Nejsi přihlášen
Honda slr 650
Picte.
Náš stavitelskej kouká po motorce a líbí se mu tahle hunda. Chce na tom jezdit hlavně do lesa (myslivec), ale jen po polních a lesních cestách, žádnej těžkej terén a se starou na koupák. Do teď tam jezdil na MZ 150.
Máte někdo s timhle bikem zkušenosti, co se spolehlivosti a spotřeby týče?
Dík koloběžkář
viz avatar:)
Re: Honda slr 650
Kdysi jsem na tom jezdil. Jezdí to stejně jak všechny XT, DR, XR, KLR a podobně.
Motor je stejnej jako tuším v NX650 dominator nebo jak se to jmenuje.Pokud je dost oleje, běžnej servis a normální pilot, tak těch 60-70 tis na první píst v pohodě. Co si vzpomínám, tak snad jen olej se mění po 3000km, ale to je celkem fuk. Ale i na ty polňačky bych spíš koukal po nějakým starým enduru co jsem zmínil. Maj přece jen větší zdvihy a líp schovanej motor, naví je jich mnohem víc. Ideál pro tohle ježdění je asi to XT - je nejhodnější, novější maj el. startér a je jich hromada.
Re: Honda slr 650
já měl sice Dominátora,ale je to skoro to samý.Jezdil jsem na tom 3 roky bez sebemenší závady.bral bych ho znova jako druhou motorku.Spotřebu jsem měl kolem 5 litrů a na dálkovku jsem jezdil sotva za 4,5.Byl jsem s ní max spokojenej.
Stránky: 1