Nejsi přihlášen
Otáčky motoru
Ahoj Draci, včera jsem dělal takovou menší údržbu před sezonou, měnil jsem svíčky, vzducháč a olej. No a projel jsem ji a všechno v pořádku, akorát jsem snížil volnoběžky. Ale po příjezdu jsem zkusil na volnoběh přidat plyn, ale na cca 6000 ot/min. se to jakoby zasekne (1s) ale pak jde dál... zkoušel jsem to asi dvakrát a chová se to pořád stejně... ale přitom při jízdě je to všechno ok... Může mi někdo z Vás poradit, čím to může být?....
Re: Otáčky motoru
Já teda nevím jestli to je na Banditu taky tak, ale třeba na 105kách a 120kách (vono vlastně už i na starších) v karburátorech Jikov bylo rozlišení (teď nevím přesně čím...Tryskama?) pro nízké a vysoké otáčky. Má to i Bandit?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Otáčky motoru
Ondráš psal:Já teda nevím jestli to je na Banditu taky tak, ale třeba na 105kách a 120kách (vono vlastně už i na starších) v karburátorech Jikov bylo rozlišení (teď nevím přesně čím...Tryskama?) pro nízké a vysoké otáčky. Má to i Bandit?
Asi to fakt budu muset rozdělat a vyčistit ty karbce, a nebo tomu nechám volný průběh a budu jezdit, když to jezdí než se zabývat blbostma.... ale štve mě to...
Stránky: 1