji nosil i k našim, ale už ji nemám kam dávat a je jí trošku víc než vypiju a ták ňák už nemůžu.....tak se s váma děcka podělím......
Jinak dovolenou už mám včil taky pořešenou, chtěl jsem aspoň někde k vodě...
Joooo mít tak křídla......
WD club member...
jennys psal:Hanzi, už zase bečíš???
...kdo tady béčí ty ouchylo...a neruš, si teď užívám dovolené u vody.....
PS. Dojeď, potřebuju protáhnout čerpadlo otvorem do studny a ty máš podobný proporce jak to čerpadlo, tak to můžeš prubnout ať se s tím zbytečně netáhám.....
WD club member...
este ze mame vypustenou prehradu nad prostějovem , pac ji maji bagrovat, tak tedka se jim zacina pekne nalejvat zpet, voda je svina , chudaci co sou vytopeni a nebo teprve budou
Banditatom psal:tak mě moc do smíchu není motorky jsem musel převezt jinam pač ten potok co u nás normálně teče se krapec vylil
A mě už vůbec ne
Jedna z těch motorek je moja jebka
Najeto 50 km a nepřihlášená a už v prdeli , je to v
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kelly01 psal:U nás klidná histerie
Největší paniku dělá hlášení rozhlasu "odvážejte auta, zabezpečte sklepy, rozlití bude jen v nižších částech a zanedbatelné proti 1997"
A je všechno vykoupený
Du do solárka a fitka
Dělám dobře
...u tebe přetpokládam, že si dobře pojištěnej a eště vyděláš a proto si f klidu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mi to říkej bydlím v Litovli tady to byla tenkrát prdel Povodně,tornádo...furt něco..ale ted taky mazec chudáci ostravaci
Filous psal:Kelly01 psal:U nás klidná histerie
A je všechno vykoupený
Du do solárka a fitka
Dělám dobře...u tebe přetpokládam, že si dobře pojištěnej a eště vyděláš a proto si f klidu
Omyl, jsem nezaměstnanej, starej a na pracáku
Proto jsem klidný
Exekutor, finančák ani voda už mi nemají co vzít
A před 3mi minutami se tu vylila Bečva z břehů, právě to hlásí rozhlas
Du do hospody, třeba mi nějaký zoufalec koupí fernet
God Save The Queen!
v cca. 17.00 jsem byl na přehradě šance a zrovna tam měřili výšku hladiny (ani nechtějte vědět kolik tam bylo) ale od hladiny po vršek hráze chybělo tak cca. ne více jak tři metry!! ale ten poslední metr by už asi protékal, protože ten vršek už je strašně úzký!!!tak že děj se vůle boží....ale kdo chce se zavčasu schovat na kopci ,tak klidně dojeďte ! za litr ho nechám na verandě a za dva v obyváku... (blbá sranda ,co ? )
ale ani za v ložnici!
když to jede,je to OK
Stránky: 1