Nejsi přihlášen
plachtak 1978 (Člen) 10.05.2010 08:55:39 Offline |
plachta na motorku
nazdarek banditaci,poradite mi nekdo jakou plachtu na banditka? nemam uz garaz a venku je mi lito ho jentak nechat. moto plachet je hodne ale jedna ma tohle druha zas nee. mate nekdo zkusenosti z nakou
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
Re: plachta na motorku
plachtak 1978 psal:...jedna ma tohle druha zas nee...
Co tak mají nějaké plachty navíc co jiné nemají? Kapsu na doklady?
Na eBay najdeš za rozumnou cenu plachty, u kterých je výslovně uvedeno, že jsou vhodné na Bandita. Jestli mají např. vyšší odolnost proti teplu (abys nemusel čekat až ti motyka vychladne), to se můžeš doptat prodejce
GSF 600 S '99
plachtak 1978 (Člen) 10.05.2010 09:23:06 Offline |
no to je presne ono, u nekterejch jsem cetl ze maji spodek zesilenej proti teplu z motoru atd...ale nebyla venkovni.... hlavne mi ji chce koupit muj batuzek k narozkam tak si mam vybrat nakou luxus. pro to se vas ptam
plachtak 1978 psal:no to je presne ono, u nekterejch jsem cetl ze maji spodek zesilenej proti teplu z motoru atd...ale nebyla venkovni.... hlavne mi ji chce koupit muj batuzek k narozkam tak si mam vybrat nakou luxus. pro to se vas ptam
Tak to plachta z Lídloj asi nebude to nejlepší... Ale já jsem s ní spokojenej. V případě nouze se v do ní dá i se spacákem zabalit a přespat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Já jsem spokojenes j plachtou z Pola, šedivá-omyvatelná na venek a černá-semiš na vnitřek. Je to levný ale účel to myslím splňuje.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
mam z lidlu i z Pola
ani jedna nesplnuje pozadovanou fci luxusu
na parkovani motky pred barakem je idealni ta z lidlu...pevna, robustni na vozeni sebou na cesty je nahovno, padz zabere moc mista
na cestovani je dobra ta z pola...lehounka, skladna (neni tak silna a asi se snadnejc roztrhne)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
tak ja mam tesco a nestazujem si ani ja a ani bandaska...za 200SKK kedysi to stalo za to...
v robote som mal v rukach oxfordu a za smiesnych 10eur to tiez stalo za to a myslim, ze oxford by ti vymyslel aj nejakku "kvalitnejsiu" za vacsie paniaze...
PS: v diskusii spomnuta plachta z polo-a sa mi pozdava
Banditatom (Člen) 11.05.2010 18:53:58 Offline |
tesco plachtu mám už 2 roky dávám ji i když mám motor těplý. Jednou jsem pod ní chrápal v dešti a byl jsem v suchu jak mimi v plínce nikde se neškube a to se k ní chovám jak dobytek za 200kč luxus ovšem pokud ti baťužek chce pořídit mercedes mezi plachtama ať ti koupí garáž
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 11.05.2010 20:45:08 Offline |
já mám plachtu od strejdy Lojzy a celkem spokojenost,akorát neni moc skladná
...relativní kochač...
Měl jsem stříbrnou od Luise a za rok bylo po ní - rozpadla se na kusy sluníčkem. Teď už mám druhý rok Oxford a kromě ztráty barvy (vyblednul ten maskáč) absolutně bez problému - všechno drží, nic nepraská, nepromoká. Takže za mě - stříbrný Louis ani zadarmo, maskovací Oxford můžu doporučit.
Don´t worry, be Bandit!
Filous psal:...venku neparkuju a tech pár nocí vo dofče nebo na srazech to přežije i bez ní a f garáži na ní natahuju strečový froté prostěradlo, to je nejvíc
vypraný nebo s mapama?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
gerrik psal:Přikládám fotečky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00184.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00183.jpg
skvělá barevná kombinace
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 15.05.2010 08:16:38 Offline |
kazan psal:Není nic lepšího, prostěraddlo na 2 postel a luxus( zásadně černé už 10 rok)
v garáži používám taky prostěradlo
...relativní kochač...
