Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » zase ta politika...

Góťa (Člen)
18.05.2010 17:53:05

zase ta politika...

Rozlepil jsem si obálku z pošty a !znovu! si přečet, jak si Jirka pupek bradavice žije nad poměry. Narozdíl od dřívějška mě už ta strana nezajímá, páč vím, že nemůžu nic chtít zadarmo, ale už mě začíná ta celá kampaň SRÁT!!! Na toto prachy jsou. Kdyby se radši ty DEBILOVÉ předháněli, kolik mega dali na charitu a potřebný projekty, aby se dalo vybírat podle pravdy a ne kolik toho kdo naslintá na náměstí a v TV a nevyhazovali prachy do piče za hovadiny, kreténi. Všichni, do jednoho!!!!fuckfuckfuck

.... vono to ňák dopadne ....
Baltazar (Člen)
18.05.2010 18:41:50

Re: zase ta politika...

Góťa psal:

Rozlepil jsem si obálku z pošty a !znovu! si přečet, jak si Jirka pupek bradavice žije nad poměry. Narozdíl od dřívějška mě už ta strana nezajímá, páč vím, že nemůžu nic chtít zadarmo, ale už mě začíná ta celá kampaň SRÁT!!! Na toto prachy jsou. Kdyby se radši ty DEBILOVÉ předháněli, kolik mega dali na charitu a potřebný projekty, aby se dalo vybírat podle pravdy a ne kolik toho kdo naslintá na náměstí a v TV a nevyhazovali prachy do piče za hovadiny, kreténi. Všichni, do jednoho!!!!fuckfuckfuck

se to rozhazuje z cizího ni, taky by se mi to líbilo

The father of the little princess of the dawn
Pajk (Člen)
18.05.2010 19:21:25

ták správněsmile1, holomci jsou to, šup do Vltavybigsmile

Koldan (Člen)
18.05.2010 19:22:23

přišlo nám to taky, navíc mě dostal hromadný ímejl co sem dostal od MirkaD s vizí jak to u nás bude vypadat, dyž se dostanů ke křeslu socani s komanči, Paroubek prezident, Sobotka premiér, ježíšmarjásmile2 Nejvcí ně dostává ten očividný populismus, jako že důchodci budou mít 13 platy ze zisků ČEz apod. headshakefucksick

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jaster (Člen)
18.05.2010 19:48:00

kdyby místo cpaní peněz do kampaně, radši zaplatili nějaký dluhy. bylo by to užitečnější.

motto "Vem za heft a val"
ross (Člen)
18.05.2010 20:18:52

Góťa psal:

tak víc už by ty prachy promrdat nemohlisickbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Góťa (Člen)
18.05.2010 20:46:18

Jinak pardon, patřilo to spíš do mrdací místnosti...redface Prošel jsem se v tý kose se psem, vychladnul jsem a už je mi líp a je mi to už zase vlastně fuk... Do příštího nasráníbigsmile

.... vono to ňák dopadne ....
pavel dolínek (Člen)
18.05.2010 21:15:26

bezte se lecit,nechapu ze zasirate politikou tyhle strankysurprisedidontknow

"una storia italiana"
Frodo89 (Člen)
18.05.2010 22:44:39

ross psal:

Mysliš? Víš co se řika.... Nikdy neni tak špatně aby nemohlo byt ještě huř.... Aneb mam se huř jak včera, lip jak zitra

V dnešni době mi přijdou min nebezpečny ty panove s třešní ve znaku než ty oranžovi komouši.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
ross (Člen)
18.05.2010 22:55:41

Frodo89 psal:
ross psal:

Mysliš? Víš co se řika.... Nikdy neni tak špatně aby nemohlo byt ještě huř.... Aneb mam se huř jak včera, lip jak zitra

V dnešni době mi přijdou min nebezpečny ty panove s třešní ve znaku než ty oranžovi komouši.

promrdáním peněz jsem myslel tu charitusmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS