Nejsi přihlášen
Snížení výkonu (25kW ?)
Zdravíčko vespolek, tak pokukuju po nový motce a padl výběr na bandita, no ale mám to háček a proto sem píšu. Je mi 19 let a proto můžu sedlat motku do 25KW. Chtěl bych už ten novější model a mám možnost koupit r.v. 2000, nebo 2002. No ale k mé otázce, chtěl bych se zeptat jestli se tyhle modely ,,škrtí" výměnou ŘJ což bude asi ranec, nebo jestli se to škrtí nějak mechanicky? Díky
Editoval osiris (26.05.2010 16:45:31)
Re: Snížení výkonu (25kW ?)
...výkon se na nich snižuje mechanicky (omezením karburátorů), cena je řádově 10000,- a podmínka je montáž autorizovaným servisem (k získání osvědčení pro zápis do tp)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zkus použít hledat několikrat se to tu řešilo... I ja to tu mnohokrat řešil... s obratem na Alpha Technic z DE
Asi takto to vypada v připadě karburatoru rok a pul z5 ceny vypadaly asi takto
8500Kč za 4 šoupatka do karburatoru jedno stoji 2125 Kč
1000Kč te skasne dovozce suzuki za opis homologace
800Kč za praci mam dojem že se to pohybuje okolo 400Kč za praci na hodinu
----------
10300Kč sečteno podtrženo asi takto ale cena se muže lišit protože když jsme si to ja osobne zjištoval tak me prvně tahaly za nos že se do 4tisic vejdu a pak na me vytahly to že myslely že to je za všechny 4soupatka ale u nich udana cena je za jedno.
Jinač cena se muže lišit dle aktualniho kurzu Kč k Euru
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Petula psal:Hoši hoši.. zapomínáte na pravidlo - DOPLŇ SI PROFIL A PAK SE PTEJ
A ještě jednou napíšeš slovo "motka" tak tě asi nechám smazat
sem si zahrála na drsňáka
To sis zahrála ,ale máš pravdu
Naprostej souhlas ,motka se používá na motorkářích
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2010 20:53:39 Offline |
semtex psal:btw: kdyby někdo sháněl tu škrtící sadu na 25 kw tak jednu prodávám, cena je na rozumný domluvě
no popravdě tomu komu jí prodáš bude k ničemu bo v Suzuki ti jí nenamontují a nebo za stejnou cenu jakou koupenou od nich
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:semtex psal:btw: kdyby někdo sháněl tu škrtící sadu na 25 kw tak jednu prodávám, cena je na rozumný domluvě
no popravdě tomu komu jí prodáš bude k ničemu bo v Suzuki ti jí nenamontují a nebo za stejnou cenu jakou koupenou od nich
Ježiš dyť na tom nic není, horší pak je synchronizace karbeců že:)jasně že si to nebud kupovat ten kdo to chce ofiko, to asi Suzuki nevystaví ten certifikát, ale vyloučeno to není. Je to určený pro ty co třeba začínaj, koupili si B6 a nechtěj se hned někde rozcápnout
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2010 21:06:03 Offline |
semtex psal:K.a.s.y.m. psal:semtex psal:btw: kdyby někdo sháněl tu škrtící sadu na 25 kw tak jednu prodávám, cena je na rozumný domluvě
Ježiš dyť na tom nic není, horší pak je synchronizace karbeců že:)jasně že si to nebud kupovat ten kdo to chce ofiko, to asi Suzuki nevystaví ten certifikát, ale vyloučeno to není. Je to určený pro ty co třeba začínaj, koupili si B6 a nechtěj se hned někde rozcápnout
no suzuki ti na to certifikát nedá určitě..a žádnýho blázna kterej si to dá jen tak jsem ještě nepotkal...šestka je hodná i tak víc než dost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petula: No profil nemám vyplněnej protože jsem tady dneska novej a byl jsem tady jen chvilku, zítra doplním. No na drsňáka sis sice zahrála, ale ten účinek jakožebych z tebe měl mít strach nebo měnit slovník a nebo si dokonce myslet že seš drsňák to fakt nemá....ikdyž vím že to bylo myšlený ve srandě. Jinak díky ostatním co poradili a smyslupně odpovídali na otázku, díky!
