Nejsi přihlášen
Re: krasny vikend za nami!!
666killerovi: Sním, bdím, je to sen, totéž ráno, tentýž den ....prosímtě, ale teď už úplně vážně a naposled tě prosím, zmenšuj to a nedávej to ve formátu bmp (je zbytečně objemnější) ...teď jsem se s tím ještě patlal, ale příště už to jen smáznu jo?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:666killerovi: Sním, bdím, je to sen, totéž ráno, tentýž den ....prosímtě, ale teď už úplně vážně a naposled tě prosím, zmenšuj to a nedávej to ve formátu bmp (je zbytečně objemnější) ...teď jsem se s tím ještě patlal, ale příště už to jen smáznu jo?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
sorry polepsim sa!!som to zmensovala v IrfanView a ubrala som 80%.myslela som ze to uz bude gut a vidis!!takze pod 200Mb!!nabuduce si to uz skontrolujem inak.sorry a dakujeme!!Killerovka
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
...ono si to sice zmenšila rozměrově, ale tím, že jsi to "vyrobila" ve formátu "bmp" jsi to měla velký co do objemu
...chceš poslat jednoduchej a maličkej prográmek na zmenšování?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ono si to sice zmenšila rozměrově, ale tím, že jsi to "vyrobila" ve formátu "bmp" jsi to měla velký co do objemu
...chceš poslat jednoduchej a maličkej prográmek na zmenšování?
Ahoj osi,no já sice nějaký ten prográmek na zmenšování mám,ale jak se jmenuje ten co používáš ty?protoý¨že ten co mám je na prd
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 18:13:30 Offline |
slovenský alpy paráda
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 02.04.2007 18:19:14 Offline |
na slovači se mi nejvíc líbí něco, co tam neni. řiká se tomu bodovej systém zaslíbená země
doba je temná...
osiris psal:666killer psal:no to by bolo gut ale cez co to posles????mail alebo icq??
...uz k tobe leti holub, mas to tam
já bych taky prosil,jsem počítačovej analfabet,děkuji předem
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris psal:...musel bys mit v profilu napsanej mejl (jinak ti prilohu neposlu), nebo mi napis
no já ji tam vidím,ale je možné že jinak vidět není na tom zapracuji
josefmann@seznam.cz
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1