Koldan psal:Filous psal:...venku neparkuju a tech pár nocí vo dofče nebo na srazech to přežije i bez ní a f garáži na ní natahuju strečový froté prostěradlo, to je nejvíc
vypraný nebo s mapama?
...s mapama a flekama samozřejmě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
gerrik psal:Přikládám fotečky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00184.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00183.jpg
totok mam tretiu sezonu a wie neu
...no je pravda, ze ju pouzivam len v garazi
plachtak 1978 (Člen) 16.05.2010 16:27:59 Offline |
jojo byl jsem v tescu a plachta je ma, a je vse ok. nak nechapu tu cenu 100kc.
plachtak 1978 (Člen) 17.05.2010 17:22:25 Offline |
no prave ze 20-30korun. a co ty za 1000 a vejs???????? maji na tom 1000%zisk
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:...venku neparkuju a tech pár nocí vo dofče nebo na srazech to přežije i bez ní a f garáži na ní natahuju strečový froté prostěradlo, to je nejvíc
vypraný nebo s mapama?
...s mapama a flekama samozřejmě
maskáč: žlutá, bílá, hnědá, červená?
plachtak 1978 psal:no prave ze 20-30korun. a co ty za 1000 a vejs???????? maji na tom 1000%zisk
a to chceš aby na tom měl marži 20%?
to by zas nezaměstnal mládež a ta by chtěla kapesný po státu
nesnaž se změnit systém, kterej funguje
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
plachtak 1978 psal:nazdarek banditaci,poradite mi nekdo jakou plachtu na banditka? nemam uz garaz a venku je mi lito ho jentak nechat. moto plachet je hodne ale jedna ma tohle druha zas nee. mate nekdo zkusenosti z nakou
mam to taky venku pod plachtou ze strechy pripevnenou pavoukamaa staci
Skáču dobře,skáču rád
gerrik psal:Vážení přátelé, smutně oznamuji že ta plachta je na howno, pač dneska po deštíčku se pod plachtičkou objevila vodička Dá se nějak impregnovat?
kup impregnaci na zimní hadry a naval to na ni
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:
vypraný nebo s mapama?...s mapama a flekama samozřejmě
maskáč: žlutá, bílá, hnědá, červená?
jen pro pořádek, žlutá=hořčica, bílá=křen, hnědá=šťava z klobasky, červená=kéčup zkrátka normální snídaně do postele to já jen aby f tem nigdo nehledal ňáků prasárnu
plachtak 1978 (Člen) 19.05.2010 20:07:58 Offline |
cccccoooooooooo ze tam tece jo jduuz vim o co jde v te cene,
je to proste na
honem to jit zkontrolovat
nicola.foxx (Člen) 19.05.2010 21:00:57 Offline |
Ja mam tuhle a porad drzi, narozdil vod tech dvou z pola co mi roztrhal lonskej letni vanek.
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48603/pl … ocykl.html
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Martin1200 (Člen) 19.05.2010 21:06:56 Offline |
...mám plachtu Oxford
gerrik psal:Vážení přátelé, smutně oznamuji že ta plachta je na howno, pač dneska po deštíčku se pod plachtičkou objevila vodička Dá se nějak impregnovat?
...snat bys nechtěl, aby byla za kilo nepromokavá???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ross psal:já mám pořád tu malířskou za 15,- a ta je nejvíc
když se rozloží celá, tak je to jak garáž pro 5 motorkej
ráno ju hodím do popelnice a jedu dál..
To myslíš ten rozcupovanej kus igelizu co ti ráno v Ruprechtově vlál na mašině? To bych moc za plachtu na motorku nevydával Vyhozenejch 15 kaček
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:ross psal:já mám pořád tu malířskou za 15,- a ta je nejvíc
když se rozloží celá, tak je to jak garáž pro 5 motorkej
ráno ju hodím do popelnice a jedu dál..To myslíš ten rozcupovanej kus igelizu co ti ráno v Ruprechtově vlál na mašině? To bych moc za plachtu na motorku nevydával Vyhozenejch 15 kaček
vole, protože tam nebylo 5 motorkej, tak sem pod půlkou folie spal a jak se to tam začlo ráno rvat, tak sem se tak vrtěl zvědavostí až sem ju prodřel pyčo
Stránky: 1