Nejsi přihlášen
...průběžnej report z 300zgh hořice 2010
...v šestkách první angličan pearson (poprvé v hořicích a hned si střihnul traťovej rekord do 600) s náskokem 40s na druhýho brože, indy (v kvaldě čtvrtej) odstoupil ze závodu z druhýho místa po upadnutým řazení
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 23.05.2010 16:38:43 Offline |
Re: ...průběžnej report z 300zgh hořice 2010
kurva už abych moch vyrazit ....tak krásně ...moch sem to vidět
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
xrohy psal:Tak Pearson respekt teda..
Indyho škoda mnoo.....
Mně to tak sere, že tam nejsem už vod rána když vidim tu oblohu.
Ale můžu si za to sám tak co holt jsem piča.
kuva ráno vystřelit na votočku viď?
ale to bys ty musel mít zadní kolo v cajku... dneska by se ti to líbilo se Zvířetem ve dvou, ale jako loni kolem Klínovce, akorát dneska dvakrát dokola
Strýcfajtr !!!
xrohy psal:Tak Pearson respekt teda..
Indyho škoda mnoo.....
Mně to tak sere, že tam nejsem už vod rána když vidim tu oblohu.
Ale můžu si za to sám tak co holt jsem piča.
...jj, pearson v litrech druhý místo za dražďákem (dražďák vystřih rekord okruhu), indy na půjčený rc8 sedmej
Teť sem dojel a opjet pecka nej do 600cm2kua to byly driftybyl sem f tej první do vjezdu do města(na Borku)a jak to měly rozkulený z vrchu tak sem čuměl jak jitrniceaj si tam z nich v tom kalupu jeden ustlal ale v poho
Jebat motorky :-)
od pátka do neděle, pár brambor sem potkal a pokecal. F.L.52 supermono v píči a suprsporty 8 pozice. A to už byl i průběžně 5. I tak dost dobrej víkend. snad bude Kamil Holáň v pořádku
honda je honda
Kuba B12 psal:od pátka do neděle, pár brambor sem potkal a pokecal. F.L.52 supermono v píči a suprsporty 8 pozice. A to už byl i průběžně 5. I tak dost dobrej víkend. snad bude Kamil Holáň v pořádku
Kurwa co se stalo? Motor? A co ten Kamil?
Tož tak:-D
PALOUS psal:Teť sem dojel a opjet pecka nej do 600cm2kua to byly driftybyl sem f tej první do vjezdu do města(na Borku)a jak to měly rozkulený z vrchu tak sem čuměl jak jitrniceaj si tam z nich v tom kalupu jeden ustlal ale v poho
...no moc v poho ne, vrtulník, fakultka, ruka, noha, hlava...
Kuba B12 psal:od pátka do neděle, pár brambor sem potkal a pokecal. F.L.52 supermono v píči a suprsporty 8 pozice. A to už byl i průběžně 5. I tak dost dobrej víkend. snad bude Kamil Holáň v pořádku
...čoveče franta jel ss hezky
...já byl na ss zrovna mezi vracákem a esíčkem, ale bylo to dolů u garáží, takže asi na výjezdu pravě z tý pravý
ps: a na motorkářích nebuď tajemnej, řekni na plnou hubu že to halbich zkurvil
No a tady pár fotek, moc jsem to zatím nepřebíral, tak taková ochutnávka...
http://www.rajce.net/a3454974
...Dražďák je magor, ale Pearson vo to vječí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honza psal:No a tady pár fotek, moc jsem to zatím nepřebíral, tak taková ochutnávka...
http://www.rajce.net/a3454974
Kua kdybych tušil že tam pojedeš,tak bych se přidal... No,tak třeba za rok
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kua kdybych tušil že tam pojedeš,tak bych se přidal... No,tak třeba za rok
Do tak to je škoda, že sme se nedohodli... Rozhodoval jsem se teda odpoledne před a jeli sme nakonec tři a masňácky plechovkó... Ale 19.-20.6. je Česká Tourist Trophy kam se chystáme s tatíkem, tak když ti to vynde časově...
zzzmrzlinar (Člen) 24.05.2010 10:14:00 Offline |
wenzel, dobré to bylo,
Jiřina psal:Kuba B12 psal:od pátka do neděle, pár brambor sem potkal a pokecal. F.L.52 supermono v píči a suprsporty 8 pozice. A to už byl i průběžně 5. I tak dost dobrej víkend. snad bude Kamil Holáň v pořádku
Kurwa co se stalo? Motor? A co ten Kamil?
před 14 dny v Uheráku z toho vylítal olej nějakym přepadem, důvodem prasklá zátka na klikovce. No a teď v sobotu zakřupalo v převodovce.... Dal ještě povinný kola na 2ku a 5ku aby mohl aspoň odstartovat. výsledkem 15startovní pozice. Ale nepodařilo se nám nainstalovat náhradní motor, takže jel jen toho triumfa.
honda je honda
Byl jsem před Lukaveckým vracákem a když před námi za zatáčkou Na Lošánce během závodů popadalo 9 motorek, tak jsem byl už z toho špatnej. Kvůli jedné olejové skvrně, kterou nebyli schopni (ono to s jedním belíčkem vapexu asi líp nešlo) traťáci odstranit, tam padali jak švestky a ti co nepadli, tak jim tam lítali prdele jak při lambádě. Ukázalo se, že to z této stránky neměli hlavní organizátoři dobře zvládnutý, protože v tomhle úseku byl jeden děda, který chudák nevěděl co dřív. Lidi tam řvali na něho jak urvaný, protože tam šlo skoro o život jezdců, a tím se celá atmosféra závodů trochu pokazila.
Jezdím tak, abych dojel!
Pár amatérských fotek http://tomsmz.rajce.idnes.cz/Horice_23.5.2010/
osiris psal:...já byl na ss zrovna mezi vracákem a esíčkem, ale bylo to dolů u garáží, takže asi na výjezdu pravě z tý pravý
ps: a na motorkářích nebuď tajemnej, řekni na plnou hubu že to halbich zkurvil
Mi to nepřísluší. To musí jiní, odpovědnější. Ale máš recht :D
Tož tak:-D
Stránky: 1