Nejsi přihlášen
zase ta politika...
Rozlepil jsem si obálku z pošty a !znovu! si přečet, jak si Jirka pupek bradavice žije nad poměry. Narozdíl od dřívějška mě už ta strana nezajímá, páč vím, že nemůžu nic chtít zadarmo, ale už mě začíná ta celá kampaň SRÁT!!! Na toto prachy jsou. Kdyby se radši ty DEBILOVÉ předháněli, kolik mega dali na charitu a potřebný projekty, aby se dalo vybírat podle pravdy a ne kolik toho kdo naslintá na náměstí a v TV a nevyhazovali prachy do piče za hovadiny, kreténi. Všichni, do jednoho!!!!
.... vono to ňák dopadne ....
Re: zase ta politika...
Góťa psal:Rozlepil jsem si obálku z pošty a !znovu! si přečet, jak si Jirka pupek bradavice žije nad poměry. Narozdíl od dřívějška mě už ta strana nezajímá, páč vím, že nemůžu nic chtít zadarmo, ale už mě začíná ta celá kampaň SRÁT!!! Na toto prachy jsou. Kdyby se radši ty DEBILOVÉ předháněli, kolik mega dali na charitu a potřebný projekty, aby se dalo vybírat podle pravdy a ne kolik toho kdo naslintá na náměstí a v TV a nevyhazovali prachy do piče za hovadiny, kreténi. Všichni, do jednoho!!!!
se to rozhazuje z cizího ni, taky by se mi to líbilo
The father of the little princess of the dawn
přišlo nám to taky, navíc mě dostal hromadný ímejl co sem dostal od MirkaD s vizí jak to u nás bude vypadat, dyž se dostanů ke křeslu socani s komanči, Paroubek prezident, Sobotka premiér, ježíšmarjá Nejvcí ně dostává ten očividný populismus, jako že důchodci budou mít 13 platy ze zisků ČEz apod.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Góťa psal:Rozlepil jsem si obálku z pošty a !znovu! si přečet, jak si Jirka pupek bradavice žije nad poměry. Narozdíl od dřívějška mě už ta strana nezajímá, páč vím, že nemůžu nic chtít zadarmo, ale už mě začíná ta celá kampaň SRÁT!!! Na toto prachy jsou. Kdyby se radši ty DEBILOVÉ předháněli, kolik mega dali na charitu a potřebný projekty, aby se dalo vybírat podle pravdy a ne kolik toho kdo naslintá na náměstí a v TV a nevyhazovali prachy do piče za hovadiny, kreténi. Všichni, do jednoho!!!!
tak víc už by ty prachy promrdat nemohli
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
![]() |
pavel dolínek (Člen) 18.05.2010 21:15:26 Offline |
bezte se lecit,nechapu ze zasirate politikou tyhle stranky
"una storia italiana"
ross psal:tak víc už by ty prachy promrdat nemohli
Mysliš? Víš co se řika.... Nikdy neni tak špatně aby nemohlo byt ještě huř.... Aneb mam se huř jak včera, lip jak zitra
V dnešni době mi přijdou min nebezpečny ty panove s třešní ve znaku než ty oranžovi komouši.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:ross psal:tak víc už by ty prachy promrdat nemohli
Mysliš? Víš co se řika.... Nikdy neni tak špatně aby nemohlo byt ještě huř.... Aneb mam se huř jak včera, lip jak zitra
V dnešni době mi přijdou min nebezpečny ty panove s třešní ve znaku než ty oranžovi komouši.
promrdáním peněz jsem myslel tu charitu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1