Nejsi přihlášen
Re: retezovka .....
Pajk psal:Tady mám pastorek po 39 tis, řek bych že by toho ještě najel dost. Ale teď mi řekněte jak tam byl, hmm ? Horní, nebo dolní ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1218_a.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1218_b.jpg
to je jasny dolni
Vzdy muze byt hur :-)
Je to uplne jedno je to simetricky
měníl sem řetězofku po 20 a vypadal stejně jak na šesce tak na plnotučné.
Jináč s tím kerej obrázek, přiznám se,že teď v tom mám hokej a nejsu si úplně jistej, páč na vobě varianty može být teorie:
1. u toho vrchního by se dalo říct,že sů ty zuby vohnutý dozadu vot teho jak táhnů za řetaz
2. varianta je ta,že sů ty zuby z levý strany vymačkaný vo řetazu právě vot teho táhnutí.
No a přestože ně na první pohled lákala ta první varianta, řek bych,že je to ta druhá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak jasně ta spodní, jak jste psali. Ač by se na první pohled někomu mohlo zdát, že to je ta horní jak řikal kluk,, podívej na ty zuby jak jsou ohlý do prava od toho jak se je snaží řetěz urvat“ ale není to tak. Jsou pouze vymačkaný a protože že je to hnací kolečko, tak nejvíc právě dole z levý strany u zubů kde se ten řetěz nejvíc zakusuje a hobluje to a pak to vypadá jako že jsou ohlý do leva. Do prava by se začali ohybat možná za dalších X tisíc kiláků až by se hodně zeslabily. Souhlas.
Cau, Taky mam novou retezovku. Ale zjisitl sem ze kdyz ji chci rovnomerne napnout tak ty plechy s ryskama na ose kola podle me nukazujou stejne.. Je nejaka finta jak to udelat jinak? Zkousel sem dat kolo uplne dopredu a pak tocit stelovacima sroubama stejne ale zda se mi ze kolo neni rovne.. Nechci tu retezovku hned odepsat.. diky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2009 12:40:45 Offline |
Treable psal:Cau, Taky mam novou retezovku. Ale zjisitl sem ze kdyz ji chci rovnomerne napnout tak ty plechy s ryskama na ose kola podle me nukazujou stejne.. Je nejaka finta jak to udelat jinak? Zkousel sem dat kolo uplne dopredu a pak tocit stelovacima sroubama stejne ale zda se mi ze kolo neni rovne.. Nechci tu retezovku hned odepsat.. diky
zkoušel jsi třeba svinovací metr a změřit to od konce kyvky ke středu šroubu??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Treable psal:Cau, Taky mam novou retezovku. Ale zjisitl sem ze kdyz ji chci rovnomerne napnout tak ty plechy s ryskama na ose kola podle me nukazujou stejne.. Je nejaka finta jak to udelat jinak? Zkousel sem dat kolo uplne dopredu a pak tocit stelovacima sroubama stejne ale zda se mi ze kolo neni rovne.. Nechci tu retezovku hned odepsat.. diky
ja to delam suplerou
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2009 13:50:46 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:Treable psal:Cau, Taky mam novou retezovku. Ale zjisitl sem ze kdyz ji chci rovnomerne napnout tak ty plechy s ryskama na ose kola podle me nukazujou stejne.. Je nejaka finta jak to udelat jinak? Zkousel sem dat kolo uplne dopredu a pak tocit stelovacima sroubama stejne ale zda se mi ze kolo neni rovne.. Nechci tu retezovku hned odepsat.. diky
ja to delam suplerou
neznám co to je??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdenek 1 psal:hide psal:A tak sem nakonec koupil retezovku v motoretezy.cz kde ji meli v akci za 2490Kc
škoda jsem ti ji chtěl nabídnout za 1500
tos mel nahodit hned tuhle cenu
ps: pises ze je na rocnik 2006 ja mam 2003, neni v tech kolech nakej rozdil?
hide psal:zdenek 1 psal:hide psal:A tak sem nakonec koupil retezovku v motoretezy.cz kde ji meli v akci za 2490Kc
škoda jsem ti ji chtěl nabídnout za 1500
tos mel nahodit hned tuhle cenu
ps: pises ze je na rocnik 2006 ja mam 2003, neni v tech kolech nakej rozdil?
...rozdíl je enem f tom, že K3 má 112 článkůch a K6 116, tagže bys musel krátit, coš je brnkačka a litr bys ušetřil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:Michal Dk psal:hide psal:no jo asi mas pravdu
V bazaru je jedna nová na prodej od Zdenka1.
hide psal:Zdenku, zeptal bych se na cenu, ale nevedel sem, ze ses to prave ty, kdo ho prodava
Ja ti to říkal.
no joo, sem si nevsim
Stránky: 1 2