Petula psal:Hoši hoši.. zapomínáte na pravidlo - DOPLŇ SI PROFIL A PAK SE PTEJ
sem si zahrála na drsňáka
...jen se s tím neser, normálka mu řekni že mu vysmahneš jednu přes půl huby
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun psal:Motka? To je počáteční stav účinků požívání rumu?
Podle Ottova slovníku naučného, je to člověk, který ovládá polotovary pro výrobu připraviti a jednou rukou brko v kapse utočiti, jen ve svém okolí tímto konáním a umem vyhlášený jest.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Sůůzůůkíí psal:Petula: No profil nemám vyplněnej protože jsem tady dneska novej a byl jsem tady jen chvilku, zítra doplním. No na drsňáka sis sice zahrála, ale ten účinek jakožebych z tebe měl mít strach nebo měnit slovník a nebo si dokonce myslet že seš drsňák to fakt nemá....ikdyž vím že to bylo myšlený ve srandě. Jinak díky ostatním co poradili a smyslupně odpovídali na otázku, díky!
to bych ani nečekala, že ze mě budeš mít strach můj příspěvek ti měl jen napovědět, že tady seš u slušných a hodných lidí a zvykem tu je vyplněnej profil tak nebuď drsňák, tady nikdo takovej není
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
osiris psal:Petula psal:Hoši hoši.. zapomínáte na pravidlo - DOPLŇ SI PROFIL A PAK SE PTEJ
sem si zahrála na drsňáka...jen se s tím neser, normálka mu řekni že mu vysmahneš jednu přes půl huby
jako doma
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:Petula psal:Hoši hoši.. zapomínáte na pravidlo - DOPLŇ SI PROFIL A PAK SE PTEJ
sem si zahrála na drsňáka...jen se s tím neser, normálka mu řekni že mu vysmahneš jednu přes půl huby
jako doma
neraď Petuli,třeba ještě pana domáciho nemlátí
koukám,manželství Tě naučilo,jsem nevěděl,že mamina je takovej drsňák a bije Tě
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:osiris psal:...jen se s tím neser, normálka mu řekni že mu vysmahneš jednu přes půl huby
jako doma
neraď Petuli,třeba ještě pana domáciho nemlátí
koukám,manželství Tě naučilo,jsem nevěděl,že mamina je takovej drsňák a bije Tě
čoveče zatím ne, občas myslím na maminku, která mi mockrát říkala, že je škoda každé rány, co padne vedle, tak doufám, že to není špatně
A klidně si od vás nechám poradit
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
killerrebel (Člen) 27.05.2010 19:02:18 Offline |
škrtil jsem ročník 2005 a stálo mě to 5tis... to jsou ale ty poslední vzducháče (650 tky) škrcení pomocí víček na karburatorech, jinak starší 6tky jsou dražší, už se to tady psalo..
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 27.05.2010 19:04:57 Offline |
semtex psal:btw: kdyby někdo sháněl tu škrtící sadu na 25 kw tak jednu prodávám, cena je na rozumný domluvě
to vam bude ale prt platne každa sada je jakoby registrovana na určitou motorku aby ti to vyměnili v servisu aby se to mohlo napsat do papírů..
killerrebel psal:škrtil jsem ročník 2005 a stálo mě to 5tis... to jsou ale ty poslední vzducháče (650 tky) škrcení pomocí víček na karburatorech, jinak starší 6tky jsou dražší, už se to tady psalo..
To mě to stálo o litr míň
killerrebel (Člen) 28.05.2010 18:13:57 Offline |
Brkos psal:killerrebel psal:škrtil jsem ročník 2005 a stálo mě to 5tis... to jsou ale ty poslední vzducháče (650 tky) škrcení pomocí víček na karburatorech, jinak starší 6tky jsou dražší, už se to tady psalo..
To mě to stálo o litr míň
Tak to jsi dobře natrefil, u mě chtěli za jedno víčko litr a litr stala robota v servise...
Stránky: 1