Nejsi přihlášen
Auto moto párty 14
Čus nebyl někdo dnes v Planý u M.Lázní na této akci, docela hrůza ta organizace a vůbec.
Jezdíme tam každý rok ale dnes asi naposledy dvakrá jsme pořádně zmokli neni tam žadný stan nebo přístřešek no prostě vyberou prachy a poserseten program co tam předvedli za celý den se dal shrnout tak na 2hod
Re: Auto moto párty 14
hele v Planej sem byl naposled před dvěma rokama... kecám loni jsem byl plechovkej s cérkou tuším na jarní, nebo letní, ale jenom kvůli tomu, že jsem dostal echo, že se sjedou stunt špičky. Jak to začnou motat s tůninkářema a autosprintama, tak je to vo prdu. Je to celkem škoda, bejvávalo to pestřejší
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Pinon psal:Nevim jaký tuningaře máte na mysli ale to co tam bylo připomínalo spíš pár zoufalcu z
vrakáče šlo spíš o kravál než o krásu.no dyť
teda hoši,takhle se navážet do vrakáčkauflandtunérů,oškliví chlapci
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2010 12:14:26 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:Pinon psal:Nevim jaký tuningaře máte na mysli ale to co tam bylo připomínalo spíš pár zoufalcu z
vrakáče šlo spíš o kravál než o krásu.no dyť
teda hoši,takhle se navážet do vrakáčkauflandtunérů,oškliví chlapci
lepší je je v tichosti okrást
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2010 13:06:33 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
teda hoši,takhle se navážet do vrakáčkauflandtunérů,oškliví chlapcilepší je je v tichosti okrást
památka pičo
myslim,že třeba volant by byla lepší památka jak SPZ
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2010 13:16:20 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
památka pičomyslim,že třeba volant by byla lepší památka jak SPZ
to jsem ještě nevěděl,že byli smradi drzý
tak někdy přístě...pokaždý když jsme tam byli tak tam byli nějaký autaři...viz..VW nebo třeba Fiat Marea nebo třeba Austin Mini..ale ty měli krásný autička...a ještě něco ,ale to si nepamatuju co to bylo.
Stránky: 1