Nejsi přihlášen
Poslušně se hlásím
tak jsem se konečně rozhoupala k registraci.Účastníci zimního Bandit srazu jistě pochopí že jsem se radší na nějakej ten pátek zakopala Snad na příštím srazu vylepším svojí reputaci jinak už každou volnou chvíli prohaním svojí banditku.nádhera.
A je to!!
Re: Poslušně se hlásím
Filous psal:Myšák psal:A hele...rumová víla
...ty si vůl, poprskal sem si televizi
internet na televizi? Se jeste fsadim ze mas telku pres celou obyvaci stenu Jó v Benátkách to je jina zivotni uroven
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
zrzule psal:Ani se neptej, sedim v práci a koukám jak je venku krásně, zitra to samý a já chci móóóóc jezdit.no už banditku prohánim každou volnou chvíli.pročpak sedíš doma??? že by nějakej bacilos?
No tak to nic moc, to je jak naschvál, když člověk maká tak je krásně a když má volno tak je hnusně... No bacila už jsem skoro vyléčila, ale Ondráš je v čudu a já se nějak nemůžu rozhoupat kam vyrazit...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Má koncert v Kutné Hoře a nevešla jsem se do auta... No je to v plánu ale nevím jestli budou penízky. Zatím snad zprovozníme Jawičku a budu řádit na ní, mezitím si udělám řidičák a s trochou štěstí bude Bandit 400... tak uvidíme. Do kdy jsi v práci, myslela sem že v 6 padla?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
vítam tě tu ...... něco jsem malinko zaslech ... ale podle mého jsi přepálila začatek ochutnávky rumíka a pak už ¨se to vezlo .....to se může stát každýmu. doufám že se potkáme na nějaky vyjíždče když si z Prahy
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Péťa: hele hele hele.penízky se prostě najít musej. uvidíš jak budeš spokojená. mě teď to moje miminko trochu zlobí.....rozhodlo se že nová spínací skříňka by nebyla špatná. nová stojí asi 7 těch hnusnejch papírků tak schánim něco staršího. jo jo péťo ale stojí to za to
A je to!!
Jeee, nazdar zrzule!!!!! Uz sem myslel, ze ses po tom srazu radsi vodstehovala do jihoafricke republiky (pac tam maj obrovsky sklady rumu:))
Ale jinak te vitam ... jsem rad, ze ses ukazala
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1